האם את מאלה שעומדות כל בוקר מול המראה ורבות עם הג'ינס?? האם את מאלה שאוכלות בלי סוף ואחכ' מתמלאות חרטה אז שותות דיאט לניחום??? האם את מאלה שרוצה ללכת לים אבל לא הולכת כי את מתביישת שיצחקו עליך?? האם את מאלה שעושות דיאטות בלי סוף?? עלה ורד עלה ורד לנצח... האם את מאלה ששומרות בגדים שהיו טובים עליהן למקרה שיום יבוא והן ירדו במשקל ויוכלו ללבוש אותם שוב???
נמאס לך מכל הדברים האלו? נמאס לך לשבת בבית ולחכות ליום המיוחל הזה שיבוא ותתחילי לרזות??? נמאס לך לשקול את עצמך פעם ועד פעם ולראות שבמקום לרדת את רק עולה??? נמאס לך לבדוק כל דבר שאת רוצה לאכול לפני שיכנס לפיך??? נמאס לך מדיאטות זיג זג???
אם אני אראה לך דרך שתעזור לך להגשים את חלומך את תסכימי להיכנס לראות ולהיתרשם??? אם כן אני שמחה בשבילך כי אני כאן כדי לעזור לך להצליח. אז כנסי כאן למידע. http://nrglife.com/site/16171472 נילי.
נשלח ב-23/4/2006 15:54
חוץ מהכניסה לאתר שזה בחינם כל מוצר ושירות עולה כסף והרבה כסף, מאות רבות של שקלים!!!, אגב כבר דרשו דורשי רשומות את השם ההרבלייף כנוטריקון של שתי מילים: ההר בלוף!!!.
לסיכום, דייאטה עושים במניעת אכילה מיותרת לא בקוסמויות.
נשלח ב-24/4/2006 20:03
לכן מותק רשום שזה לרציניות בלבד!!! מי שלא רציני מספיק כדי לבדוק אז... ואם את/ה לא מספיק רציני/ות אז למה סתם ללכלך על עובדות בשטח???? אני יודעת שזה כואב אבל זה יעבור לך...בהצלחה בהמשך.
נשלח ב-25/4/2006 01:17
לכל המתפתים להצעות אנונימיות הצעה, לבדוק ע"י הקשה על שם הניק המציע, וראה זה פלא שהצעה זו חוזרת על עצמה בכל אתר שניתן בענין.
נשלח ב-27/4/2006 22:33
קודם כל נראה לך שהחברה בפורום הזה הולכים בג'ינס אז תרגעי ואל תפיצי כאלה הודעות זבל פה