| נשלח ב-6/7/2010 22:33 |
|
| |
הודעה.
אני מסיים בזאת תפקידי בפורום זה ומוחק את הניק היחיד
שיש לי באתר זה, אין יותר מה לומר!
היו ברוכים.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2010 22:37 |
|
| |
בס"ד אור ליום ד כד תמוז התש"ע קיטוב יש לך מה לומר תכתוב ואני שמח שתכתוב דברי תוכחה עניינים ודברי זוהר הקדוש וכדומה חבל שתעזוב את הפורום .
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2010 22:43 |
|
| |
אמנון יסביר לך. כל טוב.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2010 22:49 |
|
| |
בס"ד
לא הבנתי מדוע אתה מפסיק לכתוב כאן בפורום
שלחתי הודעה באישי לאמנון לקבל הבהרה מדוע אתה מפסיק לכתוב כאן ידידי
המכונה קיטוב גיל היקר ועדין לא קיבלתי תשובה בנושא.
תוקן על ידי shay98 ב- 06/07/2010 22:50:52
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2010 19:53 |
|
| |
אני לא מאמין גיל
שאמנון ידחוף אותך החוצה למה לתת לו את התענוג הזה
ההפך הוא הנכון המשך לכתוב כאן ובמקומות אחרים
ולא שאני מסכים לדעותיך אבל לתת לבן אנוש את האפשרות להפסיק אותך מלומר את דעתך
תשתה תשתה כוס מים אחי ותשיב לו מלחמה ניצחת
אמנון אין לי נגדך כלום חס ושלום שיהיה לך יום טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2010 21:12 |
|
| |
בס"ד
קיטוב אח יקר
אני לא יתערב בהחלטותיך ח"ו
רק אומר בשתי מילים ואפרש
תהיה חזק !!!
פרק ה - משנה טו
ארבע מדות ביושבים לפני חכמים . ספוג *--$!*{נד} , ומשפך , משמרת , ונפה . ספוג , שהוא סופג את הכל . משפך , שמכניס בזו ומוציא בזו . משמרת , שמוציאה את היין וקולטת את השמרים . ונפה , שמוציאה את הקמח וקולטת את הסלת :
פרק ד - משנה א
בן זומא אומר , איזהו חכם , הלומד מכל אדם , שנאמר (תהלים קיט) , מכל מלמדי השכלתי כי עדותיך שיחה לי . איזהו גבור , הכובש את יצרו *--$!*{ה} , שנאמר (משלי טז) , טוב ארך אפים מגבור ומשל ברוחו מלכד עיר . איזהו עשיר השמח בחלקו , שנאמר (תהלים קכח) , יגיע כפיך כי תאכל אשריך וטוב לך . אשריך , בעולם הזה *--$!*{ז} . וטוב לך , לעולם הבא . איזהו מכבד , המכבד את הבריות , שנאמר (שמואל א ב) , כי מכבדי אכבד ובזי יקלו :
פרק ד - משנה ז
רבי ישמעאל בנו אומר , החושך עצמו מן הדין , פורק ממנו איבה וגזל ושבועת שוא . והגס לבו בהוראה , שוטה רשע וגס רוח *--$!*{כ}
פרק ה - משנה ז
שבעה דברים *--$!*{ל} בגלם ושבעה בחכם . חכם אינו מדבר בפני מי שהוא גדול ממנו בחכמה ובמנין *--$!*{לב} , ואינו נכנס לתוך דברי חברו , ואינו נבהל להשיב , שואל כענין ומשיב כהלכה , ואומר על ראשון ראשון ועל אחרון אחרון , ועל מה שלא שמע , אומר לא שמעתי , ומודה על האמת . וחלופיהן בגלם
פרק ד - משנה יד
רבי נהוראי אומר , הוי גולה למקום תורה ואל תאמר שהיא תבוא אחריך , שחבריך יקימוה בידך . ואל בינתך אל תשען :
