אני מכירה את הישיבה החדשה ואת הרמים הם אנשים מאוד נחמדים ומפרגנת להם בהצלחה.
אך לעזעזל עדיין לא היצלחתי להבין מה תפקידו של מינקה ???????????????????????????????????????????????
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
נשלח ב-5/5/2009 11:17
מינקה פשוט איש אהוב ואיש חסד שרוצה לעזור ודואג למו"ר שהבניין שוב לא יעבור לידיים שטלטניות של.................................
נשלח ב-5/5/2009 11:34
האם הוא לא מחליף את המשב"ק ר' שלומילה?
נשלח ב-5/5/2009 11:46
אני מכירה את מינקה באמת כאדם טוב אבל אינטרסנטי..
אבל למה הוא זרק את ר' שלמה מכל המדריגות והעליבו קשה, שמעתי שהוא חייב לו כסף זה נכון??
שמעתי שבמאקאווא כמעט כולם לא מדברים איתו זה נכון???? אני אמומה!
נשלח ב-5/5/2009 14:03
אוי אטלקית באמת עדיף שתכתבי באיטלקית( "אמומה" ככה כותבים"?)אני ממש בהלם..שיש בפורום אנשים שלא יודעים קרוא וכתוב
נשלח ב-5/5/2009 15:31
הישיבה החדשה מחפשים קייטרינג לכל הארוחות אפשר לפנות אלי באישי
נשלח ב-5/5/2009 16:14
יפה שרחלי 23 מעין פה בפורום ולא מגיב
כי כנראה הוא יודע את האמת ועוקב אחריהם...............
אוי כמה הוא ריחם עלר' שלוימלה בעבר..................
ולעניננו חלק מהסכם מההשכרה של המקום זה 2 גובים. למרא דאתרא ולמינקה אז זהו שלא ברור תפקידו אב בית, טבח, או משבק...........
נשלח ב-5/5/2009 17:56
הוא מגיב כשצריך להגיב רחלי 23 כי מי כמוהו מכיר את הנשמות הטובות שם אבל קריית אתא תפתחו לכם פורום ניפרד זה לא חיפה וממש לא מעניין אותנו העסקים שלכם שם.
נשלח ב-5/5/2009 21:03
פה הבעיה, שאם הוא לא היה מתעסק עם קרית אתא מילא
אבל הוא חושב שעוד מקרית אתא יצא לו נדל"ן או כסף , האמת שזו לא בעיה. בסוף יתברר לו האמת .............
מה שבטוח שמקרית אתא יצא לו רב, מורה הוראה, ראש כולל, ראש ישיבה, ראש מכון מצטער עם שכחתי איזה תואר
אבסל בשמחה הוא מוסיף קצת נחת.................
נשלח ב-6/5/2009 09:53
משבק קרית אתא על המפה ותשאר על המפה והחדשות של קרית אתא עדיפות פי כמה וכמה מהמריבות בחיפה
ועוד משהו מענין דוקה הבלגנים על החיידר תורם תרומה מרכזית אדון רחלי23 שהוא -חיפאי-!!!
נשלח ב-8/5/2009 16:24
אני מגיע כמעט כל שבוע לטיש וכל פעם יש שיניים בקירות, או שבנו או ששברו וכל זה "מינקה" אז בשביל מה צריך אותו? שלא ישבור ולא יבנה.
נשלח ב-8/5/2009 16:26
שלום אביק נכנסת מהר לעסק יחסית לויזניצר...
נשלח ב-10/5/2009 01:39
2 דברים .
א. מינקה הוא יהודי פשוט אדם מן השורה שאמנם לא תושב קרית אתא אבל הוא חובר לכל מיני חבורות כאלו ואחרות שמנסות להזיק לנו כאן בעיר .
*זה התחיל במאקאווא בניה/הריסת קירות ואופס יש לנו "אולמי מינקה" שמעתם על זה????
* ושוב הוא חבר לחבורת הגר"ט שליט"א והחל סוף סוף בשיפוץ המבנה ולהכשירו לישיבה ואופס נהיה שם אב הבית!!!!!!!!!
אני סומך על מינקה שהור גרער ולא פרייר והוא עושה כסף.
איך אומר לו הגרי"ט???: "מינקה הבטחת לנו עוף לשבת...................."
לרחלי 23 שזה נראה לי לפי כל העבר שלו כאן שהוא הבן של..... ואח של.......... שהוא חכם וכל המשפחה חכמים א=ב=ל בא נמתין ונראה איפה יהיה הקרע בינהם ואז הוא יהפוך לאחד מן החבורה.
איך אומרים אצלנו "הזמן יעשה את שלו"
שבוע טוב
נשלח ב-10/5/2009 02:32
הוא יהיה "מדריך לילה" בישבה בלילה ושומר ראש ביום לגרו"טאה