בית פורומים החרדים והאינטרנט

זהירות כת מסוכנת המתחזה ל"מקובלים"!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/2/2009 03:57 לינק ישיר 

בס"ד
יש בזמן האחרון כת מסוכנת הבאה בשם "תורת הקבלה" ובשם רבנו האר"י אשלג הלוי זצ"ל ומתחזים ל"מקובלים" ושם לומדות נשים שאינן הגונות סודות התורה כאשר שם יש הרבה הוצאת שם רע וארבעה אבות נזיקין החניפה השקרים מספרי לשון הרע ליצנים כמ"ש מהר"ל מפראג זצ"ל בדרוש לשבת תשובה עמוד פ-פא עש"ה ויש להיזהר מהם ולהתרחק מהם כבורח מן האש כמ"ש "סורו נא מעל אהלי האנשים הרשעים האלה".
ראו הוזהרתם !! "כי ישרים דרכי הוי"ה וצדיקים ילכו בם ופושעים ילכו בם" !
https://www.kaduri.net/Index.asp?CategoryID=131&Page=1&Flag=1

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2009 09:09 לינק ישיר 

מדובר בסדנאות למודעות עצמית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2009 00:30 לינק ישיר 

בס"ד 
אחרי בדיקה מעמיקה מדובר בכת מסוכנת שיש שם מישהו שמלמד נשים שיעורי זהר  וקבלה ונשבע בזוה"ק "שהוא המשיח" ,זה כת שעלולה להיות כמו שבתי צבי שר"י ואין עבודת ה' אמיתית כי רק מרחפים בעולמות העליונים אורות בלי כלים ובלי תיקון המידות ויש שם נשים ארורות שמוציאות שם רע ומרכלות 
וחושבות שהם לומדים  "קבלה" ,הם לומדים איך לעשות "הפרד ומשול" ,ראש הקבוצה שם מדבר בלשון מדברת גדולות ה' יצילנו נפל לשאול תחתית ועלול בקרוב ליפול לכפירה והוא בסכנת נפשות ! כי רוח החיצונים נזרקה בו כמ"ש מהר"ל מפראג ז"ל בנתיבות עולם נתיב העבודה פרק ב עש"ה 

תוקן על ידי shay98 ב- 09/03/2009 3:30:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2009 03:00 לינק ישיר 

גלגל ההצלה של דורינו השפל להיות נאחז בפירורי המסורת שנשארו לנו אחרי אלפיים שנות גלות ולא לתת לשום חידוש לחדור אל חיינו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2009 03:03 לינק ישיר 

בס"ד
אכן כל מי ששוטה ממסורת אבותינו אין לשמוע לו כי  כל המשנה ידו על התחתונה !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2009 10:17 לינק ישיר 

בכל אופן, לפי עניות דעתי,לא נשקפת מזה סכנה.

מדובר באנשים שאם לא ישבו ויעסקו בענינים של בכך או מה בכך, יזיקו באחרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2009 15:50 לינק ישיר 

בס"ד
הסכנה היא גדולה כאשר באים בשם חכמת הקבלה ויש יניקת הקליפות מהקדושה וככל שהקדושה יותר גבוהה כן היניקה של הקליפות מהפגם של לימוד רזי תורה למי שאינו הגון כי סוד הקדושה הוא סוד היחוד כמ"ש "והיה הוי"ה למלך  על כל הארץ ביום ההוא יהיה הוי"ה אחד ושמו אחד" 

תוקן על ידי shay98 ב- 27/02/2009 16:03:55

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2009 22:06 לינק ישיר 

בס"ד
רבנו הרמח"ל ז"ל בספר אילן הרמח"ל פרק שני עמ' מה כתב וז"ל "זיקין ניצוצין אין ביניהם חבור שנא' (משלי טז כח) "ונרגן מפריד אלוף" .וברשעים הוא אומר (תהלים צב י.)"יתפרדו כל פועלי און" .
אבל בקדושה  מה הוא אומר (זכריה יד ט) "והיה ה' למלך על כל הארץ ביום ההוא יהיה ה' אחד ושמו  אחד "שתיקון הכל ביחוד" עכ"ל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2009 01:31 לינק ישיר 

בס"ד
תגובת אמנון :
לצדיק שי בוארון

עליך לפרסם את שמו של משיח השקר ה"מקובל" שמחטיא את בני ובנות ישראל, על מנת שהציבור ידע להיזהר ממנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2009 01:38 לינק ישיר 

אמנון היקר כרגע אני מנוע מלפרסם את שמו משום שבכוונתי להזמינו לדין תורה !

בס"ד
תגובתי לדבריו:
אמנון היקר אני כרגע לא יכול לפרסם את שמו מכיון שאני מתכון לתבוע אותו לדין תורה על התחזות ל"מקובל" ו"משיח" ,ואם אני אפרסם את שמו עכשיו הוא פשוט יתחמק מדין תורה בכל מיני תירוצים כמו שהוא לא ענה לי על המכתב שכתבתי לו לפני כשבועיים וניתק את הטלפון שלו והוא לא עונה לי גם בנייד ,לכן הפירסום עלול להזיק כרגע לצורך הענין ,אבל כבר הזהרתי כמה אנשים להתרחק ממנו ומהכת החדשה שהוא הקים לעצמו שיעור רק לנשים בשם "חכמת הקבלה " והזוהר הקדוש .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2009 02:12 לינק ישיר 

בס"ד
תגובת אמנון:
אתם יכולים לספר בבטחה את שמו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2009 02:16 לינק ישיר 

תגובתי לדבריו:
עשינו התייעצות כרגע הרב לא מרשה לפרסם את שמו משום שהענין אמור להתברר בדין תורה !

בס"ד
אמנון היקר ! לאחר התיעצות שעשינו בנושא כרגע הרב לא מרשה לי לפרסם את שמו משום שהענין אמור להתברר בדין תורה וכאשר הבית דין יאשר לי לפרסם ,אני אביא לכאן את כל הפרטים שלו !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2009 02:27 לינק ישיר 

בס"ד
תגובת אמנון:
בהצלחה
כן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2009 03:48 לינק ישיר 

עדכון בקשר לכת המסוכנת אותו המתחזה ל"מקובל" ו"משיח" ממשיך להתל בציבור ראו הוזהרתם !

בס"ד
אותו משיח השקר שקם בישראל ממשיך להתל בציבור וממשיך הוא במעל ללמד את הנשים הארורות אשר מרכלות ומוציאות שם רע והוציא לעז על הרב דוד אבוחצירא שליט"א וטוען שהוא גדול במעלה ממנו ,במה בדיוק הוא גדול ? בדיבורים לשון מדברת גדולות איפה האמת שלו לרחף בעולמות העליונים אבי"ע ובעולם העשיה שלנו אין לו שום ענין כי הרי הכל רוחני אצלו ! וראו להיזהר ממנו כי הוא הוליך שולל המון אנשים שהאמינו בו "שהוא המשיח והוא הגואל" ,והוא מסרב לשמוע לדעת תורה ולא מקבל תוכחות שאסור לו ללמד נשים לא הגונות דברי זוהר הקדוש וחכמת הקבלה ,כי חייב מקודם תיקון המידות ואסור ליהודי להיות כפוי טובה וזו המחלה של כל הקבוצה הזאת שעושה "הפר ומשול" ,ומי שאומר להם את האמת הם מגרשים אותו בבזיון כי אצלם הרי "המטרה מקדשת את האמצעים" ! מה שאינו לפי היהדות האמיתית כי אין המטרה את האמצעים כי גם האמצעים צריכים להיות כשרים !!

תוקן על ידי shay98 ב- 15/03/2009 15:22:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2009 02:56 לינק ישיר 

בס"ד
כל מי שחושב להשיג את חכמת האמת ללא עמל התורה בפרד"ס התורה ושימוש תלמידי חכמים אמיתיים לא ישיג אותה ואדם צריך לבכות שיגלו לו סתרי תורה ואל יחשוב שבהיותו ריק יגלו רזי תורה כמ"ש מוהרח"ו ז"ל בהקדמתו לעץ חיים עש"ה

תוקן על ידי shay98 ב- 15/03/2009 15:24:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2009 02:59 לינק ישיר 

בס"ד
 מי שאין תוכו כברו ואין פיו ולבו שוים ביחוד ה' לא ישיג סתרי תורה ומי שמתגאה שהוא דורש "מעשה בראשית"  הרי שהוא תועבת ה', "הולך רכיל מגלה סוד ונאמן רוח מכסה דבר" מי שאינו יודע לשמור סוד בענייני העולם הזה לא יגלו לו סוד בעניני העולם הבא ומי שמרגיש שהוא זר לא יגלו לו רז !

תוקן על ידי shay98 ב- 15/03/2009 15:25:31

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > זהירות כת מסוכנת המתחזה ל"מקובלים"!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext