בית פורומים החרדים והאינטרנט

אני נרשמתי לאינטרנט רימון וזה חוסם אתרים לא ראויים ועובד בשאר האתרים תרשמו גם מומלץ!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/3/2010 03:12 לינק ישיר 
אני נרשמתי לאינטרנט רימון וזה חוסם אתרים לא ראויים ועובד בשאר האתרים תרשמו גם מומלץ!!

אהלן חברה, אני נרשמתי לאינטרנט רימון וזה חוסם אתרים לא ראויים ועובד בשאר האתרים תרשמו גם מומלץ!! http://aff.clickon.co.il/z/4407/CD1413 זה הקישור

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2010 00:38 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ג ח ניסן התש"ע
מומלץ מאד לעבור לאינטרנט רימון החסום לאתרים לא כשרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2010 19:23 לינק ישיר 

אכן. אני ממליץ בחום!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2010 01:07 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ד ט ניסן התש"ע
למי שיש אינטרנט רימון שיכתוב כאן בפורום ויספר לנו מהי רמת הסינון שקיימת שם ? 

תוקן על ידי shay98 ב- 24/03/2010 01:08:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2010 13:22 לינק ישיר 

גמאני ברימון..!!

*~דניKלוש~*

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2010 14:06 לינק ישיר 

shay98 כתב:
בס"ד אור ליום ד ט ניסן התש"ע
למי שיש אינטרנט רימון שיכתוב כאן בפורום ויספר לנו מהי רמת הסינון שקיימת שם ? 

תוקן על ידי shay98 ב- 24/03/2010 01:08:51

המסלול המוגן

* name="ProgId" content="Word.Document" />* name="Generator" content="Microsoft Word 11" />* name="Originator" content="Microsoft Word 11" />

אתה זקוק לכל מרחבי האינטרנט? רוצה את האינטרנט שלך פתוח בדיוק כמו הטלוויזיה והכבלים? אתה מבקש לסנן פורנוגרפיה ואלימות קשה בלבד?

במסלול המוגן פתוחים * name="ProgId" content="Word.Document" />* name="Generator" content="Microsoft Word 11" />* name="Originator" content="Microsoft Word 11" />כל האתרים למעט פורנוגרפיה, עירום, אלימות קשה, סמים והימורים.

במסלול זה תוכל לגלוש בחופשיות בכל מרחבי האינטרנט לרבות באתרי דוגמנות, בגדי ים, הלבשה תחתונה, כל תוכניות הטלוויזיה, הרשתות החברתיות (כגון פייסבוק) ואתרי שיתוף הוידאו (בסינון פורנוגרפיה), פורומים, צ'טים וכל מה שיש לרשת האינטרנט להציע.

מגוון הפתרונות המיוחדים של אינטרנט רימון כמו ה'סינון עם פינצטה' בתוך הפורטלים הגדולים, והמנגנון שמאפשר חיפוש בגוגל ללא מציאת תוצאות לא ראויות, יאפשרו לך גלישה ללא הפרעות תוך שמירה מאתרים פורנוגרפיים ואלימים במיוחד.

מסלול זה מתאים למי שזקוק לגלוש בכל מרחבי האינטרנט.

המסלול המוגן+

מעוניין בשידורי טלוויזיה אבל לא מכניס כל תוכנית הביתה? אוהב להשאיר את כל האפשרויות פתוחות אבל חושש מתרבות רדודה, ולא מעוניין להיחשף לאתרי חיי הלילה, האופנה החושפנית וכדומה?

במסלול זה תוכל לגלוש במרחבי הרשת, לרבות אתרים המקבילים למצב הרחוב הישראלי מבחינת צניעות.

במסלול זה תוכל לגלוש במגוון אתרי פנאי ותרבות, תוכל ליהנות מצפייה באתרי הטלוויזיה והוידאו הגדולים דוגמת YouTube, Mako, רשת ודומיהם, ומהפורטלים הגדולים כגון Ynet, Walla, תפוז וכו' (תוך סינון תכנים חושפניים). כמו כן תהנה מהשתתפות ברשתות החברתיות הגדולות (כגון Facebook) וכמובן משאר האתרים.

במסלול זה תוכל לגלוש באתרי בילויים כגון עכבר העיר, אך לא תתאפשר גישה לתכנים העוסקים בחיי לילה, תצוגות אופנה, בגדי ים, הלבשה תחתונה וכדומה.

מסלול זה מתאים למשפחות המעוניינות בגלישה מקסימלית תוך שמירה על גבולות צניעות הדומים למצב הרחוב הישראלי.

המסלול המוגן בריבוע

אתה מכיר את הרחוב הישראלי אבל בוחר שהבית שלך יהיה שמור יותר? אתה חושש מהיחשפות לכל תוכן שאינו הולם את גדרי הצניעות על-פי התפיסה הדתית?

במסלול זה תוכל לגלוש בכל אתר התואם את התפיסה הדתית בנושאים חזותיים (ללא נגיעה בתוכן המילולי).

במסלול זה הפורטלים הגדולים והרשתות החברתיות המובילות, יסוננו סינון קפדני יותר ויישארו רק חלקים מסוימים מתוכם, הגישה לאתרי שיתוף וידאו תיחסם ולא יתאפשרו שידורי טלוויזיה חדשותיים ובידוריים. עם זאת מגוון עצום של אתרי חדשות, כלכלה וספורט, עסקים ואתרים מקצועיים, אתרים לילדים, משחקי רשת, אתרי וידאו המתאימים לקהל דתי ואתרים תורניים יהיו זמינים בפניך.

מסלול זה מתאים למשפחה הדתית המעוניינת בשמירה על גדרי צניעות גם במהלך הגלישה באינטרנט.

המסלול השמור

* name="ProgId" content="Word.Document" />* name="Generator" content="Microsoft Word 11" />* name="Originator" content="Microsoft Word 11" />

המסלול השמור

סיווג האתרים במסלול זה זהה למסלול המוגן בריבוע, למעט אתרים שאינם מוכרים למערכת – שיסווגו תוך זמן קצר מבקשתך הראשונה.

מסלול זה מתאים למי שלא מוכן להיתקל ב'הפתעות' ומעוניין לבקר רק במקומות בטוחים.

המסלול ההרמטי

המסלול ההרמטי

אתה מעוניין לגלוש רק באתרים שימושיים ותורניים?

במסלול זה תמצא כמות ענקית, גדילה והולכת, של אתרים באמצעותם תוכל ליהנות מהיעילות שמציע עולם האינטרנט לצרכים שימושיים ותורניים, ללא בעיות צניעות במלל או בתוכן.

במסלול ההרמטי תתאפשר גלישה אך ורק לרשימה מסוימת של אתרים מקצועיים, תורניים ושימושיים בהם אין חשש שהתוכן ישא אופי בידורי או חושפני. המסלול מתעדכן כל הזמןוגדל מדי יום ביומו. במסלול זה תיחסם הגישה לרוב המוחלט של אתרי החדשות והבידור, וכן לאתרים מקצועיים או מסחריים בהם יש חשש לחשיפה לתכנים פוגעים.

מסלול זה מתאים למי שמשתמש באינטרנט בזהירות מירבית.

קו אדום

הקו האדום מגדיר את המסלול הנמוך ביותר אליו יוכלו לגלוש אצלך בבית. את הקו האדום ניתן לשנות אך ורק בהוראה טלפונית של מזמין השירות.

הקו האדום מקבע את הסטנדרטים הקיימים אצלך בבית ומונע שחיקה איטית של העקרונות שלך אל מול הדינאמיות הבלתי פוסקת של הרשת.

מעבר בין מסלולים

מערכת אינטרנט רימון מזמינה אותך ליהנות מגמישות מרבית בבחירת מסלול הגלישה:
גם אחרי שבחרת את המסלול שמתאים לך ביותר, אנחנו מאפשרים לך בכל שלב של הגלישה, לדלג בין המסלולים בצורה עצמאית, באמצעות הקלדה פשוטה של קוד סודי שיינתן לך עם ההתחברות למערכת אינטרנט רימון.
חשוב לציין כי מעגל האבטחה האחרון הוא המסלול המוגן כך שבכל מקרה חברת אינטרנט רימון לא מאפשרת ברמה הטכנית להיחשף, גם באמצעות הקוד, לאתרים בעלי תכנים פורנוגרפיים ואלימים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2010 02:16 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ב יד ניסן התש"ע
אכן עכשיו אני גולש בבית דרך אינטרנט רימון חסימה מאד גבוהה ואכן אני ממליץ בחום לעבור אליהם.
בברכת "וגם את הנביאים ואת רוח הטומאה אעביר מן הארץ " וגו' כמאמר הנביא זכריה  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2010 23:09 לינק ישיר 
ממליץ על תוכנת סינון חינמית שנקראת k9 ממש טובה מצורפת הכתובת שלה:

אני משתמש בה במחשב של הילדים
http://www1.k9webprotection.com/
חינמית לגמרי וההתקנה פשוטה, ויש אפשרות לכמה רמות סינון,
אמנם לא טובה כמו רימון, אבל יותר זולה (חינם:)

הרשמו לקבוצה הקוראת לגבי גזית ללכת הביתה ולעזוב את הרדיו
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=111376045565669

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > אני נרשמתי לאינטרנט רימון וזה חוסם אתרים לא ראויים ועובד בשאר האתרים תרשמו גם מומלץ!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext