בית פורומים חרדים חיפה

שמועות: מנכ"ל העירייה התפטר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/5/2005 12:05 לינק ישיר 
שמועות: מנכ"ל העירייה התפטר

על פי השמועות במסדרונות עיריית חיפה, נהגיש המנכ"ל אבי גולדנברג את התפטרותו. הנשוא נבדק עכשיו, אך אלו שמועות עקשניות.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2005 14:03 לינק ישיר 

הידיעה אומתה. כך פורסם גם ברדיו חיפה - אולם הפרסום כאן קדם, כפי שניתן לראות בשעת העברת הידיעה.

מנכ"ל עירית חיפה התפטר
מאת: מורן קפטה, 15/05/2005 12:41

רעידת אדמה בעירית חיפה: המנכ"ל אבי גולדנברג התפטר... גולדנברג מודה: אין לי תואר מהטכניון כפי שהצהרתי... מאחורי הפרשה עומד בכיר מאד בעיריה ששכר בלשים שחקרו את עברו של המנכ"ל

מנכ"ל עירית חיפה, אבי גולדנברג הגיש הבוקר מכתב התפטרות לראש העירייה יונה יהב ובו הוא מסביר את המהלך בכך שלמרות שהצהיר עם כניסתו לתפקיד כי הוא נושא בתואר אקדמי מטעם הטכניון, אין הדבר כך ולכן הוא מבקש לסיים את תפקידו.

לרדיו חיפה נודע כי מאחורי הגילוי עומד למעשה בכיר מאד בעירית חיפה שהיה מסוכסך עם המנכ"ל גולדנברג ולאחרונה אף שכר בלשים שחקרו את עברו של גולדנברג ובסוף השבוע היה מי שהניח את תוצאות המעקב על שולחנו של יהב וזה התייעץ עם היועץ המשפטי של העירייה ואז נפגש עם גולדנברג. לרדיו חיפה נודע עוד כי ראש עירית חיפה יונה יהב כבר פנה הבוקר לבכיר מאד בעירייה בבקשה כי ימלא את מקומו של המנכ"ל המתפטר, אך זה סירב לבקשה.

גולדנברג כתב ליהב: "עד הימים האחרונים חייתי בטעות מתוך מחשבה שאכן השלמתי את המטלות הנדרשות לקבלת התואר בטכניון וכי אכן נתקבל התואר כראוי לפני 23 שנים...לצערי הרב לאחר בדיקה ראשונית שעשיתי הסתבר לי כי טעות היתה עימדי וכי ע"פ רישומי הטכניון לא השלמתי מס' נקודות מזערי מתוך הנקודות שנדרשו לקבלת תואר...הנני מצטער צער עמוק ומתנצל על המבוכה והצער שנגרמו לך (יונה יהב) אישית...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2005 09:41 לינק ישיר 

מי שיפסיד מהתפטרות המנכ"ל זה העמותות החרדיות, שהוא היה ידיד שלהם. הכוונה בעיקר ללב חש, שגולדנברג עזר להם הרבה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2005 09:48 לינק ישיר 

אם כל הכבוד שיש לי לראוכברגר וזייבלד מקימי עמותת לב חש, במה בדיוק זו עמותה חרדית היום. כיום הם עוזרים לרוסים שהרווחה מפנה אליהם. עמותה חרדית היא "יד לנצרך" ועדיין לא שמעתי כי העיריה הוא גולדנברג למינהו עוזר להם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2005 20:21 לינק ישיר 

צודק ב100% .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2005 21:39 לינק ישיר 

צריך להבין שאם רוצים לקבל עזרה רבה מהעירייה, צריך להצהיר ולפעול למען כל נצרכי הרווחה, ואגב כך אפשר לסייע גם למשפחות החרדיות. כך עושים אני לב חש ויש להצדיע להם על כך. הם הקימו גם מחלקה המטפלת בנצרכים חרדים ואין מקום לחשוף את כל זה. לכן אסור לזלזל בפעולתם החשובה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2005 12:31 לינק ישיר 

כן אני זוכר שנה שעברה הם אירגנו גם חלוקה לציבור החרדי לפני פסח. וזה היה ממש ביזיון מה ואיך שהם אירגנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2005 12:49 לינק ישיר 

ולמרות הכל אין לזלזל בעבודתם. אני מכיר משפחות חרדיות שהם פשוט נותנים להם בסתר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2005 19:26 לינק ישיר 

מנכ"ל עיריית חיפה שהתפטר הודה בזיוף תעודת תואר שני מהטכניון
המנכ"ל נעצר על ידי חוקרי מיפלג הונאות צפון בחשד שזייף תעודת גמר לתואר מוסמך מהטכניון, אותה הוא הציג כשהתמודד במיכרז על תפקיד מנכ"ל העירייה ואף זכה בו.
לטענת המשטרה הוא הודה היום בביצוע המעשה ואמר חוקריו: "זהו צעד אומלל" והביע חרטה על המעשה.
המשטרה תבקש לשחררו בערבות בבית משפט השלום בחיפה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2005 23:13 לינק ישיר 

למי יש טלפונים של לב חש שהפנה לשם נזקקים אמיתיים לשם שינוי?
לגבי גולדברג לא לדאוג יש לו מספיק קשרים .
למאתיים שנה..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חרדים חיפה > שמועות: מנכ"ל העירייה התפטר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext