בית פורומים ממלכה במבחן

אז פדהאל כאן…

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/10/2022 23:44 לינק ישיר 
אז פדהאל כאן…

חזרתי אחרי 6 שנים לדעתי שלא הייתי פה מה אומרים על הספר?

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/10/2022 00:40 לינק ישיר 

ספר טוב אבל בסגנון שונה מעט משאר ספרי הסדרה וחסרות לי הפוליטיקות של הממלכה, ואת המשמעויות שיש לכל דבר לדוגמא ביוזבד העובדה שפנרס נעלם גורמת לכל מיני תוצאות: יקוואל דורש חופשה, בסטיאן מעלה תרחישי אימה, ועוד. בפדהאל לא הייתה אפילו סצנה אחת כזאת, הוא היה כל כולו ממוקד בעלילה המרכזית בלבד וכל זה מבלי לדבר על היעלמותם בטרם עת (או עט) של גידעון ואביהוד האביהודי, מהללאל וחסרות דמויות אהובות כמו בסטיאן, פנרס, רנה, מיכאל(!), ואפילו יוסף דיאלידאן חסר. ועכשיו משתמשי הפורום העלומים עד בלתי קיימים יחשדו בי שאני אוהדת דיאלידאן בסתר, וזה נכון, רק ליקוואל מותר? אין כמו דמות טובה של נבל, זה כמעט כמו לאהוב בירה, (רק כמעט כי אני לא אוהבת בירה, זה איכס!)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2022 13:23 לינק ישיר 

לא סובלת את הנחש דיאלידאן. 
חסרות לך הפוליטיקות של הממלכה? הפוליטיקות המציאותיות כאן עולות על כל דמיון. וזה עוד לפני כל מה שמוסתר מהאזרחים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/10/2022 12:36 לינק ישיר 

אני אוהבת את הקטעים שלו, כי יש בהם המון דרמה, וגם הדמות שלו בנויה כל כך טוב שזה כיף. לגבי פוליטיקות, דווקא בגלל שהמציאות עמוסה פוליטיקות שחוזרות על עצמן כבר שלוש שנים בא לי לברוח מהן למקום שבו יש פוליטיקות אחרות טיפה יותר ערכיות. ובנוסף יש פה ממלכה, יש פה שלטון, ושלטון עשוי מפוליטיקה וזה מה שהופך את הספרים שלה לכל כך אמינים.

תוקן על ידי אניבת ב- 24/10/2022 12:38:00

תוקן על ידי אניבת ב- 24/10/2022 12:38:39

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > שירה ספרות ופרוזה > ממלכה במבחן > אז פדהאל כאן…
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext