בית פורומים החרדים והאינטרנט

צרה רודפת צרה אסון רודף אסון....

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/7/2009 23:02 לינק ישיר 
צרה רודפת צרה אסון רודף אסון....

בס"ד

שאלה למה יש כ"כ הרבה אסונות לאחרונה בעיקר אצל החרדים ??
אבא של חתן אחרי חתונה נפטר בתאונה... ילדים חוזרים מהרשב"י ונקטפים...
רק אתמול שני תינוקות הלכו... ועוד ועוד בלי סוף !
מה קורה לנו? האם התגובות של מנהיגי הדתיים, בנוסח "צריך להקדים בקבלת שבת"
או לא לדבר בטלפון בביה"כ, וכו' ויש עוד אמירות בסגנון הזה... האם זאת האמת??

וכמובן שהתשובה של הרוב היא ה' לוקח אליו את הטובים ביותר וכו' ועוד בובקס
כאילו שחס ושלום ה' צריך קרבנות אדם...  ואחרי זה ישאלו איפו ה' היה בשואה??? (במנגינה)
אבל למה לא מגיעים לשורש הבעיה, שהוא הריחוק בינינו לבין אבא שבשמים??

ה' לא השאיר דור יתום לגמרי ולפחות יש את האוטיסטים שהם קצת נותנים הסבר למצב...

מאתר WWW.DANI 18.COM
מתוך דברי בתיה

אוי עם ישראל.
מה לעשות איתך ?
הכלה האהובה, איפה את ?  למה את מחפשת לבלות בחוץ, למה ?
בעלך מחכה לך!  ואיפה את?
כן, אתם רוצים לדעת מה לעשות. מצחיק באמת.
באים אלי, ילדה חולת סי.פי. ומפגרת. אוי לעם שאין אפילו נחשון אחד. לא מנהיג רק נחשון. מה לעשות? כל אחד צריך להיות נחשון, אבל איפה הים? ולאיזה כיוון אנחנו קופצים? הכל מבולבל ואף אחד לא יודע לאן ללכת. אף לא אחד. הצדיקים מחזיקים בתורה, אבל גם לא יודעים לאן ללכת עם התורה.
בחוץ כולם נראים אותם צדיקים פחות או יותר. מי שייך למה ?
מי הם הצדיקים האמיתיים ? מי ?
אותם ראשי ישיבות שמתעסקים במחלוקת ? או הבחורים שלומדים כדי להגיע לעבודה כמו ראש הישיבה?
או האשה שבוכה על הילדים ואומרת תהילים כל יום? מי? זה מאוד מבולבל. הכל מבולבל. פוליטיקה, כסף לישיבות, שליטה על הממון.
הכל בודאי לשם שמים.
אוי לעם ישראל.

אני ילדה צעירה מוגבלת בשכלי ואני אגיד לכם מה שאני יודעת.
אני יודעת שה' שולח כל יום אזהרות, כל יום.  אבל אנחנו סוגרים עיניים וסותמים את האוזניים כי לא רוצים לדעת.  רוצים לשקר את עצמנו כל יום. באמת תשמעו ותראו שכל יום לפחות דבר אחד על טבעי קורה. לעיתים הרבה מאוד נולדים ילדים פגועים כמוני, הרבה מאוד וכו'.
בנוסף אסונות טבע.

אז מה אם יש בצורת השנה?  מים בבית יש?  מקלחת אפשר לעשות ?
טפשים, טפשים, למה ה' כל כך אוהב את הבנים שלו?

הנה אשכול האסונות

'שפעת החזירים' מכה בסקווירא

בת 50 מהעיירה סקווירא שבמדינת ניו יורק נפטרה מהשפעת. ארבעה, בהם שני ילדים, מאושפזים במצב קשה • דיין הקהילה: להתחזק בצניעות. שהנשים יקפידו לסגור את הכפתור העליון

http://www.bhol.co.il/news_read.asp?id=10469&cat_id=11

אם השפעת מתפשטת - לסגור הישיבה!"

שני בחורים מישיבת 'אוחרות תורה' נדבקו ב'שפעת החזירים'. חשש שעוד שלושה חלו במחלה. הגר"ח קנייבסקי הורה: "אם המחלה תתפשט יש לסגור את הישיבה!" • פרסום ראשון
http://www.bhol.co.il/news_read.asp?id=10548&cat_id=2

כיתה שלימה הולכת הביתה בק''ס שפעת חזירים בלעדי  

כיתה שלימה הולכת הביתה בק"ס שפעת חזירים בלעדי

אנו מדווחים בשעה זו על התפשטות נרחבת של שפעת החזירים בקריה, כאשר כיתה שלמה בבית הספר אבי עזרי (ג 4) חלתה, ובדקות אלו הגיעו תשובות המדגם שמדובר בשפעת חזירים.
מטעם משרד הבריאות הורו לבית הספר להתקשר לכל ההורים לגשת לבדיקה דחופה במרפאה ואכן בשעה זו מעבירים טלפונים בין ההורים בענין זה.
מדובר על כיתה של יותר מארבעים בנות אשר יותר ממחציתם חלו, וככל הנראה כולם בשפעת החזירים בעקבות בדיקת המדגם.

http://rotter.net/forum/scoops1/18870.shtml

תוקן על ידי דורש_טוב1 ב- 01/07/2009 23:15:57

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/7/2009 23:22 לינק ישיר 

פגע וברח: בן 19 דרס בת שנה

חרדי בן 19, שנהג ללא רשיון על משאית, עלה על מדרכה ברמות פולין בירושלים, ופגע בעגלת תינוקת בת שנה: התנוקת נפצעה קשה מאוד. המטפלת בת ה-17 פונתה במצב בינוני. הנהג נלכד
http://www.bhol.co.il/news_read.asp?id=10550&cat_id=1

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/7/2009 23:25 לינק ישיר 

תתחילו להתכונן באמת, אבל לא רק להתכונן ולקנות מים וכל מיני מוצרים, להתכונן נפשית ורוחנית לקבל משיח. המבחנים יהיו בעיקר בביטחון, בארץ ישראל הניסיון הגדול ביותר יהיה פחד עצום.  בחו"ל – סכנות ממשיות קשות ואכזריות ביותר.  פה בארץ, כל אחד יעמוד לפני המצב שיהיה רק על הקב"ה להישען, שום כיוון, שום דבר אחר לא יציל אותנו.

והפחד יהיה עצום ומי שלא עבר את זה לא יבין איזה פחד זה יהיה.
אני לא יכול לתאר את הפחד – כל כך קשה זה יהיה.
בחו"ל – יהיה יותר גרוע, לא רק פחד – אלא אירועים קשים ביותר.
אתם אומרים: "טוב, אם זה רק פחד- נעבור את זה".
אבל זה יהיה לא כל כך פשוט, הפחד הזה יהיה דבר שמעטים יוכלו לעבור את זה ולהשאר מאוזנים ומוכנים למשיח.

הקב"ה עכשיו שלח הרבה מאד צרות לאנשים מכל מיני כיוונים, כדי לעשות להם אימונים, איך לסמוך אך ורק על הקב"ה.  אנחנו צריכים לא לשים לב בכלל לקשיים של היום יום, לא למחלות ח"ו שלא נדע, לא לבעיות כספיות, לא בשום בעיה, פשוט כאילו לא קורה כלום. לתת לקב"ה לסדר את העניינים, כי גם ככה הוא מסדר את זה. אפשר לעשות איזה השתדלות לפרנסה וכו' אבל לא עם כל הלב, לעשות השתדלות כי חייבים לעשות משהו, אבל לא יותר מזה.
בגלל זה כדי להתחזק באמונה בקב"ה באים עלינו כל הנסיונות וכל הצרות שיש לנו עכשיו. ומי שאין לו צרות או נסיונות, אני מאד דואג לו. מאד דואג לו, כי אדם כזה פשוט לא רואה את הנסיונות שלו, לא מבין שיש לו נסיונות ולכן הוא לא יוכל לקבל משיח אף פעם ח"ו.

יש כל מיני יהודים בעולם הזה, כל מיני סוגים של יהודים. היחידים שהולכים בדרך האמת,  הם אלה שרוצים עם כל מהותם, עם כל ליבם, עם כל ראשם להיות עבדי ה'. לעשות רצון ה' בלבד. חיים רק בשביל זה והיהודים האלה, הם יכולים להיות בטוחים שיקבלו משיח. אפילו שפה ושם נופלים – זה לא העניין, העניין שקמים וממשיכים בכח וברצון עז להתגבר על היצר הרע ולהמשיך.

אדם חייב להיות חזק באמונה בביטחון שלו, כדי לעשות את זה. זה זמן של הקרבה, זה זמן שאדם חייב לשים מחיצות בינו לבין העולם הזה המיותר.  שאני מדבר על ''העולם הזה'', אני רק רוצה שיהיה ברור, כל אדם צריך לאכול ולישון, להתלבש, טוב מאד שיש לו חליפה לשבת וליום חול, ואוכל וכו', זה העולם הזה שמטרתו לעשות למצוות.

עם ישראל, זה הולך להיגמר, זה הולך להיגמר עכשיו.
בעתיד הקרוב ביותר יתחילו הצרות הגדולות ולא צריך להיות אוטיסט או שיתוק מוחין או (עם תסמונת) דאון בשביל לדעת את זה.
רק תסתכלו באינטרנט, תקראו עיתונים, ח"ו אני לא אומר שחייבים לקרוא עיתונים, אבל זה שם כתוב ברור, כל אחד יכול לראות ברור באיזה כיוון העולם הולך.

ועם כל זה, יהיו הפתעות ענקיות, ניסים ענקיים, כי אם תיהיה מלחמה ששליש העולם יחרב לגמרי, ושליש יפגע קשה ושליש לא יפגע, עוד יגידו זה מלחמה. אנשים לא ידעו מה לעושת, התחילו להילחם.  אבל עכשיו זה יהיה ברור יד ה'.

תוקן על ידי דורש_טוב1 ב- 01/07/2009 23:36:00

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2009 17:33 לינק ישיר 

בס"ד

2 ידיעות חדשות

חתנו של הגר"ש וואזנר נפטר מ'שפעת החזירים'

ברוך דיין האמת: בקרית סקיוורא בניו-יורק התקיימה הלוויתו של הרב ישראל אונגר זצ"ל. חתנו של הגר"ש וואזנר, לאחר שנדבק ב'שפעת החזירים'. חולים נוספים מהקריה מאושפזים בבית החולים

http://www.bhol.co.il/news_read.asp?id=10701&cat_id=11

ברוך דיין האמת: בבית החולים 'קולומביה' בניו יורק נפטר אתמול (ד) הרב ישראל אונגר זצ"ל. חתנו של הגר"ש וואזנר, עקב קריסת מערכות כללית לאחר שנדבק ב'שפעת החזירים'.

המנוח, שתגורר בקרית סקוירא במדינת ניו יורק, לקה במחלה לפני מספר שבועות. בימים האחרונים הידרדר מצבו מאוד. אתמול, כאמור, נפטר.

הלווייתו יצאה בלילה מבית המדרש הגדול בקרית סקיוורא אל בית הקברות של הקריה.

כפי שדיווחנו כאן, באתר 'בחדרי חרדים', שפעת החזירים מכה בעיירה סקווירא שבמדינת ניו-יורק: לפני כשבועיים ליוו מאות מתושבי העיירה את בלה וייס ע"ה, שנפטרה בגיל 50, לאחר דלקת ריאות קשה בה לקתה בעקבות 'שפעת החזירים'. המנוחה הותירה אחריה בביתה ארבעה יתומים לא נשואים.

מספר תושבים עדיין מאושפזים בבתי החולים, לאחר שנדבקו ב'שפעת החזירים'.

דיין קהילת סקווירא קרא לציבור להתחזק בצניעות, והורה לכל נשות העיירה להיזהר במשנה זהירות, שלא לצאת לרחוב עם גרביים שנראות כשקופות וכן להקפיד לסגור את הכפתור העליון.

---------------------------------------------------------------------------
עוד משהו....

09/07/2009
14:12
ירושלים: בחור ישיבה נפל עם המעלית 2 קומות - נפגע קל עד בינוני
בישיבת עטרת ישראל בשכונת בית וגן בירושלים נפלה מעלית מגובה 2 קומות כשבתוכה בחור ישיבה, פונה במצב קל עד בינוני לבית החולים הדסה עין כרם בירושלים.

תוקן על ידי דורש_טוב1 ב- 09/07/2009 17:38:02

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2009 17:54 לינק ישיר 
סיבות הצרות

א. סיבה ישירה - צרת הגלות המתמשכת של יורשי המרגלים וצאצאיהם שמאסו בארץ חמדה,
ולמרות קריאתו של ה'  ע"י כל הארועים והתהפוכות שעוברים על עמנו, "קול דודי דופק": "פתחי לי" (שיהש"ר)

ב. סיבה משנית - תולדה של הסיבה הראשונה - התמכרות ל'קליפת החומר' בגלות והפיכתה לדרך חיים, עד שהחומר קובר את הרוח תחתיו, ולכן כדי להחזיר את הרוח היהודית, צריך להחליש את החומר,כמו שכל מי שהיה חולה אי פעם בשפעת רגילה אפילו, יודע איך הוא נהפך לפחות חומרי (כגון חוסר תאבון) ויותר רוחני במהלך מחלתו, שההפכים הקיצונים נועדו לאזן זה את זה כדברי רבי עובדיה ספורנו על ספר במדבר.