פרק ה - משנה יא
ארבע מדות בדעות . נוח לכעוס ונוח לרצות , יצא שכרו בהפסדו , קשה לכעוס וקשה לרצות , יצא הפסדו בשכרו קשה לכעוס ונוח לרצות חסיד *--$!*{מח} . נוח לכעוס וקשה לרצות רשע *--$!*{מט} :
פרק ה - משנה יב
ארבע מדות בתלמידים . מהר לשמוע ומהר לאבד , יצא שכרו בהפסדו . קשה לשמוע וקשה לאבד , יצא הפסדו בשכרו . מהר לשמוע וקשה לאבד , חכם . קשה לשמוע ומהר לאבד , זה חלק
פרק ה - משנה טז
כל אהבה שהיא תלויה בדבר *--$!*{נה} , בטל דבר , בטלה אהבה . ושאינה תלויה בדבר , אינה בטלה לעולם . איזו היא אהבה התלויה בדבר , זו אהבת אמנון ותמר *--$!*{נו} . ושאינה תלויה בדבר , זו אהבת דויד ויהונתן :
פרק ה - משנה יז
כל מחלוקת שהיא לשם שמים , סופה להתקים . ושאינה לשם שמים , אין סופה להתקים . איזו היא מחלוקת שהיא לשם שמים , זו מחלוקת הלל ושמאי *--$!*{נז} . ושאינה לשם שמים , זו מחלוקת קרח וכל עדתו *--$!*{נח} :
פרק ה - משנה יח
כל המזכה את הרבים , אין חטא בא על ידו . וכל המחטיא את הרבים , אין מספיקין בידו לעשות תשובה *--$!*{ס} . משה זכה וזכה את הרבים , זכות הרבים תלוי בו , שנאמר (דברים לג) , צדקת ה' עשה ומשפטיו עם ישראל . ירבעם חטא והחטיא את הרבים , חטא הרבים תלוי בו , שנאמר (מלכים א טו) , על חטאות ירבעם ( בן נבט ) אשר חטא ואשר החטיא את ישראל :
פרק ד - משנה יג
רבי יהודה אומר , הוי זהיר בתלמוד *--$!*{לד} , ששגגת תלמוד עולה זדון . רבי שמעון אומר , שלשה כתרים הם , כתר תורה וכתר כהנה וכתר מלכות , וכתר שם טוב עולה על גביהן
וד"ל ...
ומיותר לציין את הערכתי הגדולה איליך .
חזק ואמץ !
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2010 21:39 |
|
| |
ואל תאמר דבר שאי אפשר לשמוע שסופו להשמע...
זאת הסיבה העיקרית להפסקת הודעותיי בפורום...
שלחתי בקשה למנהלי האתר למחוק לי את הכרטיס וכן את כל ההודעות
שכתבתי עד היום!!!
אני מקווה שהנהלת האתר הארור הזה תיענה מהר לבקשתי ותמחק
כל זכר להיותי כאן עד עתה...
ר' אמנון הוא לא הבעיה!!! להיפך! הוא חלק מהפתרון!
אמנון הוא תלמיד חכם חשוב ויש לקרוא היטב את כל דבריו,
אין היום 10 כמוהו בכל הארץ...כל מאמר ודעה שהוא כותב הם בבחינת יהלום,
מה שהיה לי איתו זה עניין אישי איתו בלבד.
דעותיי אינם יכולות להישמע כרגע ולכן אין טעם שאומר אותם יותר,
לכל אדם יש את השעה שלו, וכרגע זו לא השעה שלי ואני צריך להמתין...
אני אוהב כל אדם יהודי טוב לב בפשטות מוחלטת, גם אם זה לא מה שמשתמע מדבריי...
אני לא עוסק בשנאה, לא אוהב לשנוא ולא שונא אף אדם באופן אישי.
אני אמשיך לקרוא באתר דברים ודעות בתור צופה מהצד בלבד, ללא שם משתמש.
אני מאחל לכולנו לרקוד בקרוב ברחבת בית המקדש עם מלך המשיח ה' ירום הודו,
בשמחה גדולה, באהבת אחים גדולה ובטוב לבב.
להתראות לכולם בינתיים...(דגש על בינתיים).
גיל.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2010 21:56 |
|
| |
גיל אשמח לשמוע ממך גם מעבר לפורום הזה
היה מאד נחמד לשמוע אותך בפורום, עצה שלי על תיקח ללב,
תיקח אותה בכוסית ווסקי תעשה לחיים ולברוכה... עד הגאולה האמיתית והשלמה
נזכור שהאמת כבדה לכן נושאיה מועטים, והאמת תנצח! גם היא לא מובנת ומוסברת "בסברות תלמודיות"
נשתמע
תוקן על ידי דורש_טוב1 ב- 07/07/2010 21:58:36
תוקן על ידי דורש_טוב1 ב- 07/07/2010 21:59:31
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2010 13:16 |
|
| |
דוקא שאני הצטרפתי, אתה עוזב? חכה עוד לא הספקנו להכיר... בכל אופן מאחלת לך הצלחה בכל אשר תפנה. לפי התגובות אליך יש לי את הרושם שהפסדתי!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2010 22:57 |
|
| |
ב"ה
שבוע טוב, אני קורא ל'כיטוב' ו'דורש טוב' לחזור לפורום, ולחשוב בכתב על פתרונות יצירתיים להחזיר את ישראל בתשובה. אין כאן עניין של מלחמות, המלחמה של כ"א מאיתנו היא ביצה"ר של כ"א מאיתנו, וביצה"ר הכללי של האומה שנהנה מכל רגע כדי להמשיך תרדמתה, כדי להנחיל עצמו בליבותיהם של ישראל וע"י כך למנוע ציווי ה' - "ועשו לי מקדש ושכנתי בתוכם", אין כאן מקום למריבות, כולנו חפצים באותה מטרה לש"ש, ואפשר ורצוי להתווכח על הדרכים להשגת אותה מטרה, כי אצלנו היהודים המטרה לא מקדשת את האמצעים.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 18:33 |
|
| |
בס"ד
ספר "הערב רב"
וכל המסתעף
חלק ז' - [7]
על פי ספר הקדוש
זוהר חדש
בו יבואר גודל ענין חיוב הלימוד ולחקור מעשי וענין ה"ערב רב", ואיך שצריכים ללחום נגדם, שמקלקלים את כל עם ישראל בכל העולם כולו, ועוקרים כל המצות שבתורתינו הקדושה, כמו שכתב הגאון הקדוש מווילנא זיע"א, שישנם חמשה מיני ערב רב, והם: א)בעלי מחלוקת ובעלי לשון הרע, ב)הרודפים אחר התאוה כמו זנות וכדומה, ג)הרמאים שמראים עצמם כצדיקים ואין לבם שלם, ד)הרודפים אחר הכבוד ובונים חרבות לעשות להם שם, ה)הרודפים אחר הממון. והמחלוקת תחילה, כי המחלוקת כנגד כולם, והם נקראים "עמלקים", ואין בן דוד בא עד שיעברו מן העולם, ועליהם נאמר
: "תמחה את זכר עמלק" כמבואר בזוהר. (אדרת אליהו פרשת דברים) גם יבואר בו השכר הגדול למי שעוסק להציל את עם ישראל מן הערב רב, ומעורר את הרבים שלא יפלו ברשתם ח"ו. "אבל נחשים ועקרבים יש בו – ונחשין ועקרבין דילה אינון ערב רב". עוד יבואר בו העונשים הגדולים אשר מענישים את האדם בזה ובבא, ושאין אדם יכול לשער עד כמה שיסבול בזה ובבא על זה שעזר את הערב רב, והפגם הגדול הנעשה על ידי אלו העוזרים להם, וגודל החיוב שמוטל על כל איש ואיש להיות בקי בהם בפרטותיהם ודקדוקיהם, כדי שלא יכשלו חס ושלום לבנות בתי עבודה זרה של דור הפלגה של הָבָה נִבְנֶה לָּנוּ עִיר וּמִגְדָּל וְרֹאשׁוֹ בַשָּׁמַיִם וְנַעֲשֶׂה לָּנוּ שֵׁם (בראשית יא, ד), כי בזה תלוי יסוד קדושת ישראל, ובו תלוי גם כן ביאת משיח בן דוד, כמו שגילה לנו רבינו חיים וויטאל זיע"א תלמיד האריז"ל בספרו הקדוש עץ חיים בהקדמתו.
לזכות את הרבים - ונחלק בחנם לכל דורש ומבקש הרשות נתונה לכל מי שברצונו להדפיס קטעים מספר זה או כל הספר בכל לשון שהוא בכל מדינה ומדינה, כדי להרבות תורה ויראת שמים בעולם, ולעורר לבות אחינו בני ישראל בתשובה שלימה אוסף ענקי כעין זה עדיין לא ראה אור הדפוס עד היום הזה ועכשיו באחרית הימים נתגלה האור הגדול הזה לאור החזיון הנורא שנתגלה אצל הכותל המערבי שריד בית מקדשינו בחודש ניסן דהאי שתא שנת תשס"ד לפ"ק. אם אתה רוצה לדעת מי הוא זה ואיזה הוא אשר מלאו לבו לעכב את גאולתינו ופדות נפשינו רחמנא ליצלן, תלמוד בעיון בספר הזה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 20:39 |
|
| |
בס"ד אור ליום ב א אב התש"ע די לשנאת חינם ולפירוד לבבות הגיע הזמן ליחד את לבבנו שיהיה לנו לב אחד לאבינו שבשמים !!
|
|
|
|
|