| נשלח ב-4/8/2006 00:16 |
|
| |
זהה את השיר!
זה לא זיהוי ע"פ קטע מהשיר אלא תמונה או ציור שיש בהם רמז לשיר.
מי שיש לו תשובה - שיכתוב גם מה הקשר לרמז. לא צריך ניחושים.
זה יכול להתאים גם ליותר משיר אחד.
אז קדימה...

תוקן על ידי - Coeur - 04/08/2006 0:17:50
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2006 10:50 |
|
| |
"מנוחה ושמחה.... שמי שמים, ארץ וימים...."
רעיון יפה, אגב.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2006 11:32 |
|
| |
יפה!...
אגב: חשבתי על עוד שיר.
"שירה חדשה...על שפת הים".
הבא - גם הוא מתאים ליותר משיר אחד.

|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2006 13:30 |
|
| |
"ההרים והגבעות יפצחו לפניכם... וכל עצי השדה..."
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2006 14:39 |
|
| |
יפה, אבל לא בדיוק מה שהתכוונתי. שימו לב איפה זה צולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2006 15:11 |
|
| |
אין לי מושג איפה זה צולם, אבל עלה לי עוד רעיון. אם זה הרי יהודה (ואני ממש לא יודעת איך הם ניראים...) אז אולי זה השיר "מהרה". ("ישמע בהרי יהודה קול ששון...")
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2006 15:35 |
|
| |
אולי: "ירושלים הרים סביב לה...."
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2006 00:38 |
|
| |
גם וגם!...
אלו הרי ירושלים. "ערי יהודה" ולא הרי יהודה. אבל זה חוצות ירושלים... וכמובן - ירושלים הרים סביב לה.
ומכיוון שאני הולך לצבא ולא אהיה ליד המחשב בשבועיים הקרובים הרי לכם כמה חידות.
1.

|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2006 00:45 |
|
| |
2.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2006 01:06 |
|
| |
4.
זה מצריך קצת ידע בפורום שלנו...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2006 01:13 |
|
| |
5.
ואחרון חביב...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2006 10:46 |
|
| |
רציתי מאד לכתוב תשובות לפני שדוברינו יחזור, אבל לא הייתי כמה ימים בבית ולא היה לי מחשב באזור, אז סליחה על האיחור.
1. יש לי כאן רשימה של שירים אפשריים, לא לקחתי סיכון והבאתי כמעט כל מה שנראה לי מתאים: -"שמע בני". -"די גדולי הדור". (אין מושג על מה השיר מדבר, אבל שיהיה.) -"פתח ליבי בתורתך..." -"כי הם חיינו....ובהם נהגה יומם..." -"נער הייתי וגם זקנתי...." - ואפשר גם "יפה שעה... של תשובה ומעשים טובים..."
2. האמת שברגע הראשון שראיתי ליצן, עלו לי כל הרעיונות של שירים עם מילים של שמחה: -"ליהודים היתה אורה ושמחה וששון..." -"שיר השמחה". וכו' וכו' וכו'.... אבל בכל אופן הבחור היה נראה לי קצת עצוב, אז חשבתי שאולי מתאים לו יותר השיר: "אל תעצבו..."
3. אני לא מבינה בפוליטיקה! מצטערת. על עמיר פרץ אולי הייתי אומרת: "היום קצר והמלאכה (ז"א 'העבודה') מרובה..."
4. אם דרוש לזה ידע והתמצאות בפורום, אז מתחת לתמונה נכתב: "בוא אלי חמוד שלי..." (משהו כזה פחות או יותר.) אז הלכתי על כיון של אולי "ברוך הבא..."
5. אין לי מושג למה, אבל ברגע שראיתי את התמונה חשבתי על השיר "מיסטר קרטר". (וכאן הבהרה: אין לי מושג על מה השיר מדבר! <וגם יותר מזה, לא נראה לי ששמעתי אותו אי פעם... > רק זכור לי שמישהו כתב כאן פעם שזה שיר מצחיק, אז סתם חשבתי, אולי...)
ובהזדמנות חגיגית זו, אני מעיזה לבקש שאם יש כאן מישהו שיתנדב לכתוב לי את המילים של השיר הזה, אני אודה לו מ-א-ד-!-!-!
עד כאן הברקותי.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2006 12:08 |
|
| |
הברקות יפות!
אבל זה מה שאני חשבתי:
1. כלל ישראל! (Sits and davens an older man) 2. "אל תעצבו". קליעה בול!
3. לא אחר מאשר "בדרך התורה"! - "עם אחד גוי אחד..." וכו' (עמיר פרץ ודוד טל - היו מפלגת "עם אחד".)
4. "בוא חמוד שלי! בוא!" יעני "קומט שוין שנעל אריין"!
הערות הדובר: זה מצריך לא רק ידע בפורום שלנו אלא ידע באידיש.
5. WE NEED YOU !!! זה "הדוד סם" שקורא להצטרף לצבא: "I NEED YOU"
הערות הדובר: שימו לב: לא מזכיר לכם מישהו, ההצבעה שלו קדימה? ככה ירחמיאל מסיים חלק גדול מהשירים בהופעות...
תוקן על ידי - coeur - 18/08/2006 12:12:59
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2006 12:20 |
|
| |
הברקות חמודות מאוד. נראה לי שכדאי להמשיך עם המשחק הזה, אבל במטותא ממכם, אחת אחת, לא 10 ביחד...
ריבי, אני גם מחפשת עד היום את המילים של השיר הזה, ללא הצלחה... אבל השיר בגדול משדר ביקורת די חריפה על הנשיא דאז, מיסטר קרטר 
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2006 23:47 |
|
| |
המשך...
מתאים ליותר משיר אחד
|
|
|