| נשלח ב-30/10/2007 01:33 |
|
| |
שלום לכל מעריצי פרחי מיאמי!!!!
שלום לכולם קוראים לי תהילה ואני חדשה כאן, אני מעריצה נלהבת שלפרחי מיאמי. אבל לפני שאציג תעודת זהות - שירים, סולנים אהובים, אני ממליצה לכולכם לרוץ לגרינטק ןלקנות את סידיש 69 (מהר לפני שיהיה מאוחר זה של חודש תשרי) לא מגלה מה יש שם שתהנו מההפתעה. המלחין - זה במיוחד בשבילי ובשבילך, ארי רוזנר חמוד שם חבל על הזמן להשתמע...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2007 09:12 |
|
| |
ברוכה הבאה, מקווים שתיהני...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2007 09:19 |
|
| |
היי ברןכה הבאה גם אני חדשה פה
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2007 16:22 |
|
| |
ברוכה הבאה תהילה!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2007 17:23 |
|
| |
ברוכה הבאה...
יש לי הרגשה...ש-"המלחין" זה לא אחר מאשר ארי...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2007 17:34 |
|
| |
ארי מה?
|
|
| נשלח ב-30/10/2007 19:22 |
|
| |
ריבי, מה את אומרת את יודעת כמה רציתי תמיד לכתוב כאן ? חוץ מזה שממש כיף כאן בפורום הזה ולא נראה לי בכלל שאעזוב אותו אי פעם בעזרת ה'
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2007 01:11 |
|
| |
תודה לכולם. לאה, ברוכה הבאה גם לך. ריבי, אני מקוה להישאר כאן כמה שיותר כבר כמה חדשים אני מטיילת פה ועכשיו החלטתי להצטרף כי ראיתי את עשרת הסולנים של המלחין- סוף סוף יש פה מישהו שהכי אוהב את ארי רוזנר, אז יש משהו שמזדהה איתי, וגם ראיתי שאף אחד כאן לא יודע על סידיש 69 ולא רציתי שתפספסו אז ככה, הסולנים שאני אוהבת זה בראש ובראשונה ייצי ספינר- הקול הכי מהמם ששמעתי אי פעם וכמובן גם עודד קריטי, וסולנים קצת יותר עכשויים זה בעיקר חברי רווח: ארי רוזנר(אלא מה?) יוסי שיק, שמחה ....יאיר קניג, השירים האהובים עלי הם: בס"ד, רווע, זעקתי, ואני, למרנן ורבנן... אני רואה שאתם עדיין לא סומכים עלי בהמלצות אז סידיש 69 זה מעין מהדורת חדשות של מנחם טוקר וקובי סלע, ויש שם ראיון עם ירחמיאל ועם ילדים!!! (ארי, שמולי, לייבל ומנחם) וזה עולה 5 שקל- שוה ביותר.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2007 01:30 |
|
| |
רגע שכחתי משהו, שכחתי לומר לכם שהפורום הזה מהמם. היה לי פשוט כיף לגלות שאני לא היחידה בארץ שמשוגעת על מיאמי ובכלל יודעת מה זה ומי זה, וגם האינפורמציה פה מדהימה ובעיקר תודה על שהחייתם לי את מיאמי: אני גדלתי על שירו לו והאקספיריאנסים על ייצי ועודד וכו', כשיצא לאור מיאמי 25 הייתי כל כך מאוכזבת זהו מיאמי הזדקנו זה לא מה שהיה, ב-26 עוד נהנת,י אבל ברווח אפילו לא בדקתי מי הסולנים!! ואז הגיע משיח וראיתי בעטיפה תמונה של רווח והתגריתי וגם הגעתי לפורום ושמעתי כל הזמן רווח רווח רווח אז רצתי מהר וקניתי את ההופעה והתלהבתי נורא וואו לפרחי מיאמי עדיין יש הווה ובעזרת ה' גם עתיד איזה יפה, מתוק, מדהים. אז תודה אלמלא אתם הייתי הולכת להופעה כי מיאמי זה בכל זאת מיאמי, אבל בלי לדעת מה ומי. בזכותכם היתה לי הופעה מדהימהההההההההההההה, תודה (אפילו שכל הזמן רק רציתי לראות את ארי, ובסוף הלך לו הקול) אפשר כמה שאלות? 1. מתי תצא לאור עוד הופעה? ואיזו? 2.האם בהופעה בפסח שעבר עדיין היה לארי קול? 3. האם הדיסק הוואקלי של מיאמי כבר יצא בארץ? תודה ולהת'
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2007 07:31 |
|
| |
תהילה הוצאת לי את המילים מהפה. באמת הפורום הזה מהמם, אני הגעתי אליו במקרה ומאז לא עזבתי אותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2007 15:16 |
|
| |
האמת שדנינו כבר הודיע על הסידיש... אבל, אם זה אחד הדברים שבגללם הצטרפת לפורום- היה שווה  נ.ב. סומכים עליך, סומכים.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2007 20:04 |
|
| |
יש לי שאלה : למישהו מכם יש מושג האם אמור לצאת הדיסק של ההופעה שהיתה בפסח האחרון ואם כן אז מתי?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2007 01:27 |
|
| |
סליחה השאלה השניה שלי היתה לא כל כך לעניין, לפעמים אני נתקפת בסניליות ליד המקלדת, זכרתי שזה משהו שקשור לארי ולא זכרתי בדיוק מה. התכוונתי לשאול על הדיסק שארי הוציא (עלה קטן וכו'), יושר כתבת על זה משהו נכון? איך אפשר להשיג את זה? אני משתוקקת לשמוע את זה,
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2007 01:29 |
|
| |
עוד משהו קטן (אני לא יודעת לכתוב ברציפות, זה משהו נורא)- איך שמים תמונה ליד השם שלי?
|
|
|
|
|