עתיד הפורום
כהקדמה לאשכול זה חשוב לי לציין שאני לא רוצה שאף אחד יסיק מסקנות לא נכונות מן הכתוב, מטרת האשכול היא התייעצות עם חברי הפורום, שעם כולם יש לי קשר טוב, עם חלקם קשר טוב אפילו יותר גם מעבר לגבולות הפורום, לגבי עתידו של הפורום, וזאת בעקבות אירוסי לאחרונה (תשובה לשואלים באישי: לא, הוא לא קשור לפרחי מיאמי) וחתונתי בקרוב.
ובכן, אני לא מתכוונת לסגור את הפורום, אם זה מרגיע למישהו את הכאב בטן אני כבר שמחה...
אבל סתם ככה, חשוב לי לדעת לגבי כל אחד - איך הייתם מרגישים אם הפורום הזה היה נסגר?
עד כמה הפורום (ובעצם, פרחי מיאמי) מהווה חלק משמעותי בחיים שלכם, אם בכלל?
האם הייתם פונים לפורום חילופי, או לחילופין מנסים לפתוח ולפתח אחד כזה?
הענין הוא, שלא יהיה לי אינטרנט בבית שלי לאחר נישואי, לפחות לא בשלב הראשון, כך שיהיה קשה מאוד לנהל את הפורום רק מהעבודה, מכיון ששעות העבודה אינן אמורות להיות מוקדשות לגלישה בפורום, הלא כן?
מצד שני, א"א להפקיר את הפורום לכל מיני גורמים לא חיוביים שכבר הוכיחו בעבר את ההרס שהם יכולים לזרוע בפורום...
מצד שלישי, תאמינו או לא, אבל למרות שפרחי מיאמי הם חלק עיקרי, חשוב וגדול מאוד בחיים שלי, ומלווים אותי כבר שנים רבות בכל צעד בחיי, יש דברים שיותר חשובים לי כרגע מהפורום המתוק שלי...
מצד רביעי, אני זוכרת שכשמינדי סגרה את הפורום שלה (באנגלית) לאחר לידת בנה, אני די כעסתי על הענין, כי בסה"כ הפורום הוא פורום ציבורי למרות שהיא הייתה המנהלת שלו, להרבה אנשים הוא היה מאוד חשוב...
מצד חמישי, בשביל מה יש לי אותכם אם לא בשביל להתייעץ?
אז אני אשמח לשמוע את דעתכם על הנ"ל, ולדעת מה אתם הייתם עושים במקומי?
 |
|
|