בית פורומים פרחי מיאמי

מופע פסח

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/3/2005 18:36 לינק ישיר 
מופע פסח
מצורף קובץ

1-2-3

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/3/2005 15:04 לינק ישיר 

that ad is really funny! good job!!! who's that kid next to mordechai? and who's the 'choir'?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2005 16:36 לינק ישיר 

באמת כל הכבוד!
אבל אני חייבת להבין "הרב עודד קריטי"?! ממתי הוא רב?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2005 19:52 לינק ישיר 

ממתי הוא רב??? ממתי שהוא הכריז על עצמו שהוא משתמש בקול שלו ללימוד תורה בלבד ולא לשירה וזמרה...
סתתתתתתתם... הוא רב ממתי שלייצי ספינר יש ילד, ממתי שלשאול ובנימין אלסן יש תזמורת וממתי שבנו של ירחמיאל ביגון הוא מנחה באירועים של אביו.......

זה היה בסך הכל בדיחה חמודה לפורים (למי שלא הבין...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/5/2005 12:16 לינק ישיר 

מ'זתומרת הכריז שהוא משתמש בקול שלו ללימוד תורה? אתם רצינים? מתי בדיוק הוא הכריז את זה? מה קרה, פתאום הוא נהיה צדיק? (עודד נשוי?)ולאיצי ספינר יש ילד? לא ידעתי שהוא נשוי בכלל! מאיפה יש לכם את כל המידע הזה עליהם? אני משתגעת! הלוואי עלי! וד"א ליושר את\ה בן או בת ואיך קוראים לך? בן\ת כמה את\ה? את\ה גר\ה בישראל? היית בהופעות של פרחי מיאמי? אם כן, באיזה? ומתי צילמת את התמונה של דובי שפירו ושל ארי רוזנר? זה את\ה שכתבת בגל פז את הקישור?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2005 19:46 לינק ישיר 

הי צילה! לאט לאט!!!

המודעה שמופיעה בפתח האשכול, היא בסך הכל בדיחה!!! זה לא היה באמת וגם לא יהיה. מיאמי אוחזים כרגע במיאמי 28, קצת רחוק מ-58 לא?

בכל אופן, עודד לא נשוי לעת עתה, ייצי התחתן לפני שנה וככל הידוע לי עדין אין לו ילדים...

מתי עודד הכריז שהוא משתמש בקול שלו רק ללימוד תורה???
ובכן, ברדיו קול חי יש תוכנית שנקראת "מוצ"ש חסידי חי" ובתוכנית הזאת יש פינה שסוקרת זמרים/מוזיקאים חסידיים שהיו בעלי קריירה מוזיקלית ועכשיו "נעלמו" משדה המוזיקה החסידית.
לפני כמה חודשים, הביא מגיש הפינה (שלומי קוק) סקירה על ה"קריירה" של עווד קריטי, ואז הוא בשמו שהוא לא מתכוון לחזור למוזיקה אלא הוא משתמש בקול שלו ללימוד תורה בלבד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/5/2005 16:52 לינק ישיר 

אני בשוק!!!הטקסט שלך כאןבדרך כלל אני מקפידה להאזין למוצ"ש ודווקא את התוכנית הזאת פיספסתי? איזה חוסר מזל,לא יוצלחית שכמוני!!! יש לך את התוכנית הזאת מוקלטת? אני הטקסט שלך כאן לשמוע את זה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2005 18:34 לינק ישיר 

אוקיי אבל שאלתי אותך עוד כמה שאלות ואני מצפה לתגובה אגב יש לך מסנג'ר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2005 00:59 לינק ישיר 

נדמה לי שיש לי את התוכנית מוקלטת, אבל אני צריכה לחפש את זה בין כל הקלטות שיש לי פה...

המסנג'ר שלי: [email protected]

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/6/2005 18:42 לינק ישיר 

סתם ליידע כללי הוא לומד בישיבה, בישראל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2005 21:37 לינק ישיר 

ידוע... ידוע...

LMNT, ידוע לך גם באיזו ישיבה???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > פרחי מיאמי > מופע פסח