בס"ד
ש"ס עושה חילול השם גדול "מי שיצביע ש"ס יקבל גן עדן" מה השטות הזאת ?
חיפשתי בתנ"ך ובש"ס תלמוד בבלי וירושלמי ספרא ספרי מכילתא זוהר הקדוש חכמת הקבלה
ולא מצאתי שם שכתוב "שמי שיצביע ש"ס יקבל גן עדן" ,גן עדן לא מחלקים בפתק בקלפי .
נשלח ב-8/2/2009 15:57
גם אני חיפשתי בכל הנ"ל + יד החזקה לרמב"ם עדיין מחפשת,
לנשים, כנראה, זה לוקח יותר זמן.
נשלח ב-8/2/2009 16:05
בס"ד
גב' דבורה ה"נביאה" כל הכבוד גם אני חיפשתי ברמב"ם בהלכות מלכים ומלחמותיהם ולא מצאתי שם יישר כח!
נשלח ב-8/2/2009 16:08
וכן למר.
נשלח ב-8/2/2009 16:37
בס"ד
תגובת e :
ש"ס זו מפלגה שרוצה לעשות חיים מחבלי המשיח, מהצרות של עם ישראל
בס"ד
הגיע הזמן להפסיק להצביע לכל המפלגות ה"חרדיות" וה"דתיות" המחללות שם שמים וחייבים לעשות תשובה ולא לחזק את מלכות המינות בתמיכה בהם זה עבודה זרה גמורה לעבוד רבנים במקום את הוי"ה אלד''י ישראל !
אמרו חז"ל "כלו כל הקיצין ואין הדבר תלוי אלא בתשובה ומעשים טובים".סנהדרין דף צז ע"ב
http://www.kaduri.net/Index.asp?CategoryID=131&Page=1&Flag=1
נשלח ב-8/2/2009 17:11
תפסיקו ש"ס להשתמש בשמו הקדוש של סידנא בבא סאלי שלא התערב בבחירות האלו !
בס"ד
החוצפה של מפלגת ש"ס ר"ת שודדי ספרדים לבוא ולהשתמש בעזות מצח וחילול השם ברבים בשמו הקדוש של סידנא בבא סאלי זיע"א שמעולם לא התערב בבחירות האלו ופוליטיקה בכלל ואיך יעלה על דעת שבנו ישתמש בשם אביו כאשר אינו מגיע אפילו לקרסולי רגליו ועוד לגייסו מעולם אמת למטרת האגו הפוליטי של ש"ס בושה וחרפה "ומי שיצביע ש"ס יקבל גן עדן" מפלגה שאינה מכבדת צדיקי אמת אינה ראויה לתואר "חרדית" ואינה אלא מחללת שם שמים ברבים וגורמת להשנאת התורה ובזיון לצדיק !הפעם הגדשתם את הסאה נמאסתם ש"ס אתם השותפים להסכם הדמים "אוסלו" וכל ה"היתרים" המפוקפקים של מנהיג ש"ס !וכמו שנאמר ש"ס המטרה לא מקדשת את האמצעים !
http://www.kaduri.net/Index.asp?CategoryID=131&Page=1&Flag=1
נשלח ב-8/2/2009 23:28
יש כאלו שהגן עדן מזמן הפך אצלם לגיהנום.
ואידך זיל גמור.
נשלח ב-9/2/2009 22:34
אם אתם לא מבינים את הנאמר עדיפה שתיקתכם מדיבורכם זה לא כזה שיטחי העניין הכוונה היא למי שמחזק את כוח התורה (וזה לא משנה שס או ג') יחשב לו העניין אחרי 120 לטובה
נשלח ב-10/2/2009 10:53
אין להסתמך על השלטון, שכול כולו, דואג לעצמו, וכן למדו המפלגות החרדיות, לדאוג לאנשי שלומם, ומקורביהם, מקבלים מהשלטון הון כסף, ותענוגות, על חשבון דם העניים והמיסים הקצוצים.
השלטון לא דואג לתורה באמת, אלא דואג לעצמו.
נשלח ב-10/2/2009 17:35
הגיע הזמן לבחור מרצ חזקה ולא צביעות כמו ש"ס שריך סוררים !
בס"ד
אכן הגיע הזמן להפסיק עם הצביעות של ש"ס ר"ת
שריך סוררים הגיע הזמן לחסום את ש"ס עם מרצ חזקה לחסום את ביבי ליברמן ישי התנועה החדשה מרצ לא תשב עם ביבי ליברמן ישי !!
http://www.kaduri.net/Index.asp?CategoryID=131
נשלח ב-11/2/2009 08:30
אדון שי, קושיה גדולה לי עליך:
כשהטחת את דבריך אודות נבואה לשוטים, חייכתי בסלחנות ולכף זכות דנתיך,
אולם, לאחר שהודית לעיל כי בקי אתה בש"ס ובפוסקים, וגם ב"משנה תורה" לרמב"ם מלאת את כרסך,
כיצד זה שלא ראית, או התעלמת במכוון מדברי רבינו הק' רבי משה בר מימון ,
לנוחותך, הנה הציטוט במקור :"ואין הנבואה חלה אלא על חכם, גדול בחכמה..." [ספר המדע, הלכות יסודי התורה]
נשלח ב-18/2/2009 15:49
בס"ד
מה הקושיא שלך לא התעלמתי מזה גב' דבורה המכונה"הנביאה " ואם את חושבת שאת עומדת במה שכתב רבנו הרמב"ם ז"ל שיבושם לך ! מה שאמרתי אלו דברי חז"ל שנכתבו לפני הרמב"ם וגם רבנו לא חולק על דברים אלו!כי רבנו כתב כללים מתי חלה הנבואה וכבר אמרו חז"ל "חכם עדיף מנביא" בבא בתרא דף יב ע"א "אע''פ שניטלה מן הנביאים מן החכמים לא ניטלה אמר אמימר וחכם עדיף מנביא שנאמר {תהילים צ-יב} "ונביא לבב חכמה", מי נתלה במי הוי אומר קטן נתלה בגדול" עכ"ל הגמרא יעו"ש .
נשלח ב-18/2/2009 17:46
ומה כתוב על מי שקורא לרעהו בשם המחמיא "שוטה", אפילו ברמיזא?
שנית, האם פתחת את הפרופיל שלי?, ולאיזו מטרה?
נשלח ב-19/2/2009 01:48
בס"ד
את קראת לעצמך "הנביאה" לא אני ופתחתי את הפרופיל כי רצית לדעת מאיפה את ומה שמך !
ומה מטרת החקירות של הגב' בסך הכל אמרתי וציטטתי את חז"ל ולא קראת לך באופן אישי
"שוטה" .
נשלח ב-22/2/2009 09:44
האמת שרק המשפט הראשון מעניין...
באמת חשבת ללמוד עלי מתוך הפרופיל???