|מתייצב להעיד| לראיקצי'ה דווקא? |מעלה נוסטלגות מחוייכות משיעורי היסטורי'ה|:-) ובקשר לאמא שלך, אנלא בטוחה שאפשר להגדיר אתזה כפחות מולהבת. אלא מולהבת בסגנון אחר:) את יודעת כמה פעמים היא מדברת עליו בשיעורים????:)
חחח... כל פעם שאני אומרת ריאקציה זה מזכיר לי את הסטוריה:-D טוב, כזכור לא ממש למדתי אצלה, וגם כשכן- זה היה לפני שהיא קראה את איסתרק;-)
אז ככה, אני קראתי את איסתרק נדלקתי עליו והתחלתי לחפש באינטרנט אם יש שותפים לאהבהשלי וגליתי ש-כן!!!! אני חופרת על הספרים האלה לכל מי שרק בא איתי במגע בצורה מפחידה!! רק עכשיו אני מבינה מה פירוש המשפט "אל תאמצו את מהללאל שלי הוא לא אסופי!!" (?) כל המורות שלי מכירות את הספר ואנחנו מתווכחות עליו בשיעור!! (המורה, החושד בכשרים... חידה בשבילך: מי אמר למי את המשפט במהללאל? המלך יוסף לפאר בעת ההודעה על שמו של הרב החדש!! פששש...) את חברות שלי לא הצלחתי לשכנע ... הן לא בקטע (אני לא אוהבת ספרים ארוכים!!) כולן קוראות לי איסתרק (או איסתרקוש) ואני די נהנת מזה... פתחתי ספרייה אני משאילה את הספרים לכולן מהבי"ס את הספרים! (אנחנו הכיתה הגבוהה) כמה מהמורות והבנות אפילו קנו את הספרים בגללי מתבדחים עלי שמיא צריכה להעניק לי אחוזים על השיווק של הספר....!!
נ.ב. אך אני רוצה שכל הישנות יחזרו לפורום!!!!!!!!!!!!
תוקן על ידי איסתרקוש ב- 15/10/2017 19:37:56
תוקן על ידי איסתרקוש ב- 15/10/2017 19:38:39
נשלח ב-19/10/2017 17:56
אני ראיתי את אחי מכור לסדרה ולפורום ולא האמנתי שיכולים להיות כל כך מכורים לדבר כל שהוא. עד שקראתי בעצמי את מהללאל ומיד את שני החלקים של יוזבד ולאחר מעט זמן השלמתי את איסתרק