שמעתי את הדיסק "יבוא" באחד הבתים,
נורא אהבתי,
קניתי את הדיסק,דיסק ששווה לקנות ,
אני חורשת על הדיסק הזה ....
עולה 60 ש"ח .
מומלץ בחום !
שווה כל אגורה.....
יכלתי להוריד את זה מהאינטרנט,
אמרתי הפעם זה דיסק ששווה לקנות :-)
נשלח ב-12/4/2009 15:03
נראה לי שהגיוני היה שאנחנו נמליץ לך ולא את לנו...
שמחים בשמחתך! :)
נשלח ב-12/4/2009 15:24
קיבלנו את המלצתך. מיד נרוץ לרכוש את הדיסק.
חג שמייח!
נשלח ב-12/4/2009 16:11
אוח..עשיתם לי את החג. אם כבר המלצות - הייתי ממליץ לכל מי שאוהב לחזות בזיו פניהם המאירות של פרחי מיאמי מקרוב () - להוריד את המודעה של המופע מהאתר של גו'ש. איכות התקריב של המודעות שהוא מביא פשוט מדהימה! (גם פרחי בני הישיבות למעונינים). נסו ותווכחו. http://joshsjm.com/MBCconcerts.htm
יושר, אני חושב שזה מקור מצוין לתמונות בשביל פרויקט כמו שעשית אז ברווח, אני מתכוון לאשכול שמציג את כל חברי המקהלה כל אחד תמונתו ושמו, כשהפעם תוכלי לעשות זאת באיכות גבוהה יותר. (אני פשוט עוד בטראומה מהבלבול בשמות, כך שאני משאיר את העבודה למומחים...).
למה כשאני לוחצת על התמונה באתר של ג'וש, אני לא רואה אותה בגדול יותר - אלא מקבלת הודעת שגיאה במקום?
נשלח ב-12/4/2009 16:25
קודם כל תעתיקי אותה למחשב. אח"כ תגדילי ותגדילי ותגדילי...
נשלח ב-12/4/2009 18:57
בדר"כ כשיש אפשרות ללחוץ על התמונה, אז היא מוצגת לאחמ"כ בגדול יותר.
לא נורא.
הבעיה העיקרית היא שאין לי כאן פוטושופ, וקצת קשה לחתוך תמונות בתוכנות אחרות. מה גם שאין לי את העטיפה כאן באיזור (מישהו מוכן לסרוק?) ועדין לא לגמרי למדתי את כל שמות הסולנים בע"פ.
נשלח ב-12/4/2009 20:23
יושר, זה לא מוביל לשום מקום כי נראה לי שזה היה מעביר לעמוד של קניית/ הזמנת כרטיסים להופעות.
סרקתי לך את זה. האיכות לא משהו בגלל ההגבלה במשקל הקובץ. והסורק זקוק לאיבוק יסודי... לא נורא.
(לא בבית?
יש לך לזה זמן עכשיו? אם את צריכה, יש איזשהי תוכנה שנמצאת על הרשת כמו פוטושופ. יש לי אותה איפשהו במועדפים, אם תרצי- אתן לך לינק.
אם תצטרכי עזרה במשהו...- לשרותך!)
נשלח ב-12/4/2009 20:47
יופי ריבי, מעולה!
פוטושופ השגתי באופן זמני, ואני עובדת עכשיו על התמונות.
נשלח ב-12/4/2009 22:44
אני גרפיקאית מקצועית,
לומדת את זה בה' סמינר .
מישהו צריך עזרה?
נשלח ב-13/4/2009 10:25
היה איזה אשכול שביקשו עזרה של גרפיקאית. ריבי, את זוכרת איפה זה היה? משהו לגבי עיצוב עטיפה חדשה...
בהצלחה נעמי בלימודייך! אם כי אף פעם לא שמעתי על עו"ד שנה ראשונה באוניברסיטה שקורא לעצמו עו"ד מקצועי...