| נשלח ב-1/2/2007 20:28 |
|
| |
שאלה
.חשובה
תוקן על ידי הדובר ב- 02/02/2007 0:04:31
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2007 20:34 |
|
| |
אה, סליחה. זה היה ניסוי לבדוק שסופסוף רואים מה אני כותבת.
שלום לכולם!!!!
אני מעריצה חדשה ישנה של פרחי מיאמי, בתקופת לימודי באולפנת צפירה ממש אהבתי אותם אבל מאז עברו כמה וכמה שנים טובות וכך סיימתי תיכון, שי"ל וגם 3 שנות אוניברסיטה.
היום אני זקנה בלה בת 24 אבל כמעט שפרחי מיאמי נשכחו מליבי.
את ערוץ 7 לקחו לנו...ואחי שאותו אני אוהבת יותר מכל ותמיד שר את השירים שלהם איתי בשני קולות התחתן עם מישי שלא ממש בראש שלה לשמוע דברים כאלו או ליתר דיוק בכלל לשיר שירי שבת מכל סוג שהוא...
וכך חלפו השנים וגם נהייתי מפוכחת וצינית עד ש....
בדיוק ביום ההולדת שלי בשבוע שעבר לגמרי במקרה ראיתי שהוט וי או די יש הופעה של פרחי מיאמי (רווח, 2005) וה-כ-ל התפרץ פתאום!
הילדים האלו כ"כ חמודים וצדיקים קטנים, עם ברק בעיניים וקולות עוצמתיים.
תמיד ידעתי את זה אבל פתאום לראות...וואהו.
קיצ'ר, מעבר להתרגשות יש לי מליון שאלות אליכם. מייד אפרסם..
תוקן על ידי הדובר ב- 02/02/2007 0:03:31
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2007 20:43 |
|
| |
אז ככה:
רק אני בינתיים כותבת לעצמי באשכול..משעשע משהו:)
ככה:
1. לא הזכרתם כמעט בפורום בן כמה זלמן פולק החמוד. בן כמה הוא ומה עלה בגורלו?
2. הערה: ברור שהפייבורטים שלי הם שלישיית הסולואיסטים:יוסי שיק הילדון החמוד והמוכשר, בעל הבייביפייס ובטחון עצמי, מתוק ויקר מפז. שאול אלסן שמביא שיק וסטייל ללהקה ובעיקר ניצוץ של כוכב אמיתי, וארי רוזנר, הילד הכי מהמם, עם עיניי שקד חומות וחכמות מביעות תום ורואים שהוא ישראלי!
3.. שאלה חשובה: למה בכלל מלכתחילה להעריץ להקה כשהכוכבים שלה מתחלפים כל שנה?
ברגע שמתחלף להם הקול. זה נראה לי עסק דיי מבאס. גם עבורי כמעריצה, שעד שאני כבר מתלהבת נניח ומסמנת פייבוריט נניח רוזנר, עוד שנתיים וחצי הוא בכלל לא יהיה שם, אז מה עשינו בזה? ובכלל, רוזנר הזאטוט לא היה בלהקה כשאני אהבתי שיר מסוים כשהייתי בת 18...ואין לי מושג מי היה אז ושר את השיר שאהבתי? כאילו, אני תמיד יכולה לבדוק על העטיפה אבל מה זה יעזור לי? זה רק שמות אלמוניים. מקסימום אני אדע שהוא התארס עם איזה מישי בשם ג'קי וחיי בברוקלין. מבינים את האבסורד בלהקה שכזו?
דווקא כי אני אוהבת אותם קשה לי עם זה.
למשל עד שנקשרתי לאולסן ופולק- הם כבר לא שם!
וחוץ מזה האם עצרתם לחשוב על ההשלכות ההרסניות לילדים שפעם הם כוכבים ואחכ כלום?
בבקשה תענו!
מוריסון מוטרדת..
|
|
| נשלח ב-1/2/2007 23:33 |
|
| |
השאלות שלך מצריכות זמן ע"מ לענות עליהן.
מצרך די נדיר בימים אלו... מבחינתי לפחות...
אשתדל להשיב בהקדם, אא"כ מישהו יעשה זאת לפני.
אבל חשוב שתדעי שיש תשובות.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2007 23:54 |
|
| |
להעריץ להקה שהכוכבים של המתחלפים מדי שנה. מה הבעיה כאן? אבל הלהקה נשארת!
ובכלל...זו מקהלה ולא להקה!
ואני אומר בפעם הלא יודע כמה: לא חסר בנים עם קולות יפים! גם לצליל וזמר יש סולנים מ-ד-ה-י-מ-י-ם עם קולות לא פחות יפים, ואפילו יותר, ממיאמי.
אבל המקהלה, כן רבותי! המקהלה בשלמותה, וכמובן ביגון עם כל המקצועיות שלו, זה מה שעושה את זה למה שזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2007 13:38 |
|
| |
* * * שוחזר האשכול המקורי * * *
הודעות נוספות שנוספו לאשכול:
מוריסון24:
זה עדיין לא מספק!
בבקשה תרחיבו על הוליטיקה של המקהלה...
ואיך קבל אלסן את העובדה שהוא לא שם יותר?!
ועדיין לא אמרתם מה עם זלמן פולק!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2007 16:17 |
|
| |
אמרתם שהתחלף לו הקול..אז מן הסתם זה נגמר מבחינתו, לא?
ואולי כבר מישו יתיחס לזלמן פולק בבקשה?!
