בית פורומים ויזניץ החסידות

תראו מה זה חבורת שקרנים מסוכת האבלים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/7/2005 12:09 לינק ישיר 
תראו מה זה חבורת שקרנים מסוכת האבלים

בעיקר מאחד שמפחד לקרוא לעצמו מקור השקר

שמועה הגיע
לאן בדיוק הגיע.

לאוזני
אתם הרי אומרים כל הזמן שלא מענין אותכם מה שקורה בויז'ניץ ורק אותנו מעניין מה שקורה אצלכם (בסוכת האבלים).

שמאן דהו
מי זה בדיוק המאן דהו שלכם הרי כל הזמן בשקרים שלכם אתם אומרים מאן דהו אולי פעם תגידו בפה מלא מי זה המאן דהו שנדע.

הקליט
איפא בדיוק הוא הקליט.

את הרה"צץצ על רקע הסידור קידושין שהוא לקח
ממי הוא בדיוק לקח אני לא מבין מרבך שהתעלל בו 20 שנה בלי הפסקה, וכמה שעות אחרי תאונת דרכים של הרה"צ רבי ישראל שליט"א בז' אדר א תש"ס הגיע על הבוקר לבדוק שהוא כבר יכול להתפטר ממנו סופית ושהוא יוצא מחדרו שהרה"צ שכב הוא מתבטא ה"י אז הוא לא יהיה סופר ואתה רוצה להגיד לי שהוא בא מסיבה אחרת, עפרא לפומיה.

וזה התוכן
איזה תוכן הרי אין בזה שום תוכן רק תשמעו את ההתלהבות של המקור השקר.

היתכן שלקחת סידור קידושין בשיכון
יש לו יותר זכות מרבך לקחת סידור קידושין, ובפרט שכ"ק מרן אדמו"ר שליט"א לקח ממנו את הסידור קידושין ועוד תפקידים ולשכנע אותי שזה לא נכון לא תצליח כי זה האמת ומהאמת אתם מ - פ - ח - ד - י - ם.

אינך חושש לרמוס על דם אחיך
לא ידעתי שבזה שהוא לוקח סידור קידושין זה נקרא רומס וגם לא ידעתי שיש לו בכלל דם.

הרה"צץצ עונה איני יודע ועוד כל מני גמגומים נוראים
למי בדיוק הוא עונה, למאן דהו שלא נברא בכלל.

בקצור
אתם שקרנים כרגיל,אתם שקרנים כרגיל,אתם שקרנים כרגיל.

ההקלטה החמה
תזהר שלא תכבה.

מסתובבת לה בחו"ל
ובכל רחבי תבל.

נא לדאוג להעביר זאת לאר"י דחוף
לסוכת האבלים ולתורה תמימה.

איך אמר כאן
המקור השקר.

אחד מהחכמים
מהטיפשים.

הגדול ממילא נשאר גדול
וטוב שאתה לא מכחיש את זה.

וגם טיפש גדול
העיקר שהוא לא מושחת וכולו מדות בקיצור ההיפך מאחיו.

דע לך

כולכם משקר יסודו
אף פעם לא תהיו גדולים אלא להיפך וכל אחד שישמע את המקור השקר של היום יעשה ממכם צחוק אחד גדול עם נשאר כזה בכלל והפעם כבר סופית אף אחד לא יאמין לכם בכלום (במקור השקר כזה התלהבות שהיה היום שם כבר כמה חודשים לא היה) בסוף הם אומרים שבמספר 4 תשמעו את הרה"צ מודה בזה, (והם מדגישים לפני) אבל בגלל שזה מוקלט מטלפון בפרט שזה במשרד אז לא שומעים ברור אבל מחר נדאג להשמיע את כל השיחה אני כבר אומר לכולם שמחר שום שיחה לא תשמעו בטלפון והם כבר ציינו את זה היום שזה שהקליט ביקש לא לפרסם את שמו והוא ביקש בתחנונים מרובים שלא ישמיעו את השיחה, כי אח"כ יעשו לו את מה שעשו לזה שביקש כביכול במקור השקר לפני שנה ששאל שאלות את מקור השקר וענו לו תשובות כביכול, ולא משנה עכשיו כמה תשובות שהם ענו אז לא הצליח להם למקור השקרים לי יש מערכת פשוטה (לא במשרד)בבית שמקליט כל שיחה שאני מדבר עם משהו ועוד אף פעם לא היה לי רעשים בזמן שאני רציתי לשמוע את השיחה אז בכבוד השקרנים בפעם הבאה לפני שאתם מתלהבים תחשבו טוב מה שאתם עושים.

ותדעו לכם
שאת מקור השקר בתוך רגע אפשר לסגור בלי שום בעיה, רק את אף אחד זה לא מעניין ואפילו שאת מי שזה כן מעניין עוד לא שמעתי מאחד שאמר שאתם צודקים כי כולו שקר מיסודו שאת זה רבכם הרב שאבד לימד אותכם שקר שקר שקר ועוד פעם שקר כי כל כולו שקר אחד גדול.

דבר אחד אפשר להגיד לכם

אתם מסכנים גדולים

ולראות את זה בברור כנסו לפורום ויז'ניץ ותראו מי כותב שם ומה כותבים שם ותגובה שלא ראויה מצדם נמחקת מיד מהמנהל הפורום ואין לו יותר רשות כתיבה ומרוב שאין תגובות אז כל היום מקור השקר שזה בטח אותו אחד שמנהל את הפורום שנקרא הרשל תמים כותב הודעות חדשות שכולו שקר ונותנים פעם פעם לתת תגובה למשהו הם פשוט מתוסכלים.

הרי מה הבעיה אתם אוחזים שאתם צודקים אז תתנו לאלו שלא צודקים לענות הרי בשביל זה פתחתם את הפורום ודברים כמו שמקור השקר כותב היום נראה לי שכזה תגובה צריכה להימחק.

תוקן על ידי - RHHL5043 - 13/07/2005 12:28:53

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2005 12:36 לינק ישיר 

הנה לכם מקור השקר
טיפש גדול אתה רוצה שאני אציג לך כאן סרטון קצרצר איך שרבך משתזף כמעט כמו אדם הראשון לפני החטא רק עם גטקעס על שפת ים המלח, ועוד סרטון קטן וחמוד איך שהוא מבקש מכמה אנשים לעשות לו.... נו... "אפלייצע"...
וכמובן לא באמצע הבור רק בצד...

או שאתה עובד עלינו או שאתה פשוט אובד עשתונות!!
מקור_האמת

שאלה

נראה לכם אחד כזה שכותב כאלו דברים חוץ משקריו צריך לחסום אותו מכתיבה כן? או לא?

לא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2005 13:27 לינק ישיר 

Rhhl, האם אתה רואה בכלל צורך להכחיש בכל יום מחדש את השקרים והפנטזיות של המנדליסט?

לדעתי, כל גולש, חסיד ויזניץ או אינו חסיד ויזניץ, מיד מבין, שהמנדליסט בוער בקרבו קנאה ושנאה עמוקה, עד שאינו יכול להתאפק מלכתוב בכל יום ויום שקרים וכזבים חדשים, אשר אין בהם הגיון כלל

הוא מנסה לצטט לשונות שכאילו נשמעו מפ"ק של אדמו"ר שליט"א או הרה"צ ר' ישראל שליט"א או הרח"מ פלדמן שליט"א וכדומה מחשובי העדה, לשונות שלא מתאים בכלל למי שאמרם. סתם רוצה לעשות צחוק ושחוק על חשבונם. לבסוף נשאר הוא בעצמו ללעג ולקלס לעיני כל העדה. מבינים שיושב לו שוטה אחד על הפארק עם עשרה ניקים ופולט בכל יום מחלומותיו ופנטזיותיו של הלילה, וזהו.
- איזהו מכובד, המכבד את הבריות שנאמר (שמואל א ב) כי מכבדי אכבד ובזי יקלו -

מי שקצת מכיר את דרכם ופעולתם, יודע, שהכל בנוי אצלם על שקר ושקר, ועוד פעם שקר
מנצלים את האנונימיות של האינטרנט וכדו' למכור בכל יום לוקשן וקרפלך, בכוונה שיעלה בידם להתגרות במישהו או במשהו.

על זה אמרו, הכלבים נובחים והרכבת דוהרת הלאה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > ויזניץ החסידות > תראו מה זה חבורת שקרנים מסוכת האבלים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext