בית פורומים החרדים והאינטרנט

שנה חלפה בלי הילדים שלי. בני אריאל ואורם .כך החליטו פקה"ס !!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/6/2010 00:56 לינק ישיר 
שנה חלפה בלי הילדים שלי. בני אריאל ואורם .כך החליטו פקה"ס !!

בס"ד אור ליום ו  ו תמוז התש"ע 
שנה חלפה בלי הילדים שלי. בני אריאל חגג יום הולדת חמש, בלעדיי, מסיבות, חגים, מסיבת סיום גן, בני אורם עולה לכיתה ג', ואני בלי הילדים שלי. כך החליטו פקידי הסעדשנה חלפה בלי הילדים שלי. בני אריאל חגג יום הולדת חמש, בלעדיי, מסיבות, חגים, מסיבת סיום גן, בני אורם עולה לכיתה ג', ואני בלי הילדים שלי. כך החליטו פקידי הסעד 
תראו כמה משתלם להגיש תלונות שווא נגד אחד ההורים. בין אם מדובר באבא מתלונן סדרתי, כמו במקרה שלי, ובין במקרים אישיים שאני מכירה בהם האישה תופרת תיקים סדרתית.

מגיש תלונות השווא, במקרה שלי, הגרוש - שכל תלונותיו הוכחו כעורבא פרח, שתפר לי קלסרים עבי כרס של תלונות, בחודש דצמבר 2008 הגיש 28 תלונות שווא, אחרי שילדיי נחטפו למרכז חרום למשך חצי שנה, העבירו פקידות הסעד את ילדיי לגרוש הפושע.

שנה תמימה מונעים ממני לראות את ילדיי, כשדורשים ממני לממן מסוגלות הורית על חשבוני, כשכבר הוכחתי כי יש לי כזו.

השופט נפתלי שילה, משקר בפרוטוקול. "ההתפרצות" הינה מילותיי כי לרוצח יגאל עמיר נותנים לראות את בנו, ואני בלי הרשעה, לא נותנים לי לראות את ילדיי.

יש כמות אדירה של חקירות שכולם כאחד נסגרו.

ילדים שלי - אורם ואריאל, בניי האהובים, עוד יום שחור משחור עבר על אמא שלכם.

היגון אין לו גבול והדמעות מעוורות אותי.

לורי שם טוב, אמא של אורם ואריאל
ההודעה נשלחה ע"י לורי שם טוב ונערכה ע"י מנהל הפורום

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/6/2010 00:58 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ו ו תמוז התש"ע 
תגובתי להודעת לורי:

קראתי בצער רב את מכתבך אני חושב שעליך להגיש בהקדם המיידי ערעור לביהמ"ש המחוזי מה שנעשה כאן זה פשוט הפרת זכויות אדם זכותך המלאה לראות את ילדייך

ועליך להגיש פסילה נגד השופט שיקיים דיני ראיות הקודם להכרזת ה"נזקקות "

במקביל להצטרף לתביעת ענק בביה"ד הבינלאומי בהאג דרישה לצוי מעצר בינלאומיים

נגד שופטים פקידי סעד .

בברכה הצ' שי בוארון מטה המאבק לצדק חברתי עמותת "עוללים בשבי"

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > שנה חלפה בלי הילדים שלי. בני אריאל ואורם .כך החליטו פקה"ס !!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext