בית פורומים פרחי מיאמי

שלום לכולם - ושאלה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/1/2007 23:03 לינק ישיר 
שלום לכולם - ושאלה

שמי חגית ואני בת 28. מגיל מאד צעיר כבר הייתי מעריצה של פרחי מיאמי, בזמנו היו גם פרחי לונדון ופרחי טורנטו ששמענו בתקליטים. יש לי את כל הקלטות של פרחי מיאמי גם הישנות ביותר "mister Karter what do you wany from me?", יש לי קלטת וידאו ישנה עם קטעים מהופעות שלהם. הם היו בארץ כשהייתי ממש קטנה בתוכניות של מוצאי שבת (כבר שכחתי איך קראו לה) שם הם היו בחליפות אפורות.

בקיצור, יש דור שני למעריצים - הילדים שלי אוהבים מאד לשמוע אותם ולראות אותם עכשיו גם בדי וי די. הם בעיקר מכורים לדיסק של "בדרך התורה" הם אוהבים מאד את השיר "לא ברוח ד'" אבל לצערי, לא הצלחתי למצוא את השיר הזה לצפייה, רק קטע קטן ממנו של אייזיק בינישי ואת מרדכי שפירו פיספסנו בכמה שניות. יש את זה, אם אני לא טועה ב -25 שנה למיאמי. ידוע לכם את יש את הקטע הזה בשלמותו? הילדים שלי מאד יישמחו, אתמול הם הלכו לישון עם הדיסק הזה ברקע.

חוץ מזה אני מקוה לעקוב אחרי הפורום הזה שגיליתי בשיטוטים שלי אחרי מידע עליהם באינטרנט, אשמח להתעדכן בהופעות חדשות ובקטעי וידאו שיש באינטרנט. לצערי, לא אוכל לכתוב הרבה (יש לי 5 ילדים קטנים), אבל אכנס מדי פעם להתעדכן.

ושאלה אחרונה - האם ידוע למישהו מכם האם הם מתכוונים להגיע לארץ בקרוב? אני יודעת שהם היו פה לא מזמן, אבל הייתי אחרי לידה. הילדים שלי החליטו שהם רוצים לנסוע לאמריקה לראות אותם (קצת מסובך מידי בשבילנו).

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2007 02:18 לינק ישיר 

אם אני לא טועה יש רק קטע קטן מהשיר כמו שאמרת או יש למישהו יותר ארוך ממה שיש לי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/1/2007 16:46 לינק ישיר 

ברוכה הבאה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/1/2007 20:01 לינק ישיר 

Oh sorry i forgot welcome to the forum...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/1/2007 20:04 לינק ישיר 

שלום וברוכה הבאה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2007 21:32 לינק ישיר 

הדרך הכי פשוטה היא לשאול את ירחמיאל ביגון בכבודו ובעצמו: [email protected]
בזמנו כתבתי לו וקיבלתי תשובה אחרי שעות ספורות.
ואם הם לא יגיעו...לא נורא: יש את שירה חדשה. מומלץ ביותר. קצת יותר פשוט להגיע להופעה שלהם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/1/2007 21:55 לינק ישיר 

איזה חמודים אתם.

האמת היא שפרחי ירושלים היו אצלינו ביישוב והילדים שלי היו בעננים כמה חודשים אח"כ. הבת שלי גם זכתה בדיסק שלהם, אז זה התנגן אצלינו כמה חודשים.
אבל אין! אין כמו פרחי מיאמי!
הם גם צריכים להכיר את השירים שלהם, כי ככה זה קצת פחות מעניין.

הקטעים שהילדים שלי הכי אוהבים זה קטעים במראים אותם לא בהופעה עצמה (בטיולים או כשהם שרים באולפן). יש עוד קטעי וידאו שאפשר לראות באינטרנט שלא מופיעים בדיסקים הרגילים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2007 22:17 לינק ישיר 

כן, ניתן למצוא אותם בפורום הזה...רק צריך לחפש...
וכמובן ב"אימייל" של הפורום. פרטים מלאים באשכול "מה דעתכם? האימייל של הפורום".

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/1/2007 08:43 לינק ישיר 

כתבתי שם בקשה, מקוה שמי שצריך לראות יראה..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > פרחי מיאמי > שלום לכולם - ושאלה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext