בית פורומים החרדים והאינטרנט

כעיני עבדים אל יד אדוניהם...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/6/2010 23:37 לינק ישיר 
כעיני עבדים אל יד אדוניהם...

כתב המשורר:

הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲ‍דוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ
כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ.

אם לא נתעורר מהר מאוד כולנו חילוניים ו"דתיים",
ונצא לרחובה של עיר ונזעק לקב"ה שיצילנו וישלח לנו משיח מייד,
אנו עלולים למצוא עצמנו במצבים איומים כפי שהבטיחו לנו נביאי האמת,
עורו ישנים...הקב"ה יביא את הגאולה גם בשביל מתי מספר, למה נאבד
בעוונותינו?...עלינו להתאחד בזעקה אמיתית לקב"ה ללא הרף עד שיגאל אותנו!

הגאולה לא תבוא מכל "הגדויילים" למיניהם שכבר מכרו עצמם לס"א...
הגאולה תבוא מלמטה מהפושעים והפחותים לכאורה.
אין היום מנהיגים אמיתיים...רק משיח בן דוד האמיתי הוא הפתרון!!!
אם נבקש אותו נקבל!!!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2010 22:08 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ג כו סיון התש"ע
מי מבקש ומי רוצה גאולה באמת אותם ה"גדולים" תלמידי חכמים של הדור אינם מזהירים את עם ישראל על המלחמה העומדת בפתח וקרבה מיום אל יום וכל יום צפויה התלקחות בכל האיזור כולו איראן טורקיה צרפת בריטניה ארה"ב גרמניה סין יפן ורוסיה כולם מתאחדים בשנאת ישראל שלא היתה מימות עולם כל העולם מגנה את ישראל
דורשים חקירה בינלאומית על אירועי המשט בעזה שלוחמי השייטת מנעו את כניסתם והגנו בגופם תוך סיכון חייהם
מקבוצת טרור שלוחה של איראן ואלקעידה ובא הצבוע ארודאן מטיף לישראל מוסר "לא תרצח"
הבא להרגך השכם להורגו את זה הוא שכח ראש ממשלת הצבועים טורקיה את רצח העם הארמני שביצעה טורקיה הם שכחו אותם רשעי הגוים לנתק את הקשר עם תורכיה עכשיו להחרים אותם אנטישמיות מבית היוצר של ארודאן !!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2010 17:58 לינק ישיר 

כל עוד לא החלה מלחמת גוג ומגוג עדיין אפשר לצאת לרחובה של עיר בהמונים ולצעוק ולזעוק לקב"ה שירחם על מעט אנשים הגונים אשר בארץ המה,חייב לקום מנהיג שיאחד אותנו לעשות כך ויפה שעה אחת קודם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2010 21:49 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום א א תמוז התש"ע
מלחמת גוג ומגוג תתחיל בקרוב הגאולה תבוא בדין ובירור גדול מכל הערב  רב הרשעים שנדבקו בעם ישראל חמש מינים דערב רב נג"ע ר"ע נפילים גבורים עמלקים רפאים ענקים ואותם העושים מחלוקת שלא לשם שמים הם הגרועים מכל כדברי הגר"א זצ"ל באבן שלמה פרק יא ובגנזי הגר"א עמ' רנז עש"ה  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2010 14:50 לינק ישיר 
מסר מהאוטיסטים...

תקשור עם ליפי. 

אחד מהנוכחים: תן לנו חיזוק.
ליפי: איזה חיזוק, אני אומר: תצעקו לשמים, תבקשו משיח ברגע זה, המצב בעם ישראל קשה ביותר, לא היה מעולם מצב כזה.

בעבר היו צדיקים שהחזיקו את עם ישראל, והיום יש רק בודדים, אך לא קבוצות. הירידה הרוחנית היא טוטאלית בכול העולם כולל בירושלים.

שאלה: האם המשיח נמצא כאן ?
ליפי:
בודאי, אך בכדי שיכירו אותו צריך מצב שהכול יפול ואז יש תקווה שאולי יקבלו אותו, כשיהיה ברור שאין תקווה משום דבר בעולם חוץ מה'. אך הערב רב לא יפתח ראשו (ויבין), הכל מוכרח ליפול, להיות הרס, ואז אולי אנחנו היהודים האמיתיים נכיר במשיח.

אם תבקשו את המשיח הוא יבוא יותר מהר, מתי זה כבר יהיה ? אל תדאגו, זה יהיה בעתיד הקרוב, ורואים את זה ברור, ומרגישים את זה.

אף פעם לא היה מצב כזה בעולם, הדומה לילדים שובבים שאוחזים בפצצות גרעיניות והכול בלגן.

http://www.dani18.com/index.php?show=P135H

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2010 01:33 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ב ט תמוז התש"ע
חייבים לזעוק להקב"ה שישלח כבר את משיח צדקנו די עם מחלוקת ושנאת חינם די העדתיות המטופשת
הזאת ,אנחנו כאן ברוך ה' בארץ ישראל ויהיה כאן בירור גדול "וצרפתים כצרוף את הכסף ובחנתים כבחון את הזהב"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2010 17:17 לינק ישיר 
אבא שבשמיים!

מדוע אינך מגלה את משיחנו?...
מדוע אינך מגלה את אשר בחרת?...
עד מתי נהיה בלי רועה אמיתי ונאמן?...
עד מתי תסתיר את פניך מאיתנו?...
תראה לנו את המלך...אבא...
תצביע לנו על המלך שבחרת להנהיג את עמך!
לאורו נלך ובקולו נשמע כאיש אחד בלב אחד...
עד מתי עבדים רשעים ימשלו בנו עד מתיייי?....
מה עוד נשאר לעשות??...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2010 17:58 לינק ישיר 

בס"ד

לקיטוב ידידי הי"ו

נאמר: ישעיהו  נ"ב

{ג}  כִּי כֹה אָמַר יְהוָה חִנָּם נִמְכַּרְתֶּם וְלֹא בְכֶסֶף תִּגָּאֵלוּ:

רש"י  חנם נמכרתם ."על עסקי חנם הוא יצר הרע שאינו לכם לשכר : ולא בכסף תגאלו . אלא בתשובה" : (רש"י)

מצודת דוד  חנם נמכרתם . מה שנמסרתם ביד הכשדים הנה לא לקחתי מהם מחיר לשאפדה אתכם בכסף ולכן תגאלו ולא בכסף : (מצודת דוד)

{ד}  כִּי כֹה אָמַר אֲדֹנָי יְהוִה מִצְרַיִם יָרַד עַמִּי בָרִאשֹׁנָה לָגוּר שָׁם וְאַשּׁוּר בְּאֶפֶס עֲשָׁקוֹ:

רש"י  מצרים ירד עמו וגו' . הם המצריים היו להם קצת חוב עליהם שנעשו להם אכסניא וכלכלו' אבל אשור באפס ובחנ' עשקו : (רש"י)

מצודת דוד  מצרים וכו' . רצה לומר מה ששעבדו למצרים עם כי היה זמן רב הנה לא על חנם היתה כי מתחלה ירדו לגור בארצם בימי הרעב וכלכלו אותה : ואשור . יאמר על סנחריב ונ''נ כי גם הוא מלך באשור : באפס עשקו . רצה לומר עם כי היה בלא דבר הנה לא נשתעבדו בידו זמן רב אלא כעושק את מי ומניחו והולך לו : (מצודת דוד)

מצודת ציון  לגור . לדור : באפס . על חנם בלא דבר וכן אפס מעשיהם ( לעיל מא ) : עשקו . מלשון עושק וגזל : (מצודת ציון)

{ה}  וְעַתָּה (מי) (לי) מַה לִּי פֹה נְאֻם יְהוָה כִּי לֻקַּח עַמִּי חִנָּם (משלו) מֹשְׁלָיו יְהֵילִילוּ נְאֻם יְהוָה וְתָמִיד כָּל הַיּוֹם שְׁמִי מִנֹּאָץ:

רש"י  מה לי פה . למה אני שוהא ומשהא בני כאן : יהילילו . מתפארים לאמר ידינו רמה : מנואץ . מתנאץ והרי זה דוגמת וישמע את הקול מדבר אליו ( במדבר ח ) : (רש"י)

מצודת דוד  ועתה מה לי פה . מה לי להשהות את בני פה זה זמן רב הלא מתחילה נלקח עמי להם על חנם כי מעולם לא גמלו להם טובה : מושליו יהילילו . המושלים בו יתפארו בהצלחתם ויאמרו ידיהם רמה : ותמיד כל היום . הוא כפול לתוספת ביאור : שמי מנואץ . שמי מחולל ומבוזה בעיניהם : (מצודת דוד)

מצודת ציון  פה . במקום הזה וכן היש פה איש? ( שופטים ד ) : יהילילו . מלשון הלול והתפארות : מנאץ . ענין בזיון כמו נאצו האנשים ( ש''א ב ) : (מצודת ציון)

{ו}  לָכֵן יֵדַע עַמִּי שְׁמִי לָכֵן בַּיּוֹם הַהוּא כִּי אֲנִי הוּא הַמְדַבֵּר הִנֵּנִי:

רש"י  ידע עמי . כשאגאלם יכירו כי שמי אדון שליט ומושל כמשמעו : לכן ביום . גאולתם יבינו כי אני הוא המדבר והנני קיימתי : (רש"י)

מצודת דוד  לכן ידע עמי שמי . כשיגאלו יכירו שמי לדעת כי נאה לי שמי המורה שאני אדון ושליט : (שנאמר: עד עת בא דברו) לכן ביום ההוא . ר''ל לכן ידע ביום ההוא כי אני הוא המדבר והמבטיח להביא הגאולה והנני קיימתי הבטחתי : (מצודת דוד)

{ז}  מַה נָּאווּ עַל הֶהָרִים רַגְלֵי מְבַשֵּׂר מַשְׁמִיעַ שָׁלוֹם מְבַשֵּׂר טוֹב מַשְׁמִיעַ יְשׁוּעָה אֹמֵר לְצִיּוֹן מָלַךְ אֱלֹהָיִךְ:

מצודת דוד  מה נאוו . מה מאד נאים רגלי המבשר העולה על ההרים להשמיע הקול למרחוק ומשמיע וכו' וכפל הדבר פעמים ושלש במ''ש לפי מרבית השלום והישועה : אומר לציון . המבשר יאמר לציון הנה מלך אלהיך ר''ל הראה מלכותו וממשלתו לכל העולם : (מצודת דוד)

מצודת ציון  נאוו . מלשון נאה ויופי : מבשר . כן נקרא המשמיע חדשות : (מצודת ציון)

{ח}  קוֹל צֹפַיִךְ נָשְׂאוּ קוֹל יַחְדָּו יְרַנֵּנוּ כִּי עַיִן בְּעַיִן יִרְאוּ בְּשׁוּב יְהוָה צִיּוֹן:

רש"י  צופיך . צופים שמעמידין על החומות והמגדלים לבשר ולראות מי בא לעיר : (רש"י)

מצודת דוד  קול צופיך . קול של הצופים העומדים על המגדלים לראות ולבשר מי בא לעיר וחוזר ומפרש מה יהיה הקול ואמר כולם יחדיו ישאו קול וירננו בשמחה : כי עין בעין . ר''ל ראיה וודאית ונאמנה וכן אשר עין בעין נראה אתה ה' ( במדבר יד ) . בשוב . כאשר שב ה' אל ציון להשרות שם שכינתו כמאז : (מצודת דוד)

מצודת ציון  צופיך . ענין הבטה וראיה : (מצודת ציון)

{ט}  פִּצְחוּ רַנְּנוּ יַחְדָּו חָרְבוֹת יְרוּשָׁלִָם כִּי נִחַם יְהוָה עַמּוֹ גָּאַל יְרוּשָׁלִָם:

מצודת דוד  פצחו וכו' . הבתים החרבות אשר בירושלים פתחו פה להרים קול שמחה ורננו יחדיו והוא ענין מליצה : כי נחם ה' . את עמו . במה שהביא להם הטובה : גאל ירושלים . מיד העכו''ם המושלים בה : (מצודת דוד)

מצודת ציון  פצחו . פתחו פה בהרמת קול שמחה וכן פצחי רנה וצהלי ( לקמן נד ) : (מצודת ציון)

{י}  חָשַׂף יְהוָה אֶת זְרוֹעַ קָדְשׁוֹ לְעֵינֵי כָּל הַגּוֹיִם וְרָאוּ כָּל אַפְסֵי אָרֶץ אֵת יְשׁוּעַת אֱלֹהֵינוּ:

רש"י  חשף . גלה : (רש"י)

מצודת דוד  חשף ה' . גלה זרועו להכות בהם ואחז במשל מגבור המגלה זרועו להלחם מול האויב : כל אפסי ארץ . כל היושבים בקצות הארץ : (מצודת דוד)

מצודת ציון  חשף . גלה כמו חשפי שובל ( לעיל מו ) : אפסי . קצות כי בקצות הארץ כאלו אפס וכלה : (מצודת ציון)

שנאמר: והבאתי את השלישית באש וצרפתים כצרוף את הכסף ובחנתים כבחון את הזהב. הוא יקרא בשמי ואני אענה אותו אמרתי עמי הוא והוא יאמר ה׳ אלקי". ...

עד אז  נאמר: ואתם הדבקים  ב -ה'  אלוקיכם חיים כולכם  היום !
כי לקח טוב נתתי לכם,  תורתי,  על  תעזבו !!!

אי"ה במהרה בימינו  -   א. כ. י. ר

שבת שלום ומבורך
לנו ולכלל עמו ישראל יתברך ...

תוקן על ידי shay98 ב- 25/06/2010 18:53:54

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2010 18:57 לינק ישיר 

בס"ד יום ו יג תמוז התש"ע
אנחנו מבקשים מהקב"ה שיגאל את שכינת עוזנו וישלח את משיח בן דוד צדקנו עבד הוי"ה
ורק מלכות בן דוד היא תקדש את שמו יתעלה בעולם כלו "לתקן עולם במלכות שדי" אמן כן יהי רצון !! 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > כעיני עבדים אל יד אדוניהם...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext