בית פורומים החרדים והאינטרנט

אספר על נס שאירע לי לפני כשלוש שנים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/3/2005 10:30 לינק ישיר 
אספר על נס שאירע לי לפני כשלוש שנים

בס"ד

עבדתי באיקאה בנתניה כבודק בטחוני ובדקתי רכב מאחורה ,הגיע משאית גדולה ונסעה קדימה דרכה עם הגלגל על כף רגלי עפתי באויר ,קיבלתי מכה יבישה וברוך ה' לא נפצעתי כלל ,ישר הזמינו לי מונית ממקום העבודה ושלחו אותי לביה"ח לנייאדו ,עשו לי צילומים ונתנו לי חופש מחלה שלושה ימים ,וברוך ה' חזרתי אחרי ארבעה ימים לעבודה בריא ושלם,אני מודה לה' ית' על כל אשר גמלני מאז ועוד היום. ברוך שעשה י נס במקום הזה. בברכה מנהל הפורום 'החרדים והאינטרנט' .

תוקן על ידי shay98 ב- 19/12/2011 01:05:24

הצ' שי בוארון

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2005 11:22 לינק ישיר 

בס"ד ידוע מאמר חז"ל ש'אין בעל הנס מכיר בניסו'.
בתפילה אומרים 'ועל ניסיך ועל נפלאותיך בכל יום עמנו',רואים אנו מכאן כמה כל יום נעשה נס לאדם
ואין האדם מרגיש בכך.עלינו להודות לה' יתברך על
כל אשר גמלנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2005 18:44 לינק ישיר 

בס"ד השגחת ה' גלויה רק צריך להתבונן
הנה ביום ג' י"ח אדר ב' התשס"ה הייתי בביהמ"ש לנוער באריאל אצל כב' השופט אברהם שיינפלד נשיא ביהמ"ש לנוער
מול פקה"ס יעל לוי רומז על דין,שהגישה בקשה להאריך את צו עיכוב יציאה מהארץ ,באותו היום היה לי השגחה גלויה העו"ד טובה אייזנשטיין התקשה אליי אם יצאתי מהבית,אמרתי לי שתכף אני יוצא אני אתפוס טרמפ ואבוא יצאתי מביתי ואח"כ תפסתי טרמפ לצומת עמנואל לאחר מכן לצומת גיטר משם תפסתי טרמפ יהודי תימני נסע עד לביהמ"ש ,השגחה גלויה.באותו היום היה נשיא המדינה משה קצב באריאל ,שני נשיאים אברהם שיינפלד נשיא ביהמ"ש ונשיא המדינה משה קצב רומז על יסוד דאבא שירד לעולם,והצלחתי בס"ד שהשופט ביטל את עיכוב יציאה מהארץ על הילדים נגד רומז על מי שהגיע לדרגת ילד.
שמעתי מר' צורי ג'רבי הי"ו שזה רומז על אריאל מלכות
ורק בכח התורה נצליח.

תוקן על ידי - shay98 - 31/03/2005 19:05:59

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2005 18:56 לינק ישיר 

בס"ד עוד סיפור על השגחה פרטית יד ה'
ביום רביעי י"ט אדר ב' ה'תשס"ה נסעתי אני ור' צורי ג'רבי
ודיברנו לקיים פגישה עם הרב דב קוק ועברנו ברח' יהודה הנשיא וראינו באמצע הדרך אדם נכה ,ר' צורי ג'רבי עצר את רכבו ולקחנו את אותו נכה למקום שהיה צריך,רומז על שנתקנו
הנהי"מ שהם בחי' הרגליים ,כהן אותיות נכה ירד לעולם
ר' צורי ג'רבי שאל אותי כמה בגי' קטנה נשיא?עניתי לו עשר
רמז שנתקנו עשר ספירות עד המלכות.יד השגחת ה' גלויה.
ועוד הוסיף כי דב בגי' קטנה י"ב רמז על גוש בגי' קטנה י"ב. בברכה ובכבוד רב הצ' שי בוארון

תוקן על ידי - shay98 - 31/03/2005 19:10:21

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/12/2011 11:13 לינק ישיר 

איזה רמזים והתגלויות. רואים השגחה ממש.

תוקן על ידי shay98 ב- 19/12/2011 01:01:42

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > אספר על נס שאירע לי לפני כשלוש שנים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext