ציד אישה בהריון בבית חולים מאיר כפר סבא, מחלקת יולדות
לאחרונה התרבו המקרים בהם עובדות סוציאליות חוטפות ילדים מאימהות הרות, המגיעות לבתי חולים ללדת את התינוק שלהן.
מיד עם צאת התינוק לאוויר העולם, העובדת הסוציאלית דואגת לנתק את התינוק מהאמא ולהעלים אותו. ממש במילים אלו.
התינוק מועבר באופן מידי למשפחה מאמצת, ומנותק מאימו מולדיתו בלי שניתנת שהות לאמא להניק את בנה. התינוק נחטף מזרועות אימו שזה עתה ילדה. תשעה חודשים הגנה האמא על תינוקה ברחמה, התינוק בא לאוויר העולם, הרחם פתוח ומדמם, והתינוק נעלם. אכזריות שכזו מתנהלת מידי יום ביומו במדינת ישראל על ידי עובדות סוציאליות.
העובדת הסוציאלית כותבת תסקיר שקרי, כי האמא בדכאון לאחר לידה, וקיים חשש מוחשי לחיי התינוק עם ישאר בזרועות אימו. שופט בית משפט לנוער, מאשר את הקריעה של התינוק מאימו בלא הנד עפעף, בלא קיום דיון.
הפעולה נעשית במחשכים בדלתיים סגורות.
את זעקת האימהות הנגזלות איש לא מסקר.
כך הועלם תינוקה של האמא שלי רפאל, בת 32, מתל-אביב. אמא שלי רפאל, נותקה באכזריות מבתה הבכורה תאיר לפני 4 שנים. לאחר שנתיים של נתק כפוי מביתה, נכנסה האמא שלי רפאל, להריון מתוכנן מבן זוגה, אלא שלרוע מזלה, רשויות הרווחה חמדו גם את התינוק החדש שלה, ומיד לכשילדה את התינוק החדש שלה, נחטף בנה על ידי ויקי היינה, פקידת סעד לחוק הנוער, מלשכת סעד תל-אביב, מבית חולים ליס תל-אביב, והועבר לאימוץ.
האמא נשלחה לאישפוז כפוי, מיד לאחר שילדה את התינוק, שם סוממה בכדורים פסיכיאטריים, ועד עצם היום הזה, לא השתקמה.
אמא שלי רפאל, לא יודעת מה עלה בגורל ילדיה, מהם היא מנותקת בכפיה.
לאחרונה פועלות העובדות הסוציאליות בשיטה בזויה חדשה, בה הן מפרסמות הודעות באמצעות כתבים הפועלים מטעמם במערכת ידיעות אחרונות וב- ynet, הכתבים השתולים: יעל ברנובסקי, דוד רגב, ערן נבון ורענן בן צור.
שימת הלב, כיצד פועלת שיטת ציד אדם בבתי חולים, על מנת לחטוף תינוקות מיד עם צאתם לאוויר העולם על ידי העובדות הסוציאליות האכזריות,
כאן בכתבה זו, הכותרת "אשה בהריון בסיכון ברחה מבית חולים מאיר" – המשטרה מבקשת את עזרת הציבור בחיפושיה אחר אשה בת 39 בחודשי הריון מתקדמים שעזבה אמש את בית החולים בכפר סבא…
ועל מה דברים מדוברים?
מדוע על הציבור לצוד את האישה? האם מדובר באישה שמסכנת את הציבור? לא ולא. מדובר באישה רגילה, אמא נורמטיבית, שכל "פישעה" הוא רצונה לגדל את התינוק שלה. ברם, עוד בבית החולים מאיר כפר-סבא, הובהר לה על ידי העובדת הסוציאלית, כי התינוק שלה יועבר לאימוץ, מאחר והאמא בחרה לחיות, רחמנא לצילן, עם מוסלמי.
האמא עשתה חושבין, ומיהרה לברוח מבית החולים, להציל את בנה מגורל אכזר, לגדול בלעדיה. צעד שקול, נבון ואחראי ביותר.
הגדילה המשטרה לעשות, ועתה היא מחפשת אף את בנה בן ה- 4 של האמא, כדי לבדוק מי משגיח עליו.
הדבר צריך להדליק נורה אדומה אצל כל אזרח ואזרחית, שכן אין מדובר באישה המסכנת את עצמה או המסוכנת לציבור. מדובר באישה רגילה, שהתינוק שלה מועמד לאימוץ עוד טרם נשימתו הראשונה במדינת הקודש.
רענן בן צור, הכתב מטעם משרד הרווחה, שראוי לכל גינוי אפשרי, איננו מביא לקוראים את הסיבה בעטיה נדרש הציבור לצוד את האמא, ואיננו מביא לקוראים את הסיבה בעטיה "ברחה" האמא מבית החולים, כשהוא יודע גם יודע את גורל התינוק המצפה לו.
http://www.youtube.com/user/israsocial#p/a/u/0/s7tOHyGFNMg
http://www.youtube.com/watch?v=S7BSNahapGA&feature=related
תעשיית סחר הילדים בישראל
סחר ילדים לאימוץ על ידי משרד הרווחה
ההודעה נשלחה ע"י הגב' לורי שם טוב ונערכה ע"י מנהל הפורום