בית פורומים הצלה בני ברק וגוש דן

מסלול רחיפה/סנפלינג אל תוך הלילה...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/9/2005 18:24 לינק ישיר 
מסלול רחיפה/סנפלינג אל תוך הלילה...

זה היה אתמול, בשעות הקטנות של הלילה.

מתנדבי מד"א "הצלה גוש-דן" החובש הבכיר משה דוד רוזנפלד ועמיתו אליהו לוינשטיין, שוחחו ביניהם שיחה קצרה, אחר שסיימו לשפוך את צקון לחשם בתפילת ערבית בשטיבלאך של 'איצקוביץ'.

לאחר שסיימו את שיחתם, נפרדו הם לשלום, כל אחד לדרכו הוא.

אולם לא עברו דקות אחדות, והם נפגשו שוב.

את העילה ומקום פגישתם השני, תמצאו בסיפור הבא...

- - -

"שלום! שמור לי על עמש"צ ועמוד שדרה, צריכים גם לעשות לי C.T. ראש, אני צריך להגיע דחוף לבית החולים".

צרור המשפטים המקצועי הזה 'נורה' לעבר צמד המתנדבים הנ"ל, מפי אדם כבן 35 ששכב על בטנו ללא תזוזה, בחניון בנין ברח' הרב פרדו בבני-ברק.

הקריאה שדיווחה על פגיעת ראש בחניון בניין, התבררה כנפילה – לא מתוכננת – מגובה של כ-3 קומות, אחר שנסיון סנפלינג לא-חוקי, נכשל.

התברר, כי מדובר באדם שגר אצל הוריו ואשר דלת חדרו ננעלה. ברעיון יצירתי שהבזיק בראשו, החליט הנ"ל להשתלשל מהחלון באמצעות חבל.

אולם מיד עם תחילת דרכו לכיוון מטה, ניתק החבל, ולאחר ריחוף של מס' שניות באויר, הגיע הנ"ל 'בנסיעה דחופה' לקרקעית החניון.

מספר משה:
"למרבה הנס, למרות הגובה הרב וריצפת האספלט עליה נפל, הוא לא איבד הכרתו, וידע לספר את השתלשלות הענין – תרתי משמע"...

לאורם של פנסי החירום בהם מצויידים המתנדבים, ביצעו הם בדיקות מקיפות לנפגע והחלו במתן טיפול ראשוני מקצועי.

בעקבות הנפילה הקשה, הוזעק למקום צוות נט"ן ר"ג.

צוות הנט"ן שכלל את מיטל שטרנברג – פאראמדיק, ששי מוהדב – פאראמדיק/נהג וד"ר וולרי, התקשה להאמין כי מנפילה זו יצא האדם חי.

ואולי כדי להוכיח זאת, 'ירה' לפתע הנפגע שאלה 'מקצועית' לעבר רופא הנט"ן:
"ד"ר, יש קונטרה-אינדיקציה בין תרופות פסיכיאטריות לבין תרופות להרגעה?" - - -

הזמזום הקטן שהחל בראשו של משה רוזנפלד, אחר המשפט הרפואי-מקצועי הראשון שפלט אותו אדם לעבר המתנדבים מיד עם תחילת המקרה, הפך עתה למטרד והוא מיהר להפנות שאלה לאביו של הנפגע:
"אמור לי, הוא מתנדב מד"א, או שיש לו עיסוק רפואי אחר כלשהו?"
התשובה לא איחרה להגיע: "לפני שנים, לפני הצבא, הוא היה מתנדב במד"א".

כעת הכל התבהר...

לאחר מתן טיפול ראשוני, פונה הנ"ל ע"י הנט"ן במצב בינוני לביה"ח "שיבא" בתל-השומר, כשהוא סובל ממס' שברים בכל חלקי גופו.

- - -

"אתר סנפלינג לא-חוקי" – מסכם אליהו את המקרה...

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > הצלה בני ברק וגוש דן > מסלול רחיפה/סנפלינג אל תוך הלילה...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext