| נשלח ב-22/11/2007 22:24 |
|
| |
ביקורת דיסקים
היום קניתי את הדיסק "בס"ד", אני מקווה בעז"ה להעלות בקרוב ביקורת על הדיסק.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2007 08:40 |
|
| |
באמת הגיע הזמן...
זה הדיסק הראשון שקניתי!!!
ולמרות שמככב בו בעיקר סולן אחד ושמו ג'ונתן פלאי, הוא עושה עבודה טובה מאוד.
|
| נשלח ב-27/11/2007 09:31 |
|
| |
המרקד, לא חשבתי שיש כאן מישהו בפורום שעדין אין לו את הדיסק הזה.
אם יש עוד מישהו שעוד לא קנה את בס"ד - שיקום הרגע!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2007 15:14 |
|
| |
אני!!!!!!!!!!! אתם יכולים לאמר לי היכן נמצא השיר מן השמים -באיזה דיסק?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2007 17:39 |
|
| |
לא
|
|
| נשלח ב-27/11/2007 23:22 |
|
| |
וואי שכחתי לגמרי לגמרי שיש כזה דיסק "מן השמים" טוב רואים שאני חדשהלא? אז סלחו לי.
אגב משהו יכול לאמר לי את שמות השירים שיש בבס"ד? אולי אני אשתכנע לקנות אותו
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2007 01:47 |
|
| |
זה לא לפי הסדר, אבל זה בערך ככה: 1. כל ישראל יש להם חלק... 2. למרנן ורבנן. 3. את צמח דוד. 4. בס"ד. 5. כי אתה הוא. 6. אנא בכח. 7. אחת שאלתי. 8. שירה חדשה (השקט) 9. איניניניני (שהם שרים אחר כך ברקוד של רוסיה)
חסר לי אחד, אני כבר אלך לבדוק איזה, לאה, שוה לך מאד לקנות את בס"ד, השירים בו יפים אחד אחד. (וגם את מן השמים,כמובן) וגם סתם כדי להתמצא בפרחי מיאמי. אגב, המרקד איפה קנית את זה? היתי לי קלטת והיא נאבדה (עוד מהימים מהיו משתמשים בקלטות) עכשיו אני מחפשת לקנות את זה, הלכתי עם חברה (שרצתה לקנות את ON THE ROAD TO YERUSHALAIM), חפשנו בגאולה בגל פז, נועם וגרינטק ולא היה להם, אז איפה אפשר להשיג?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2007 02:02 |
|
| |
טוב השיר האחרון (שהוא בעצם הראשון) זה קל הכבוד, אם תשימו לב, הרבה שירים כאן הם להיטים (עד) היום, בס"ד, אנא בכח, כי אתה הוא, וכמובן אחת שאלתי, שזה שיר מדהים שאף אחד לא הכיר, וירחמיאל פשוט העלה מהאוב, ולכי תגידי היום לאנשים שאת מכירה את זה כבר 20 שנה, איזה עוד סולנים יש בדיסק חוץ מג'ונתן פאלי? ואמנם זה לא קשור, אבל מי שר את בסייעתא דשמייא במיאמי אקספיריאנס 1? (יושר, את עונה בתיבה פרטית?)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2007 06:40 |
|
| |
מיאמי אקספיריאנס 1??? אני חושב ב2 בכול אופן ב2 זה ארי גולדווג...
(האיקון ששמת לא כ"כ מתאים לפורום שלנו)
|
|
| נשלח ב-28/11/2007 22:13 |
|
| |
סליחה, לא שמתי לב מה זה, זה היה באמצע הלילה, (אולי אתה תגיד לי סוף סוף איך עושים תקון טעות?) אני יודעת שב2 ארי גולדוואג שר. תקנו אותי אם אני טועה ,אבל נרלי שב1 כל המקהלה שרה את כל השיר במלואו, והסולנים הם נחום סטארק, ארי גולדווג ועוד אחד, ומעניין אותי לדעת מיהו.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2007 04:44 |
|
| |
תיקון את יכולה לעשות רק עד שעה מכתיבת התגובה אח"כ רק המנהל יכול לתקן או למחוק...
בזכותך אני יבדוק את זה ומי הסולן
|
|
| נשלח ב-29/11/2007 06:50 |
|
| |
בדקתי אבל לצערי בהווידיאו לא רואים כל השיר רק קטע קצר עם ארי גולדווג אני בטוח שיושר יודעת...אבל מה לעשות שיושר לא מבקרת פה מספיק והפורום מתייבש כאן...
אם מדברים כבר על מיאמי אקספיריאנס אני חייב לציין שישראל לאם עשה פה עבודה מצויינת על העיבוד אני משתגע על מה שהוא עשה בהשיר של gershon veroba עם הכינורות השיר המקורי זה עם חצוצרות. אין על ישראל לאם!!!!!!!!!!!!
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2007 16:10 |
|
| |
בגל פז יש את הדיסק, בנוסף לעוד המון דיסקים ישנים
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2007 19:55 |
|
| |
משהו יודע מי הסולן/ים בשיר מן השמים? אגב מחר אם ירצה ה' אני קונה את בסיעתא דשמיא -רק בשביל השיר מן השמים .
|
|
|
|
|