מבואר בכתבי מרן הקדוש רבינו הטהור והנורא רבי נחמן מברסלב זיע"א ועכ"י שעניין קדושת הארץ תליא בקדושת הברית,וכל דבר המנוגד לקדושת הארץ וישוב ישראל בארצם הרי הינו הוא ממש פגם הברית! ולכן הנציגים החרדים בכנסת המינים הם החוטאים הראשונים בעוון פגם הברית!ובעצם תמיכתם במתן האדמה לאויב המתכנן טבח בעם היהודי (וכבר רבינו הקדוש והנורא מרן רבי יואל טייטלבויםזצ"ל התפלל שינצחו במלחמת ששת-הימים,ושאלו ותמהו האיך עשה כך,וענה בלשונו הטהור והנורא שאם ינצחו הערבים יעשו טבח גדול רח"ל והתפלל לה' שלא יהיה כך ח"ו,אולם לא התפלל על צבאם הטמא).ולכן החובה עלינו כדין התורה הקדושה וכן המאמר ציווי ה' למחות ולהתריע ולבזות את אותם המתהדרים באיצטלא של תורה, ולומר להם שתדעו שאין לכם חלק לעוה"ב,וביום נקם יעשה ה' בכם פרעות קשות, שובו אל ה'!וכל תלמיד חכם ששותק יתן את הדין!
כי את חובתו הוא צריך לקיים כדעת-התורה ומאמר ה'!
תוקן על ידי shay98 ב- 16/04/2009 15:57:24
נשלח ב-17/2/2005 14:09
בס"ד
כ"ק הרבי מלובביץ זת"ל כתב 'שמי שאומר שמותר למסור
חלקים מארץ ישראל בשביל שלום הרי רבנים אלו מגלים
פנים בתורה שלא כהלכה.
רבנו נחמן מברסלב זת"ל כ' בליקוטי מוהר"ן ח"א סימן ס"א1
'שכאשר מסמיכין רבי שאינו הגון מגרשים את ישראל
מהיישוב כי הרשע מכתיר את הצדיק על כן יצא משפט
מעוקל.
נשלח ב-14/3/2005 00:09
בס"ד שי בוארון יום ה',כט אדר תשס"ה
אמר החסיד ואוהב ישראל ר' יהודה אלקלעי שהנחש נתן בלב גדולי ישראל לא לדבר על הגאולה .
וע"ע בס 'אם הבנים שמחה' להרה"ק ר' ישכר טייכטל הי"ד שכתב בעניין הגאולה שתבוא בדרך הטבע לא דווקא ע"י ניסים ואפילו ע"י מחללי שבת העופות הטמאים.
יצאו קודם ואח"כ יבואו העופות הטהורים.ודברי הגר"א בס' קול התור הובאו בס' 'אור הרעיון' להרב מאיר דוד כהנא הי"ד שהערב רב הוא שונאינו הכי גדול ומי שלא נלחם בפועל נגד הערב רב יהיה מי שיהיה מוטב לו שלא נברא.זכורני שבס' אם הבנים שמחה גם מעתיק את דבריו.
פורסמם בפורום הישיבות בקישור הבא:http://yeshiva.org.il/forum/forumList.asp?fid=29 שי בוארון יום ה',כט אדר תשס"ה
בס"ד לא לומדים את חטא המרגלים בכלל ,כי היום אגודת ישראל בעצמה שותפה לחטא המרגלים של דורנו וכנ"ל לכל אלה
שמוציאים את דיבת הארץ ומגלים פנים בתורה שלא כהלכה.
פורסם שם בפורום הישיבות בקישור הנ"ל.
נשלח ב-14/3/2005 15:03
בס"ד יום ב', ג אדר ב תשס"ה
תהליך של גאולת ישראל לזה כוונתי גאולת תהליך להבאת גואל צדק וישועת עולם כמ"ש רבנו הרמב"ם 'לא נתאוו ההחכמים לימות המשיח כדי שישלטו בעולם אלא כדי שיהיו פנויים בחכמה ויעסקו בתורה 'עכ"ד ועל ימות הגאולה והמשיח נא'
ומלאה הארץ דעה את ה' כים לים מכסים' 'ולא ילמדו עוד איש את רעהו לאמר דעו את ה' ' תכלית ימות המשיח והגאולה היא ידיעת ה' ע"י השגת סודות ורזין דרזין דאורייתא. בברכה הצ' שי בוארון
פורסם בפורום הישיבות בקישור הבא:
http://yeshiva.org.il/forum/forumList.asp?fid=29
נשלח ב-15/3/2005 02:10
בס"ד פקיד ממשלתי בכיר עוזב בשל ההתנתקות !
איככה אוכל וראיתי ברעה אשר ימצא את עמי ואיככה אוכל וראיתי באבדן מולדתי".כשהוא פותח בציטוט של אחד מרגעי ההכרעה האישיים במגילת אסתר הודיע אתמול פקיד בכיר במשרד הקליטה על עזיבתו בשל החשש ממלחמת אחים.יהודה גליק, לשעבר דובר המשרד וכיום הממונה על מחצית מאזור הדרום שיגר אתמול (א') מכתב לכל עובדיו ומנהליו ובו הודיע כי נטל חופשה ללא תשלום למשך שנה משום "שאינני יכול יותר להמשיך. המעסיק שלי עושה דברים חמורים ביותר. הוא מוביל במודע, לדעתי מתוך השתוקקות, למלחמת אחים. אני לא יכול יותר. מצפוני אינו מאפשר לי להמשיך ולשרת בממשלה".
גליק שיגר כבר לפני כשנה מכתב לשרת הקליטה ובו הזהיר אותה כי מהלכי הממשלה מובילים למלחמת אחים. המכתב נענה בהזמנה לבירור משמעתי. עזיבתו באה גם על רקע זה. "השיטה הזאת של משטרת מחשבות הולכת ותופסת תאוצה יותר ויותר בימים האחרונים. כצפוי במקום להרגיע את הרוחות זה יפעל כבומרנג ורק יחריף את התגובה של הציבור" הוא כותב לעמיתיו ומוסיף "מזה כחודשיים אני מסתובב עם סרט כתום על ליבי. הסרט הוא כמו סכין בתוך ליבי. יש שאפילו לעגו לו, זה ודאי לא מקל עליי את הכאב אך הסרט כבר כבד עליי. אני חש שמשקלו כבר כמה טון. איני יכול לעצום את עיניי כאשר אני יושב במשרדי וכל היום ליבי במקום אחר. איני יכול להמשיך לעבוד. לילות רבים עוברים עליי ללא שינה. איני יכול לשרת את הציבור כנציג המדינה והממשלה בו בזמן שרבים מהעומדים לפינוי הם חבריי הקרובים ובני משפחתי הישירה. אני חוזר הביתה ומוצא את ילדיי מלאי חששות. התמונות של ביתי שנשרף לפני שנה עולים בי שוב ושוב. אני חי בתחושת חרדה גבוהה מפני העתיד הצפוי לנו בחודשים הקרובים אם לא תהיה התעשתות".
בקשת העזיבה של גליק אושרה. מאז שעות הבוקר (א') קיבל תגובות רבות מעובדי משרדו ובכלל זה של תומכי ההתנתקות. מרביתן משבחות אותו על אומץ הלב שנקט.
הכתבה פורסמה בקישור הבא:
www.a7.org/news.php3?id=106073
נשלח ב-15/3/2005 02:13
בס"ד תגובת מטה המאבק לצדק חברתי
בס"ד הגיע זמן גאולתכם !לא לפחד
כלל יישר כח! כותרת:
כל מי שלא ישתתף בגזירת גירוש יהודים מביתם יבורך מהשמים ו'ישא ברכה מאת ה'וצדקה מאלד'י ישעו'.מי שיסרב פקודה יקדש שם שמים ברבים ולא יתן יד לשלטון הערב רב אשר הכריז מלחמה נגד ה' ונגד משיחו אותם פריצין יהודיאין שמתחברים עם אומה"ע כמ"ש בזוהר (פרשת שמות)במאמר ביאת המשיח ,נקדש את שמו יתברך 'ונהפוך הוא אשר ישלטו היהודים המה בשונאיהם ' ונזכה לראות השתא בעגלא ובזמן קריב את משיח צדקנו גואל ומנהיג ישראל אמן כן יהי רצון .
בברכה הצ' שי בוארון
מטה המאבק לצדק חברתי.
פורסמה בקישור הבא:www.a7.org/news.php3?id=106073
נשלח ב-15/3/2005 08:40
בס"ד הפגנה נגד הנסיגה על נתיבי איילון
מפגינים חסמו את נתיבי איילון במהלך הפגנה נגד הנסיגה. המשטרה עצרה 18 מפגינים שישבו על הכביש. חברי כנסת מהשמאל קוראים למצות את כל חומרת הדין עם 'הפורעים' ולנקוט 'יד קשה' נגד המתנחלים 'החוליגנים'
הכתבה המלאה פורסמה באתר ערוץ שבע בקישור הבא:
www.a7.org/news.php3?id=106222 תגובת מטה המאבק לצדק חברתי פורסמה באתר שם:
בס"ד תכנית ה'היתנתקות' שואה
באה"ק כותרת:
שרון מביא עלינו אסון! הגיע הזמן למסור נפש ולעצור את תכנית הגירוש הנקראת ה'היתנתקות' להפיל את הדיקטטור שרון עכשיו ולא לתת לו להרוס את ארץ ישראל ע"י הכנסת האויב הערבי ללב ארץ ישראל סכנת-נפשות מדינת טרור צומחת לנו בסיוע מדינת הערב רב 'ישראל' . גיס חמישי זה שרון שר"י והשמאל הישראלי שמשתף פעולה עם שונאי ישראל הרוצים בחיסול ישראל ,המאבק כאן הוא אינו על פיסת-אדמה ,המאבק כאן הוא דתי והלכה היא בידוע אמר רשב"י שעשו שונא ליעקב ונקטינן ישמעאל שונא ליצחק,.וכ' מצודת-דוד על הפס'
'והוצאתי אתכם מן העמים','ביד חזקה אכביד ידי עליהם,ואשפוך עליהם חמתי בתת בלב-העמים לגרשם ולהוציאם מארצם. עכ"ד שם.