אז כהה, האלבום החדש אמור לצאת לאור, ולמרות שאור נרות החנוכה כבר פה - הוא עדין איננו.
אז לבינתיים, נוכל לדסקס קצת מה אנחנו מצפים שיהיה באלבום החדש.
האם יהיה שיר באנגלית? האם יותר משיר אחד באנגלית? שיר שקט או קצבי?
האם יהיו הרבה סולנים חדשים? או שיושי, יאיר, יגאל ושות' שוב יככבו כסולנים עיקריים?
האם תהיה מקהלת גברים שתלווה את המקהלה?
האם המעבדים יהיו מגוונים, או שיהיה מעבד אחד בלבד?
האם יהיו יותר מעשרה שירים באלבום?
האם "בעבור דוד" יהיה שיר הנושא של האלבום? האם הוא יהיה השיר הראשון?
ועוד ועוד...
נשלח ב-22/12/2008 06:59
זה אמור להיות: מה הציפיות (-רצונות), או מה ההשערות בענין?
בין הציפיות לבין המציאות- לעיתים ההבדל הוא תהומי.
יש לי המון ציפיות. בעז"ה בהמשך היום.
יום מקסים לכולכם!
תוקן על ידי ריבי10 ב- 22/12/2008 6:57:04
נשלח ב-22/12/2008 11:38
האמת שזה יותר השערות שמצופות בהרבה ציפיות (וגם באבקת סוכר ).
נשלח ב-22/12/2008 17:04
להלן ציפיותי: -שהעטיפה תהיה מענינת.
-שיצורף לדיסק קליפ נחמד.
-שיהיו לא פחות מ-12 שירים.
-שמילות השירים תהיינה מקוריות. (ז"א, טקסטים מהמקורות אבל לא שיגרתיים.)
-שיהיה לפחות-לפחות-לפחות שיר אחד באנגלית. (עדיפות לשקט.)
-שיהיה גיוון במעבדים. (עדיפות למונה.)
-שתהיה מקהלת גברים. (אני אוהבת. זה טוב. זה מגוון. זה מוסיף ומעשיר.)
-שיהיה קצת חידוש בגזרת הסולנים. (כדוגמת הילדון הנחמד שמזכיר את עודד, אחד מצמד האחים אייל (זה שדומה לארי...) דוד וג'רמי הרשקוביץ (הקולות שלהם לא רעים בכלל...) וכו'. לא חסר.)
- שהשיר "בעבור דוד" לא יהיה השיר של האלבום. (למה? ליודעת.)
-שהאלבום ידמה יותר ל"רווח" ולא ל"משיח".
-שיהיה מסוג האלבומים שגם אחרי אינספור האזנות, עדיין יהיה כיף לשמוע אותו כבתחילה.
-שלעולם לא ארגיש פריירית (אף לא לרגע) על זה שקניתי ת'דיסק. (ושלאף אחד בעולם לא יהיה סיבה לומר לי את זה...)
-שלא יגיע לארץ באיחור.
-ושייצא כבר!!! ומהר!
עד כאן לעת עתה.
נשלח ב-22/12/2008 18:22
הציפיות שלי גבוהות,אבל מקווה שהתוצאות יהיו מעבר לכל הציפיות של כולם.... (למרות שאין דבר מושלם ובטוח תיהיה ביקורת) שניהיה שמחים וגאים בדרך שהוא העביר, שהוא יוכל להחכים או לרגש , שזה יהדהד,אני מצפה שהדיסק הזה יעניק התחלה טובה, ומה לעשות אני מצפה שהדיסק ידמה לשנים שעברו (שנות ה-90) למרות שזה לא כ"כ הגיוני.....
נשלח ב-22/12/2008 20:59
ציפיות זהות לריבי בהחלט, כל מילה נוספת מיותרת.
רק בלי קשר- מישהו יכול להסביר לי לאיפה נעלמו -"הדובר","המרקד","אלמונסי"...
אני מרגיש פה בעזרת נשים....
נשלח ב-22/12/2008 21:18
אני רוצה שיהיו הרבה שירים יפים ולפחות שיר אחד באנגלית, שיהיו הרבה סולואים ליאיר קניג, יהודה גורקין, יעקב משה ברון, סול ואלברט אייל, מאיר סילברברג, יעקב יצחקי (אני מקוה שלא טעיתי בשמות.) שהשיר בעבור דוד לא יהיה שיר הנושא והתמונה של עכשיו לא תהיה העטיפה. שיהיו בדיסק שירים שיצאו אל הקהל הרחב ולא רק לחוג האוהדים המצומצם. ואם אפשר שהדיסק יהיה גם לצפיה, (סתםםםםםםםםםם, שתצא כבר ההופעה.)
נשלח ב-22/12/2008 22:36
מאוד מאוד מסקרן אותי לדעת איזה שיר באנגלית יהיה (כאילו, בטוח לי שיהיה שיר באנגלית, הא?), האם שיר שקט או קצבי. מצד אחד, הפעם האחרונה שהיה שיר באנגלית הוא היה שקט (Lift up your candle). מצד שני, שיר קצבי אני אוהבת רק אם הוא ממש יפה (כל ישראל ערבים, למשל), ולא מדי רועש (כמו סטנד אפ) ולא קטנוני (כמו אנו הולכים בדרך התורה)...
נחכה ונשמע.
נשלח ב-22/12/2008 23:36
שלוש ציפיות בלבד:
הראשון - שיהיה סוף סוף אלבום מלא (ולא שליש אלבום כמו משיח) עם 12 שירים לפחות. חיכינו מספיק!
השני - רצוי מאוד שהמעבד יהיה משה לאופר (ורק הוא!)
ובאשר לעטיפה - שלא ייערפו ראשים של ילדים(מיאמי ודדי) ולא יוסיפו להם ידיים(רווח) וימתחו אותם לגובה(משיח). שלוימי זייגער אל תאכזב אותנו!!!