יתנו יקבלו לא יתנו לא יקבלו
יתנו יקבלו לא יתנו לא יקבלו
תתנו את קולכם לליכוד תקבלו את נתניהו כראש ממשלה ושר אוצר, לא יתנו לא יקבלו*:namespace prefix = o />
א) בסופשבוע היה סקר במעריב ש45 % רוצים את נתניהו כשר אוצר, אז אני רוצה להגיד לכם : יש מצב אחד בו אני יכהן כשר אוצר וזה רק ע''י הצבעה לליכוד, כי רק אם ליכוד יהיה חזק מספיק להקים קואליציה אז יש מצב שביבי יהיה רה''מ ושר אוצר, אל תדמו בנפשתיכם כי תצביעו קדימה או איחוד לאומי וממילא תקבלו את ביבי כשר אוצר, אם הוא טוב לכיסך ולכסף שלך אז הוא טוב להיות רה''מ. ב) נתניהו הוא עכשיו בגדר מסכן, צריך להראות לתומכי דרכו של הליכוד ולמצביעי ליכוד לשעבר , הנה אני בנימין נתניהו מציג דרך נכונה ועמידה איתנה מול הטרור, הצלתי את הכלכלה בשבילכם, ומה אני מקבל? רק השמצות, התקפות חסרי תקדים מצד התקשורת ומפלגות מימין ומשמאל, כולם נגדי, רוקדים על דמי, למה? כי אני היחיד שמציג דרך אמיתי והצלחה בכל התחומים, והם מפחדים שאני יזכה שוב להוביל את ישראל, לכן אם אתם מאמינים בדרכי ורוצים גבולות בטוחים וכלכלה חזקה חייבים לצאת להצביע, ולשכנע כמה שיותר אנשים להצביע ליכוד, כי רק כך נוכל להתגבר ולהראות לכולם כי לא משרד פרסום או אסטרטג מנצח יוביל את ישראל בשנים הבאות אלא מנהיג חזק עם קבלות ודרך נכון ואיתנה.
תוקן על ידי - bloozer04 - 19/03/2006 5:24:46
 |
|
|