סכנה חטיפת ילדים מהוריהם ע"י פקידי הסעד וביהמ"ש לנוער !!
בס"ד
סכנה חטיפת ילדים מהוריהם ע"י פקידי הסעד וביהמ"ש לנוער !!
חטיפת ילדי-תימן ממשיך ביתר שאת התחלתי לקבל פניות רבות בקשר למשפחות רבות אשר נחטפו ילדיהם ע"י רשויות-הסעד ,יש כאן מדיניות אכזרית ביותר ע"י דיקטטורה שבאים בשם החוק ובשם 'טובת הילד' מפרידים ילדים מהוריהם,
דבר מזעזע זה נעשה תוך שימוש בסמכויות החוק לרעה ,ופקידי הסעד מנצלים את תפקידם לרעה,במקום לעזור למשפחות הנמצאות במצוקה,ללא שיקול דעת מקצועי יסודי מחליטים בשרירות ליבם אם הורים כשירים לגדל את ילדיהם או לא ,הגיע הזמן לפתוח במאבק ציבורי נגד תופעה חמורה ומזעזעת המאיימת לגרום לקרע גדול בעם ישראל,לענ"ד הבעיה החברתית במדינת הערב רב "ישראל" היא הבעיה מס' 1! זו מדינה אכזרית לאזרחיה הרומסת את חוק יסוד כבוד האדם וחירותו.
בברכה ובכבוד רב הצ' שי בוארון מטה המאבק לצדק חברתי
תוקן על ידי shay98 ב- 17/03/2010 03:05:24
נשלח ב-26/5/2005 14:00
בס"ד:
אני הח"מ שי בוארון יו"ר מטה המאבק לצדק חברתי
שלחתי עצומה ליועה"מ לממשלה להעמיד לדין את פקידי הסעד
והנושא הועבר לטיפול פרקליט המדינה .
בברכה הצ' שי בוארון
יו"ר מטה המאבק לצדק חברתי
פורסם בפורום הורות-שוה בקישור הבא:
www.horut-shava.org.il/FORUMS/forum_posts.asp?TID=92&PN=1
נשלח ב-26/5/2005 14:06
בס"ד
פקידות-הסעד מפחדות מהרבה תלונות וזה משבש להם את העבודה
כי הן מנסות להסיח את הדעת מהפשע שהן עושות בשם החוק ו'טובת-הילד'.לכן חשוב לא להרפות,אגב כבר יש תקדים של מישהו מראשון(כצ"ל)לציון שתבע את פקידות-הסעד וזכה ב-200.000 ש"ח.
בברכה הצ' שי בוארון יו"ר מטה המאבק לצדק חברתי.
פורסם בקישור הבא:
תוקן על ידי - shay98 - 26/05/2005 14:18:20
נשלח ב-26/5/2005 14:21
בס"ד
הגשת תביעה בינלאומית נגד השופטים ופקידי הסעד
שמפירים חוק יסוד כבוד האדם וחירותו ואמנות בינלאומיות לזכויות אדם וביניהם אמנת האג חטיפת ילדים שמדינת
'ישראל' חתומה עליה . בברכה ובכבוד מטה המאבק לצדק חברתי
פורסם בקישור הבא:
תוקן על ידי shay98 ב- 19/09/2015 21:45:56
נשלח ב-26/5/2005 14:23
בס"ד
תגובת אלטר לדבריי:
אתה חי באשליות
אתה כנראה לא יודע עדיין איפה אתה חי ועד כמה המצב בארץ ובעולם חמור משאתה חושב.
אני לא נותן לך סיכוי,
אבל אם תצליח תחזור אלי לעדכן אותי ואת כולם, זה מאוד מעניין.
פורסם בקישור הבא:
נשלח ב-26/5/2005 14:25
בס"ד
מערכת המשפט במדינת ישראל=ישמעאל עושה עינוי דין ועיוות דין!
העו"ס ופקה"ס עושים קומבינה עם השופטים המושחתים על ילדי ישראל,הייתי רוצה לראות שהיו מעיזים לקחת ילדים לערבים אם היו עושים דבר כזה היתה פורצת מלחמת אזרחים.
הגיע הזמן להגיש תביעות אזרחיות נגד הפשע שעושות פקידי הסעד ובית המשפט במדינת ישראל=ישמעאל.
פורסם בקישור הבא:
נשלח ב-26/5/2005 14:27
בס"ד תגובת אלון צ'וק:
שייקה ,אני מאוד מבין לליבך ,לי יש הרבה יותר כח מהם ,אבל הרבה יותר .
רק תגיד שאתה רוצה שעומרי שרון יופיע בשביל המקרה שלי בערוץ 2,זה יקרה לא לראות את הילדים שנה שלמה? אני לא יכול לחשוב על זה אפילו .
כואב לי על הילדים .אני יודע מה היה קורה אצלי,לו רק מישהו היה מנסה למנוע זאת ממני .
חשוב לא להרפות ולהיות נחושים.ואל נא תחשבו שאני עוד חמום מוח .ממש לא אני מנהל חברה מכובדת ,אני נעים הליכות ורגוע,אבל כשזה מגיע לילד,הכול משתבש.
פורסם בקישור הבא:
נשלח ב-26/5/2005 14:29
בס"ד
תגובת אלמוג לדבריי:
האמת שחבל על הזמן להלחם בפקידות הסעד זה פשוט ביזבוז זמן הרוע לא מתחיל מפקידות הסעד הרוע מתחיל בחינוך,בעו"ד ובסובבים אותנו שבמקום לנסות להסביר שבכל מילחמה אין מנצחים כולם מפסידים כל אחד מהאינטרס שלו דואג להבעיר מילחמות. כשאישה הולכת לעו"ד הוא ישר מלמד אותה את כל הטריקים האשה ישר מסתנוורת ורותמת שלא בהכרתה את הילדים בנוסף משפחתה מעודדת כי הדבר מעניין וכאן הבעיה לאחר זמן מה האשה נישארת לבד וכל עיסוקה הוא לא לאפשר לגרושה להרים ראש ואני מדגיש הכל רק בגלל הסובבים ועו"ד אני יכול לתת לך דוגמא ילד בן 12 אמר שרוצה לאבא ,עו"ד רמי צוברי תבע להכניס את הילד למוסד במה אשמות פקידות הסעד בכך? בו נירד מפקידות הסעד ונתלבש על עו"ד כמו רמי צוברי ותאומיו מבטיח לך שנוכיח כמה מלוכלכים עו"ד כמה הם מוכנים למכור את נשמת הילדים למען הכסף. פקידות הסעד לא יסבירו לך בגלוי אך למען שקט ביתי הם יגנו על אותו הורה שמגדל את הילד כדי ליצור לילד סביבה שקטה אך גם הם בני אדם וקשה להם לעורר מילחמות כנגד ההורה המישמורן כאשר הם יודעות בוודאות שהילד יהפוך להיות קורבן. אני עברתי מסכת עינויים והיום ילדי אצלי ואני אומר לך לא פקידות הסעד הם הבעיה רק עו"ד והמשפחה שלכולם אינטרס.
יותר מכך שתקום כאן אשה שבלמה את עו"ד מלספר לה את הטריקים שהיא יכולה לעשות תוך שימוש בילדים,שתקום כאן אישה שהיתה יושבת וצוחקת בהנאה כשעורך דינה תובע שבנה בן ה12 יושלך למוסד? יש לגנות עו"ד כמו רמי צוברי תחשוב על זה.
בס"ד
אני הח"מ שי בוארון מעוניין להגיש תביעה אזרחית נגד
משרד הרווחה פקה"ס יעל לוי ועו"ס שרה בן יהודה.
בברכה ובכבוד רב הצ' שי בוארון
מטה המאבק לצדק חברתי
פורסם בפורום הורות שוה בקישור הבא:
www.horut-shava.org.il/FORUMS/forum_posts.asp?TID=327&PN=1
נשלח ב-26/5/2005 14:37
בס"ד תגובת אנג'לו
נראה לי שעניין שאתה מעלה אינו עניין פרטי ואולי יש מקום לתביעה משותפת למשרד רווחה אצל אלו מאיתנו שנפגעו מפקידות סעד או עובדות סוציאליות שפעלו נגד הורות שוה
מה דעתכם?
