| נשלח ב-21/1/2016 23:36 |
|
| |
אשכול משחק. עוד אלמוני. אם למישהי יש שם זה יהי'ה אצילי מצידה:)
אז בסוף אני כאן למרות שלא תיכננתי אבל אלוקים גדול:)
אז ככה. טאדדדדם |מריע|
1.א, לו יצוייר שיכולות הייתן להיות נוכחות שקופות באיזו סיטואציי'ה. באיזו הייתן בוחרות? ב, ולמה?
2. א, לו יצוייר שיכולות הייתן להיות נוכחות פעילות באיזו סיטואציי'ה. באיזו הייתן בוחרות? ב, מה הייתן עושות בה?
שוטו חברות:)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2016 15:54 |
|
| |
וואו, זה ממש למילואים:) תאמת, טוב שהזכרת, אני באמצע לכתוב קטע מילואים אחד שה' יודע מה איתו שבו אני נוכחת סמויה בסיטואציה מסוימת - תיאור השבי של מיכאל. יען כל איסתרק ממוכד על השבי של איסתרק, ומיכאל בנתיים נותר במקום עלום משו..
נוכחת פעילה באיזו סיטואציה, אוממ.. הייתי רוצה להיות בזמן ההיפנוט שעשו למהללאל, גם בגלל המילואים שלי ושל אסתרק...:) וגם בגלל שזה נשמע מענייןןןן
אולי כשאני אקרא את הספר שוב אני אזכר בעוד סיטואציות שהייתי רוצה להיות נוכחת בהן - סמויה או פעילה..
תודה על האשכול, הוא חמוד:) ושבת שלום לכן כולן!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2016 06:49 |
|
| |
1.א הייתי בוחרת להיות בסיטואציה של הבריחה כשאונמר חזרה לקחת את הבובה שלה מהטירה. ב.פשוט מעניין אותי הקטע הזה..היה לי בראש תיאור של המקום, מעניין אם זה נכון;) אה וכמובן, לברוח עם המשפחה (לא תהיה לי בעיה ,כי אני שקופה. .) 2א בקטע שיוסף דיאלידאן (שר"י..) חונק את אביי ב.כדי להציל אותו מידיו של יוסף! (אם אני הייתי שם..זה היה קורה;) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-25/1/2016 21:16 |
|
| |
1. א. איסתרק ודיאלידאן על שפת המניאר. ב. התיאור שם נשמע מפעים. החל מהופעתו האצילית של איסתרק וכלה בחיילים שמורידים את הראש. 2. א. מהללאל, יקוואל ובסטיאן באולם הסיף. ב. הייתי דואגת שיעצרו את בסטיאן מלפגוע במהללאל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2016 15:31 |
|
| |
א. הייתי רוצה להיות נוכחת שקופה בפגישה של מהללאל עם אבא שלו |דומע|... זה כל כך מרגש!!! אני חייבת להיות שקופה כדי לא להפריע למרקם העדין של היחס-ים ביניהם... אוי זה מט-ורף. הלוואי הייתי יכולה להיות שם!!! איך בא לי לראות את הבעות הפנים והטונים של גיבורי הסצ-נה, להרגיש איתם את הרגעים הגדולים האלו...
ב. הייתי רוצה להיות נוכחת פעילה בסצנה של הדו קרב בין מהללאל לבסטיאן... הייתי מע-יפה את את בסטיאן מכל המדרגות, שלא יגע לרעה במהללאל
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2016 10:09 |
|
| |
א.הייתי רוצה לצפות במפגש האחרון של מהללאל עם אליהו ב.הייתי רוצה להיות חבר של אולה או אחד מהגדוד שלו. או הפסיכולוג של מהללאל...הוא צריך טיפול הילד הזה אבל הוא גדול מהחיים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2016 12:08 |
|
| |
וואו, הפסיכולוג של מהללאל! אפילו לא פסיכולוג, סתם לשבת ולדבר איתו שעות, כמה שאפשר ללמוד ממנו! טוב.. לכן אני קוראת אותו שעות:)
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2016 12:22 |
|
| |
כן כן,אפילו לשבת ולדבר...
אבל הוא בן ואנחנו דתיים וכו' וכו'.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2016 12:58 |
|
| |
אז אני אבוא מהניק של מהלעלעל, או פאנז'י...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2016 14:49 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2016 14:52 |