ב"ה
אני נכנס לכאן לעיתים קרובות,שי טרוד מאד בזמן האחרון, עקב רדיפות מצד שלטון הערב רב, וניתוק חשמל בביתו, הוא נמצא במפלט אחר.
לצערנו הרב, העולם רדום,ושאני מתכוון העולם,אין כונתי על החילונים,אלא על החרדים,שעושים מעשה זימרי ותובעים מה' שכר כפנחס,"נשבע ה' בימינו ובזרוע קודשו" אם יעלה כזאת.
צא וראה בישיבותיהם שכה מתפארים בהם מה עלתה להם, לא גאולה ולא יראת שמיים,אלא פלפולי הבל בשם התורה ובעטיפה תורנית,וישבותיהם ומנהיגיים מלאים ריקנות וחילולי ה' ורמיסת השכינה. ולדעתם הם :
"תופסי התורה" "דיינים" "ראשי כולל" הבאים בלבוש כובע שחור וחליפה אופנתית וכו' מעשים הללו כדי להגדיל שמם
שיפורסם בקרב הארץ.והשכינה ממרררת בבכי קלני מראשי קלני מזרועי נתתי בידי לא אוכל קום מי יקימני מעפר ,"מה אקרא כל הבשר חציר וכל חסדו כציץ השדה",ואין קול ואין עונה- כדאיתא בתיקון מ' בתיקוני הזוהר.
ומה עלתה על כך, על עוזבם את ה', וימכרו את עצמם תחת תאוותם ורצונם החומרי, לשלוט על ארץ ומלואה.
לכן ביום נקמת ה' על ארצו,וביום טיהור הארץ מן המטמאים אותה לא ינקו מיום הדין,ומי שפוחד סימן הוא שהינו מן המטמאים ארצינו הק'.
וישמח לבנו ותגל נפשנו בראות נפילת קליפת עמלק הטמאה מארצינו,ובהקמת קרן לבית דוד משיח צדקנו בב"א.
תוקן על ידי shay98 ב- 16/01/2010 21:28:29
נשלח ב-28/12/2009 10:19
בס"ד
לדבריך ידידי אלעאידלע
נאמר בירמיהו כ"ה על "מלכי זמרי" בין היתר שהזכרת שיהיו לשממה וללא צאן ....
ו אַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל-יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית-יְהוָה לְאֹרֶךְ יָמִים. = כן יהי רצון במהרה בימנו ...
חזק חזק ונתחזק....
כי...
ביחד אנו כ"ח ...
ובפירוד אין לנו מנוח....
נשלח ב-28/12/2009 16:30
realy "epikorsus" mai ahani lun rabunun
נשלח ב-28/12/2009 21:44
בס"ד
שלום לכל החברים..
גיל אני כ"כ טרוד לאחרונה ובכלל שים לב איך שהזמן בורח לנו בין הידים ממש... נהיה יום, לילה, יום לילה, אתה לא מספיק לעשות את שאתה רוצה, ממש אחרית הימים = אחריות הזמן...
איך אמר לי מישהו, הזמן לקראת התבטלותו בגאולה, אז לפני שהזמן נגמר, הוא רץ...
מחכים כבר לפיצוץ שישנה את מצב החיים לעדי עד..., ואין לנו כוחות.. מחכים לימים שכתוב עליהם ...
קָרֵב יוֹם אֲשֶׁר הוּא לֹא יוֹם וְלֹא לַיְלָה
תראו את הקליפ הזה תדלגו לקטע שגברים שרים,, רק תראו איזו עדינות נשקפת בפניהם\ ובקולם של הדור הקודם... וותבינו שאנחנו ככ בסוף, כי אין כבר להן לרדת יותר...
תוקן על ידי דורש_טוב1 ב- 28/12/2009 21:45:54
נשלח ב-30/12/2009 09:13
קרב יום אשר הוא לא יום ולא לא לילה במהרה בימינו אמן
נשלח ב-16/1/2010 21:11
בס"ד אור ליום א ב שבט התש"ע שבוע טוב כי_טוב תבוא לשיעורים אין לי מחשב וגם ניתקו לי את המנוי לפעמים אני נכנס אצל חברים וכותב קצת ראה הודעות חדשות מהשבוע האחרון אכן המליצה "ואנכי נותרתי נביא לבדי להוי"ה " מתאימה במקרה דנן
נשלח ב-16/1/2010 21:13
בס"ד אכן ע"פ המסרים שקיבלנו בשבת האחרונה "קרב יום אשר הוא לא יום ולא לילה"
נשלח ב-15/2/2010 03:15
בס"ד אור ליום ב א אדר התש"ע כי טוב עכשיו אני נכנס יותר לפורום ועיין נא וראה גם ראה את כמות ההודעות ששלחתי רק מהשעות האחרונות
נשלח ב-21/4/2010 00:31
בס"ד
ידידיי הי"ו ...
שי
כי טוב
דורש טוב
ועוד שותפים היקרים לליבי ......
מה קורה ...
נירדמים בשמירה ???
מתגעגע לתגובותכם ולידיעתכם ...
השמיעו קול \ תגובה ...
?????
נשלח ב-22/4/2010 14:08
מה איתי?
נשלח ב-22/4/2010 14:46
בס"ד
לר' אלעאידלע,
זה בסדר,אנחנו כרגע בשיחת טלפון עם כבודו,קבלת את "תשומת הלב"...
לא חייבים את הפורום לצורך "צומי",למרות חשיבות הפורום כבודה במקומה מונח .
ובברכה ובהצלחה רבה.
מידידך
תוקן על ידי a123456 ב- 22/04/2010 15:21:10
נשלח ב-22/4/2010 16:40
עדיין פה אחינו יבי...מחכים לטיל הראשון...
נשלח ב-22/4/2010 16:58
בס"ד יהי רצון שניצא מהתרדמת..., על מנת ש.... בברכת "ותחיזנה עיננו בשובך לציון ברחמים"
נשלח ב-22/4/2010 17:11
בס"ד
לחברי הפורום היקרים ...
תודה על ההיענות !!!
לכיטוב ידידי הי"ו ...
למרות צפייתך לטיל הראשון ...
עדין לא איבדתי את תקוותי שמא יגיע משיח צדקינו ראשון }-:#)
אי"ה במהרה בימינו ....
א.כ.י.ר
שנאמר: אף על פי שהיתמהמה אחכה לו בכל יום (אפילו תיכף וממש מיד) שיבוא ..