ונחשו מי עשתה ביקור בגל פז היום ויצאה עם שלל רב:)
|
| נשלח ב-2/2/2007 16:21 |
|
| |
לשאול לא ממ"ש התחלף הקול אלא רק נהיה יותר נמוך והוא עדיין שר סולו!
ואני לא מכיר את זלמן פולק.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2007 20:31 |
|
| |
מה???
אתה לא מכיר את זלמן פולק???
היה הסולן של המקהלה!!! איזה קול!!! איזו מקצועיות!!! חבל שהוא היה סולן רק ברווח!
בכל אופן לצערנו ה- Elite late bloomer singe שלנו כבר עזב את המקהלה ולצערי אינני יודע מה עלה בגורלו. (ובינתיים גם לא מה עלה בגורל המקהלה המדהימה שהוא עזב...)
ותשובות לכמה שאלות:
1. ענינו, ולגבי גילו אין לי מושג, נראה לי שהוא בן 14-15, אולי יושר תתקן אותי, אבל היא עסוקה (ושוב, מזל טוב!!!)
2. וגם של כולנו, אם כי תמיד אפשר להוסיף עוד קולות...
3. כן זה מאכזב.
אבל מצד שני, תמיד אפשר להמר על מה יעלה בגורלם של בוגרי המקהלה ולאיזה זמרים הם יהפכו כאשר קולם יפסוק מלנמוך...
וחוץ מזה, ישנו כוכב אחד במקהלה שתמיד נשאר (פשוט כי כבר התחלף לו הקול...) והוא מי אם לא "המלחין והמעבד - ירחמיאל ביגון (ופרחי מיאמי!!!" - מתוף הפתיחה למיאמי אקספריאנס 1).
ולשאלה האחרונה, א. תמיד יעריצו אותם על זה שהם היו בפרחי מיאמי, ומי שהיה שם ולמד על הבטחון העצמי שלו ועל הופעה מול קהל, אף פעם לא ישכח את זה ותמיד יהיה כוכב, אם לא בשירה אז בתחומים אחרים ככה שאין להם על מה לבכות...
ודבר אחרון,
כמובן ברוכה הבאה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2007 20:40 |
|
| |
הדובר
בטח שאני יודע מי זה זלמן פולק!
אבל אני לא יודע עוד פרטים עליו (בן כמה הוא וכו')
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2007 00:25 |
|
| |
אני לא כ"כ אהבתי את השירה שלו. ואיפה יש עוד סולו של שאולי????????
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2007 01:25 |
|
| |
על טעם ועל ריח (ועל קול!!!) אין מה להתווכח, אבל זה לא אומר שלא יודעים מי זה...
אה, ולשאוליניק'ה התחלף הקול אבל הוא עדיין מספיק גבוה כדי להחשב קול של ילד, ונהיה רק קצת יותר עמוק, אז הוא שר קצת יותר נמוך מכרגיל.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2007 10:11 |
|
| |
ברוכה הבאה.
אני כ"כ מזדהה עם מה שאת כותבת.
אני עוד מדברת על הסולנים של פעם שכבר מזמן לא ילדים.
הבן שלי כ"כ אוהב את אייזיק בנישי הוא כל הזמן מדבר על זה שהוא חמוד ומחכה אותו שר (ממש חיכוי מעולה שאפילו אמא שלי הלהבה בשבת האחרונה), יש לו רמקול שהבנו לו והוא הולך לישון איתו בלילה.
אתמול הוא אפילו עשה ביצוע מעולה של ריקוד של הילדים, בעלי אמר שאפילו הוא לא יודע לרקוד ככה, והוא רק בן ארבע (כמעט) וחצי.
אני רוצה לקחת אותם להופעה שתהיה בארץ, יש לכם מושג כמה יעלו כרטיסים? (אני פשוט צריכה לחסוך מעכשיו).
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2007 11:50 |
|
| |
אני מעדיפה לא להביע כאן יותר מידי את דעתי מחשש להתפלספות יתר... אבל בגדול הדעה שלי היא כזאת:
(אולי אני חוזרת כאן קצת על כמה דברים שאמרו קודמי, אבל...)
ה"הערצה" בכללותה היא כאן בעצם למקהלה עצמה ופחות לילדים.
וזה די פשוט וברור.
אם את באמת אוהבת אותם,אז גם כשהילד שמבחינתך הוא הכי מדהים שבעולם עוזב את המקהלה את עדיין ממשיכה לאהוב/ להעריץ (או כל מה שבא לך) אותם בלי קשר לכלום.
זה מאד טבעי שתמיד אוהבים ילד אחד או שנים יותר, ואין מה לעשות. אבל זה נראה לי די מובן לכולנו שגם הילד הכי-מדהים-מיוחד-מקסים הזה יעזוב יום אחד את המקהלה. זה דרך העולם, וצריך להשלים עם זה כבר מלכתחילה.
וחוץ מזה, כבר אמר הדובר שתמיד יש ילדים חדשים... (למרות שאני קצת חושבת שזו נחמת שוטים, אבל...)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2007 19:43 |
|
| |
למה נחמת שוטים? תארי שג'ונתן פאלי או אלי לוונשטיין היו נשארים ילדים לנצח, היית נהנית לשמוע רק אותם שוב ושוב מבסיעתא דשמיא עד רווח?
דווקא הגיוון והתחלפות הקולות, למרות הקו הכללי של המקהלה שנשאר תמיד אותו דבר (בהתאם לרוח התקופה כמובן) הם מה שעושה את המקהלה הזאת לכ"כ מיוחדת.
|
|
|
|
|