| נשלח ב-6/5/2010 21:22 |
|
| |
פרחי מיאמי בירושלים בבניני האומה!!!
כן זה קורה סוף סוף!! ב י''ט אב.
בבניני האומה בירושלים! פרחי מיאמי!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2010 21:51 |
|
| |
אתה רציני?? אני פשוט לא מאמין לא יכול להיות יש עוד פרטים???????!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2010 21:52 |
|
| |
כמה ילדים יבואו, זאת למעשה השאלה הגדולה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2010 22:11 |
|
| |
| קצת_שמחה כתב: |  | כן זה קורה סוף סוף!!
ב י''ט אב.
בבניני האומה בירושלים!
פרחי מיאמי!!! |
|
אדוני היקר, לפני שאתה ממציא שמועות, תסתכל לפחות בלוח שנה.
י"ט אב יוצא יום שישי.
אוקיי?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2010 01:51 |
|
| |
קצת שמחה על פי מה החלטת שבתאריך הזה הם יופיעו?! בכל אופן, לא התבלבלת עם הידיעה בשלאגר לגבי ההופעה של שוואקי?
"רישמו לפניכם את התאריך: י"ח וי"ט מנחם אב תש"ע, ולמי שמתעקש על הלועזי - ה-28 וה-29 ביולי."
מי שיבדוק יגלה שיש להם טעות עם הסינכרון של התאריך העברי ללועזי.
שלאגר בעייתיים, כרגיל...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2010 07:08 |
|
| |
מה קשורים כאן שוואקי ושלאגר???
דיברנו על מיאמי, לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2010 07:18 |
|
| |
היה קשה לכם להאמין....
הנה ב'כיכר השבת':
http://www.kikarhashabat.co.il/מנחם-טוקר.html
אגב באותו יום יש עוד שני הופעות, שוואקי בקיסריה ופריד בבריכת הסולטן
והתאריך הוא י''ח אב.
אז הנה עכשיו אתם כבר מרוגשים!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2010 07:46 |
|
| |
הוא צודק הנה הכתבה: קיץ עמוס צפוי לחובבי המוסיקה החסידית בישראל. שלושה כוכבי ענק יופיעו באותו יום, בשלוש הופעות שונות ברחבי הארץ. השלושה הם יעקב שוואקי - ששב למופע כפול בקיסריה, אברהם פריד - שיככב שוב בבריכת הסולטן, ופרחי מיאמי, שככל הנראה יופיעו בבנייני האומה - כך דווח באתר שלאגר.נט. "לא ברור למה שלוש ההופעות נקבעו לאותו יום", אמר לכיכר השבת איש הרדיו, מנחם טוקר. "אולי זה חוסר תקשורת, או שהאגו של מפיקי המופעים השונים מדבר". מדובר בשלושה מופעי ענק. שוואקי ינסה לשחזר את המופע הבלתי נשכח שלו בקיסריה יחד עם תזמורת ענק וזמרים אורחים. פריד, שהופיע אשתקד בבריכת הסולטן ישוב לשם למופע שלישי ופרחי מיאמי ינסו למלא את בנייני האומה. כך או כך, יהיה מעניין לראות מי האמן שיצליח למכור כמות גדולה יותר של כרטיסים http://www.kikarhashabat.co.il/מנחם-טוקר.htmlאמרתי לכם שהם יבואו השנה.................. ווא י אני מתה כבר להשיג כרטיסים.זה אפשרי????
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2010 08:23 |
|
| |
בכיכר השבת כתוב ש"כך דווח באתר שלאגר.נט". אוקיי. איפה זה כתוב בשלאגר? אני לא ראיתי.
וממתי נהוג אצלנו להאמין לכל מה שכתוב בשלאגר???
בכל מקרה, ההופעה של שוואקי תהיה בטח מן הסתם לגברים בלבד כמו הפעם הקודמת.
למה את צריכה למות בשביל זה? לרצות זה גם מספיק.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2010 11:02 |
|
| |
ריבי, תהיי אופטימית.
גמני שאלתי את עצמי בדיוק אותה שאלה שאת שאלת - איפה זה כתוב בשלאגר?
אבל, את יודעת... אין עשן בלי אש, ואם אלו השמועות - כנראה שיש מאחוריהן משהו. בכל אופן, נמתין לעידכונים רשמיים יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2010 11:06 |
|
| |
מה שכן, הייתי מצפה מירחמיאל ש'יקמבן' את צרפת וישראל יחד. מתאים לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2010 14:29 |
|
| |
אני אופטימית תמיד (ומחכה ומייחלת בכל ליבי שהם יבואו כבר לארץ מתישהו, שלא יעיז כאן מישהו לחשוב אחרת...) אבל לוידעת, אם נוח לכם לחיות באופוריה, לא אקלקל לכם זאת.
אין עשן בלי אש? השאלה היא- מה מקור האש.
מספיק שמישהו יחליט להכריז כאן על דעת עצמו ש"מיאמי באים לארץ בקיץ!" כדי שזה יתגלגל עד לשם.
אני לא מתלהבת ולא כלום כי הסיפור הזה חוזר כאן כל שנה וכל קיץ מחדש. ("זאב זאב", אמרנו כבר פעם, לא?)
עד שלא אראה מודעה אמיתית- מבחינתי כל "ידיעה" היא שמועה. (ובכלל בהופעות שהלכתי, עד שלא ראיתי אותם על הבמה לא הייתי בטוחה בכלום.)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2010 21:48 |
|
| |
מתוך החדשות הרצות בשלאגר:
ירחמיאל ביגון ופרחי מיאמי ממשיכים בסבב ההופעות העולמי, ואחרי פריז ובלגיה הם מגיע לארץ למופע ענק בבניני האומה בשבוע האחרון של חודש יולי. פרטים בהמשך
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2010 21:50 |
|
| |
| ריבי10 כתב: |  | מה קשורים כאן שוואקי ושלאגר???
דיברנו על מיאמי, לא?
|
|
כתבתי את זה מכיוון שבשלאגר לא היה כתוב על תאריך ההופעה של מיאמי, אז שאלתי אם הוא לקח את התאריך מהידיעה הזאת. לא משנה...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2010 22:04 |
|
| |
ירחימיאל אומר שנקבל הודעה בקרוב...
|
|
| נשלח ב-17/5/2010 22:23 |
|
| |
שנתינו כבר נודדת בלילות. באמת.
וזה נורא מענין שככה שלאגר מנסים "לקדם" את מיאמי ולפרסם אותם יותר מידי. משהו כאן לא מריח לי טוב.
|
|
|
|
|