אנג'לו
050-5-525274
פורסם בקישור הבא:
נשלח ב-26/5/2005 14:38
בס"ד
לענ"ד יש להגיש תביעת נזיקין משותפת לכל המשפחות
שנפגעו מתיפקודן הלקוי של פקידי הסעד ועו"ס ממשרד הרווחה
אני רוצה לקבל עוד פניות בענין.
בברכה מטה המאבק לצדק חברתי.
תגובת אברי לדבריי:
נכון הדבר שיש די הרבה דברים מוצדקים להגשת תביעות אבל הדבר לא קל ודורש משאבים רבים,מה אגיד אם פקידת סעד רוקדת עם גרושתך ריקודי עם וכותבת עליך תסקירים או כשיש צו של שופט שרק אתה תיקח את הילד לפסיכולוג כי האשה מסרבת אז פקידת הסעד משתפת פעולה עם האם להסתיר דברים מהאב,או המדהים מכל בוועדת תסקירים מציינת פקידת הסעד שהילדים לא יכולים לשהות עם האב אצל הסבתא כי היא שכבה בבית חולים פסיכיאטרי וכאשר נישאלה ע"י הצוות מתי זה היה היא התחילה לגמגם שלא יודעת זאת שמועה וממי השמועה אני בטוח שיש מי שינחש
אז זה על קצה המזלג הבעיה היא שלהגיש תביעה זה ייצוג ע"י עו"ד בעל ניסיון ועם הרבה אמביציה דבר שעולה הון עתק השאלה מהיכן המימון או איזה עו"ד יסכים לקחת על עצמו דבר כזה אפילו תמורת חשיפה שיכולה להיות לו
ההוכחה שניתן לקפל בתי משפט ולהגיע לצדק זה עו"ד שובר שהלך עד לעליון ושם ניצח לפני כמה שנים והפך שם חוק לגבי נישואים אזרחיים אך מי יכול להגיע אליו ולשכור את שרותיו
וזאת הבעיה אפילו בני בן 15 מתחנן אלי שהוא רוצה לתבוע את פקידת הסעד שהתעללה בו שנים כשבכה על אלימות מצד אימו כל יום כמעט היה בורח לתחנת המשטרה לבכות שלא יכול יותר ופקידת הסעד ידעה לנטרל אותם גם כששוטר הזעיק אותי לבוא לקחת את הילד מהבית כי הוא עד לקללות של אימו נעלם כלא היה כי פקידת הסעד השקיטה את העיניין לאחר תקופה ארוכה גם הוא וגם אחותו הוצאו בצו חירום מהבית
הילד כבר שנים מבקש לתבוע נו מאיפה לקחת כסף לשם כך זאת בעיה לכן יש לחשוב על כל ההיבטים.
פורסם בקישור הבא:
נשלח ב-26/5/2005 14:40
בס"ד תגובת אנג'לו:
מה זה המטה למאבק לצדק חברתי ?
מה כתובת ומה זה בכלל ?
אנג'לו 050-5-525274
תגובתי לדבריו:בס"ד שבוע טוב קיבלתי את הודעתך הפרטית.
מטה המאבק לצדק חברתי הוא אירגון שהוקם ע"י שי בוארון
שנת התשס"ד ,בעקבות חטיפת ילדים מהוריהם ע"י משרד הרווחה.
כתובת ת"ד 174 עמנואל 44845
אימייל:shay98@actcom,net.il
בברכה הצ' שי בוארון מטה המאבק לצדק חברתי.
פורסם בקישור הבא:
נשלח ב-26/5/2005 14:42
בס"ד אור ליום ה' ו' אדר התשס"ה
מכתב עצומה שנשלח ליועה"מ לממשלה מני מאזוז!
לכב' היועה"מ לממשלה מני מאזוז שלום רב!
אג"נ הנידון:חתימת עצומה הקוראת להעמיד לדין
פלילי את פקה"ס יעל לוי ועו"ס
שרה בן יהודה מח' הרווחה עמנואל
אנו הח"מ שי ואושרה בוארון שולחים בזאת
עצומה הקוראת להעמיד לדין פלילי את פקה"ס
יעל לוי ועו"ס שרה בן יהודה הנ"ל פשעו בילדי
הישוב עמנואל בחוות דעתם הלקויה והשקרית
והמגמתית והוליכו שולל את מערכת ביהמ"ש
והמשטרה .אשר על כן אנו דורשים בזאת
להעמידם לדין פלילי על מעשיהם אשר
ניצלו לרעה את תפקידם והפרו בבזיון
הסדרי ראיה להורים שהנ"ל חטפו את
ילדיהם בשם 'טובת הילד' וחוק הנוער.
במקביל אנחנו נפנה לביהמ"ש הבינלאומי
בהאג לתבוע את משרד הרווחה במדינת ישראל
אשר לא פסק מלחטוף ילדים מאז קום המדינה.
פרשת ילדי תימן לא פסקה מאז ועד היום.
נבקשך לטפל בענייננו בדחיפות.
מן הדין ומן הצדק יהא להיעתר לבקשתנו.
בברכה ובכבוד רב
הצ' שי בוארון יו"ר מטה המאבק לצדק חברתי
אושרה בוארון
ת"ד 174 עמנואל 44845
פורסם בקישור הבא:
נשלח ב-26/5/2005 14:43
בס"ד
תגובת פרקליט המדינה למכתבי הנ"ל הגיע
הנדון:עצומתכם בעניין עובדות מח' הרווחה בעמנואל סמך:מכתבכם ליועה"מ לממשלה מיום 13.03.05 הריני לאשר כי פנייתכם שבסמך ליועה"מ לממשלה שבסמך ,הועבר לטיפול בלשכתנו .בקשותיכם לפתיחת בחקירה פלילית כנגד פקה"ס ושאר טענותיכם בנוגע לפעילותן בעניין ילדיכם,כבר התבררו במסגרת עתירכתכם לבג"ץ (בג"ץ 9678/02 פלונים נגד פקה"ס משרד הרווחה )נדחו על הסף. הוצאת שלושת ילדיכם הקטינים למשמורת רשות הסעד ,כמצויין במכתבנו הקודם מיום 19.01.02,בוצעה ע"פ החלטת ביהמ"ש לנוער מיום 10.02.02 .בנסיבות אלה בהן כבר הגשתם מס' תלונות במשטרה כנגד חשדות למעשים פליליים ועניינכם נדון לא פעם בידי ביהמ"ש ונדחה על ידיו ,הרי שאנו מסתייגים (כצ"ל)מהדברים המנוסחים בצורה חריפה ,מגמתית שיש בה בכדי להטיל דופי בעובדי-ציבור. נוכח האמור לעיל,איננו (כצ"ל)רואים מקום להמשך ההתכתבות בנושא ופניות נוספות לא יענו. בכבוד רב אילן זמלר לשכת פרקליט המדינה.
העתק:גב' מרים פבר פק"ס ראשית לחוק הנוער (בצירוף הפניה).עכ"ל המכתב. רואים אנו מכאן את השחיתות במדינת ישראל כולל משרד המשפטים אשר מגבה על משרד הרווחה.לכן הגיע הזמן להגיש תביעה בינלאומית בבביה"ד הבינלאומי בהאג .
חג פורים שמח. ממני הצ' שי בוארון יו"ר מטה המאבק לצדק חברתי. פורסם בקישור הבא:
בס"ד
תגובת אלטר :אני לא מופתע
ואל תצפה גם מתביעה בין לאומית, כי:
א. הם ישאבו את כל המידע שלהם מהחברים שלהם בארץ שהם האויבים שלך.
ב.זה הכל פוליטיקה,תשכח מלראות צדק עד בא המשיח.
בתודה,
Alter Box
פורסם בקישור הבא:
נשלח ב-26/5/2005 14:50
בס"ד
תגובת אנג'לו שלום חברים, להקים אתר זה רעיון טוב מאוד ,אבל לדעתי כדאי במגביל לעשות עוד כמו להגיע לעיתונות או טלביזיה לעלות בעיה קשה שיש ילדים שלא יכולים לראות שני הורים וחוק מאפשר זאת , זאת התעללות מעוגנת בחוק.אם רעיון כזה יופיע בעיתון עם כמה דוגמאות מאיתנו בהמשך זה יגיע לטלביזיה ואז עשינו המון. לדעתי צריך למצא כתב שיש לו נכונות וגם רגישות בנושא זה .אני מוכן לזה כבר מחר וילד שלי שמבקש לראות את אבא יותר מפעם(כצ"ל)בשבוע גם מוכן להתראיין מה דעתבם?אנג'לו