מאפייני קליפת החומר בין היתר הן הפאות הנוכריות הפרוצות - ממנהגיהם וחוקותיהם של הגויים שלדאבון ליבנו נטשו הגויים ואימצו במקומם הגלותיים,הן בחו"ל והן בארץ.

שפעת החזירים..... והחזירות.

תוקן על ידי shay98 ב- 09/07/2009 18:24:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2009 18:30 לינק ישיר 

בס"ד יום ה יז תמוז התשס"ט
אמנון היקר עשית לי את היום מאיפה הבאת את התמונה של מיס פיג'י וקרמיט הצפרדע?
 "שפעת החזירים והחזירות" התמונה מתאימה לנאמר על ידיך יישר כח !  

תוקן על ידי shay98 ב- 10/09/2009 7:33:16

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2009 15:51 לינק ישיר 

לצערנו הרב...

טרגדיה באלעד: בת 38 נפטרה בפיתאומיות

מירב ויזל ע"ה, מורה ב'בית יעקב', אם ל-7 ילדים - הגדול בן 14, הקטן בן 3 - נפטרה באופן פתאומי. המונים מנעו נתיחה - והגופה שוחררה לקבורה • יצחק לב ארי תיעד את האירועים • תמונות

כתב בחדרי חרדים
תאריך: 10/07/2009 10:56:00

טרגדיה באלעד: מירב ויזל ע"ה, בת 38, אם לשבעה ילדים - הגדול בן 14, הקטן בן 3 - מרחוב אבן גבירול בעיר, נפטרה הבוקר (ו) באופן פתאומי.

יצחק לב ארי תיעד את האירועים: ההפגנה נגד המשטרה, ההספדים של הגרי"ב ואזנר, הגרש"ז גרוסמן, ואבי הנפטרת - והלוויה

בעלה, אהרן ויזל, מנהל את חנות אור וחשמל לבית.

כונני 'איחוד הצלה' שהוזעקו אל ביתה החלו בביצוע פעולות החייאה, אך למרבה הצער לרופא שהגיע אל המקום לא נותר אלא לקבוע את מותה. סיבת המוות אינה ברורה. ככל הנראה, דום לב.

יו"ר 'עזר מציון', הרב חנינה צולק, הגיע אל מקום לימודם של ארבעה מהיתומים, כדי לבשר להם את הבשורה המרה.

המנוחה ע"ה הייתה מורה ב'בית יעקב'.

המשטרה התעקשה בתחילה לנתח את הגופה, וכבר נראה היה שהגופה תילקח למכון לרפואה משפטית באבו כביר. אולם, לאחר התערבות סגן שר הבריאות, יעקב ליצמן, שעיכב את העברה, והתגודדות המונים שמנעו את העברת הגופה, ויתרה המשטרה על דרישתה - והגופה שוחררה לקבורה.

הלוויתה תצא מביתה בשעה 14:00.

ברוך דיין האמת.

הצרות היום באות לצערנו על כלל ישראל חילוניים כדתיים...אני בעצמי סובל
יסורי גוף, נפש, וממון לא פשוטים...הגזרות באות על כלל ישראל לא בגלל הפאות(כנראה)
אלא בגלל ששכחנו את ה'...

"אם שכחנו שם אלוקינו, ונפרוש כפינו לאל זר...
הלא אלקים יחקר זאת כי הוא יודע תעלומות לב...
ומיד אח"כ...
כי עליך הורגנו כל היום נחשבנו כצאן טבחה..."

ה' יצילנו...בדרך לאן אנחנו...? מה זה כל המיתות המשונות האלו?...
חברי סיפר לי שבחורה איתה יצא לפני מספר שנים היום נשואה עם ילדים,
קמה בבוקר ומצאה את תינוקה ללא רוח חיים...הבחורה עובדת סוציאלית
שומרת מצוות, שבת וכו'...מי ינחם אותה?...אין לנו על מי להישען אלא על ה'...
והדברים פשוטים ואיומים.

אני חושב שעניין הפיאה נופח קצת בידיכם...כגורם הפורענות...זה אחד הגורמים
הקטנים ביותר וד"ל...המצב הוא הרבה יותר חמור ועמוק מפיאות למיניהן...
צריכים ממש "להכריח" את האלוקות לגאול אותנו...לעשות בלאגן,רעש(שטורעם)
כמו שאומרים...
בבחינת:
עורה, למה תישן ה'...הקיצה, אל תזנח לנצח...
למה פניך תסתיר...תשכח עוניינו ולחצנו...
כי שחה לעפר נפשנו...דבקה לארץ בטננו...
קומה(מלרע) עזרתה לנו...ופדנו למען חסדך...

הפסוקים מספר תהילים פרק מ"ד.

שבת שלום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2009 15:56 לינק ישיר 

בס"ד יום ו יח תמוז התשס"ט
ממש מזעזע השם יצלינו ויאמר לצרותינו די !!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2009 14:18 לינק ישיר 

כסילים מתי תשכילו?????????

עד מתי תדברו סרה בגדולי ישראל
בארץ הקודש
ובעם ישראל???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/7/2009 16:21 לינק ישיר 

עד שיבוא המשיח בע"ה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2009 17:56 לינק ישיר 

בס"ד יום ב כא תמוז התשס"ט
איננו מדברים סרה אנחנו מדברים על הדרך של יורשי חטא המרגלים ותאמין לי שהם היו באמת "גדולי ישראל" והם הביאו בכיה לדורות כמו שאמרו חז"ל "אתם בכיתם בכיה של חינם ואני קובע לכם בכיה לדורות" תענית דף כט ע"א וכל אותם העושים מחלוקת בעם ישראל שלא לשם שמים הם מכת הערב רב של עמלק כמ"ש הגר"א ז"ל באבן שלמה פרק יא עש"ה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2009 11:49 לינק ישיר 

אשכול צרות בחב"ד

http://www.chabad.info/index.php?id=16357&mysubmit=&string=%F9%FA%E9%EB%F3&url=article_he&url=newsnew_he

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/7/2009 12:04 לינק ישיר 

בס"ד יום ג כב תמוז התשס"ט
איזה אורו של משיח הרבי מלובביץ לא היה משיח בן דוד ואין שום התגלות משיח אלא בארץ ישראל כמ"ש רבנו הרמב"ם זצ"ל באגרת תימן או אגרת השמד "שהמשיח יתגלה לראשונה בארץ ישראל " וכן איתא בזוה"ק פרשת שמות "ויתער בארעא דגליל ויתגלי משיחא" עש"ה ואמרו חז"ל סנהדרין דף קי ע"א "אמר רבי יוסי כל החולק על מלכות בית דוד ראוי להכישו נחש" עש"ה וכל אלו הכתות חב"ד ברסלב ש"ס חולקים על מלכות בית דוד ומתחברים עם רשעים במסוה של קירוב רחוקים אוי לרשע ואוי לשכנו. במקום לעלות לארץ ישראל הם ממשיכים עם השלוחים בחו"ל ועושים את חו"ל עיקר "קהלות קדש" 
יש הלכה שמי שלא הזכיר מלכות בית דוד בבונה ירושלים לא יצא ידי חובתו ,חובה קדושה בימינו לעלות לארץ ישראל ולא להישאר בטומאת
 העמים בחו"ל    

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2009 16:19 לינק ישיר 

ר' שי כתב:

"יש הלכה שמי שלא הזכיר מלכות בית דוד בבונה ירושלים לא יצא ידי חובתו..."

אצל התימנים הבלאדים הנוסח אינו כולל מלכות בית דוד אלא הוא כך:
"תשכון בתוך ירושלים עירך, ובנה אותה בניין עולם ב"ב..."
וכן אמר לי הרב שלוש רב העיר שלנו, שאין להזכיר מלכות בית דוד בבונה ירושלים,
מהטעם הפשוט שהברכה לאחריה היא על מלכות בית דוד...את צמח דוד עבדך וכו'...
ואילו בונה ירושלים היא לא על עניין מב"ד...וניכרים דברי טעם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2009 00:18 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ה כד תמוז התשס"ט
ידידי כי טוב אני דיברתי על ברכת המזון לא על תפילת שמונה עשרה לכן לא קשיא מידי ודו"ק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2009 14:35 לינק ישיר 

מבזק

אמא צעירה מכפר חב"ד אובחנה כחולת שפעת החזירים

האישה אושפזה בית החולים אסף-הרופא, לאחר שאובחנה כחולה בשפעת שמקורה ממכסיקו. מצבה מוגדר קל. בשבועות האחרונים התפשטה השפעת בהרבה ריכוזים חרדיים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > צרה רודפת צרה אסון רודף אסון....
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext