בית פורומים באהלי צדיקים

האמת והשלום אהבו בויזניץ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/3/2012 01:09 לינק ישיר 
האמת והשלום אהבו בויזניץ

לא קוראים לי לא ליפעלה,  ולא הערשיל כץ, ולא מנחם לייזר מוזס (שנזרק ע"י רבינו הק' זי"ע ולא הוחזר ע"י אף פעם) ולא ב. שטנגר וכו'.

אני מדבר כרגע כאחד מבפנים ממש, ואם אתם לא מאמינים, תוודאו איזה הסכם התבצע היום בעניין הדא"ח של כ"ק רבינו זי"ע, ותבינו כבר הכול, באיזה לוקשים מאכילים אתכם.

ייאמר ברורות, הצוואה, שכולו הייתה כתובה בכתב יד קודשו, הייתה מונחת אצל אחד מנאמני רבינו הק' זי"ע עד שנת תשס"ב, במעטפה סגורה, כשרבינו מצווה עליו לא להסתכל בצוואה, עד אחרי אריכות ימיו ושנותיו, ואז לחשוף אותו,  אותו נאמן, מרוב נאמנותו, לא העיז כל השנים אפילו בחטיפה קטנה להציץ בצוואה, ועד רגע זה החסיד הנאמן, אינו יודע מה הי'ה תוכנה של הצוואה.

בשנת תשס"ב (כשרבינו ל"ע כבר הי'ה חולה) התבקש אותו נאמן (ע"י הערשל כץ וחבורתו, כאילו ע"י רבינו) למסור את הצוואה בחזרה, ואז (אחרי תשס"ב) התבצע תיקונים וזיופים בצוואה, כשהתיקונים, אינם בכתב יד קודשו המלאים של רבינו זי"ע, אלא בחלקם הגדול, ע"י טקסטים מודפסים וכו', וכאילו לאשר כי התיקונים הם אותנטיים, הושיבו את רבינו זי"ע וצילמו אותו והסריטו אותו, כאילו שהוא מסכים לכל התיקונים, וכאילו התיקונים נעשו ע"ד קודשו.

ועכשיו בוודאי תרצו לדעת, מה הופיע בצוואה המקורית ?

"כי בני רמ"מ שליט"א ימלא את מקומי אחרי אריכות ימו"ש, וכי כל המוסדות שייכים אליו בלבד".

גם ההסרטה של הביקור של רבינו זי"ע בבית הר"י, נחתכה בחלקה, וכי דווקא אותו הסרטה במלואה והמקורית השמורה אצל ר' י"י רוטנברג, מנכ"ל המוסדות, הביא לכך כי באחד מהתביעות שהייתה כבר בארה"ב, התקבלו טענותיו של מוסדותינו הק', של מרכז חסידי ויז'ניץ'.

דבר נוסף, צ"ל להיות ברור כשמש. כי מיום עומדנו על דעתנו, לא ראינו אצל רבינו הק' זי"ע כי יאמר דבר ויחזור בו מהם, ואת זאת אפשר לשמוע מכל זקני החסידים. לפעמים הי'ה רבינו הק' זי"ע מתבטא, כי אין לי כוח להלחם נגדכם, אבל לא חזר מדעתו האיתנה אף פעם.

וממילא מה שמופיע בתיקונים, בשנים שרבינו, כבר לא הי'ה בקו הבריאות אינם רוולנטים כלל.

את דעתו הברורה והצלולה השמיע לא פעם ולא פעמיים, לפני אנ"ש הנאמנים והקרובים אליו ביותר, כגון ר' ברוך גרינברגר ע"ה, ויבל"א, הנגיד ר' שמואל בנימין שפירא הי"ו מווינה, הנגיד ר' נפתלי טסלר הי"ו, הנגיד הערשי פריד הי"ו, הרב ר' פנחס ניימן הי"ו, ועוד רבים וטובים.

מפני כב' רבינו הק' זי"ע, הנני מתאפק וכותב ברמזים, ואני מקווה שכל השמועות הם לא דיס אינפורמציה מבפנים, והמלחכי פינכה שלהם, ופניהם של אנשי החצר באמת לשלום, כפי רצון שני האחים הק' שליט"א, וטוב ייעשו אנשי החצר שישתיקו את אותם נערים נבערים מדעת,  אחרת נצטרך לגלות קלונם ברבים

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > באהלי צדיקים > האמת והשלום אהבו בויזניץ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext