עמותת לב ח"ש בחיפה מפעילה מרפאת שיניים לאוכלוסיות חלשות ולמעוטי יכולת.
המרפאה פועלת כשלוש שנים ומתמקדת במתן טיפולי חירום ושיקום, מאוישת על ידי רופא שיניים וסייעת.כמו כן רופאי שיניים מהשורה הראשונה מעניקים טיפולים בהתנדבות. המרפאה מעניקה סל שירותים מגוון לאוכלוסיות נזקקים בגילאים שונים כמו גם פעולות הדרכה ומניעה. במסגרת פעילות מרפאת השיניים אנו מפעילים פרויקט לילדים בין הגילאים 7-9 כאשר אלו מקבלים טיפולים ללא עלויות כלל במסגרת תרומה אשר קיבלנו למענם, תכנית טיפולי השיניים לילדים מתמקדת בטיפולי שיניים לילדים ולבני נוער מתוך ראיה שילדים בגילאים צעירים יטפלו באופן קבוע ויתמידו בטיפולי השיניים לא יזדקקו לטיפולים מורכבים יותר בעתיד וכך ילמדו ויגדלו דור אשר מטפל בניקיון הפה באופן קבוע ללא בעיות שיניים מורכבות.תכנית הילדים כוללת את כל טיפולי השיניים לילדים ולבני נוער, כמו כן הדרכת שיננית היא חלק בלתי נפרד מהתוכנית. הילדים מקבלים הדרכה בנושא יסודות חינוך למניעת עששת. הילדים אשר מסיימים את הטיפולים יוזמנו לביקורת תקופתית כל חצי שנה עד שנה במידת הצורך ויקבלו המשך טיפול- כל זאת במידה ושמרו על קשר עם המרפאה.
אנא הפיצו את הידיעה
כתובתינו:
עמותת לב ח"ש
רחוב יל"ג 7 חיפה
טלפון לתאום: 04-8672666
נשלח ב-17/5/2012 17:26
טיפולים בהתנדבות?!
סליחה, אבל זה לא נשמע טוב, אני מאמין במחירים זולים, לא בעבודה ללא תמורה!
יוזמה יפה ומבורכת בהחלט. אני רוצה להביא לתשומת לבכם את העובדה שיש לא מעט רופאי שיניים פרטיים שמבצעים טיפולי שיניים במחירים מוזלים ויש כאלו שאפילו בחינם, למעוטי יכולת. מדובר ברופאים נהדרים, מקצועיים ברמה גבוהה מאוד שעושים טיפולים לקשישים, ילדים וכל מי שזקוק לטיפולי שיניים מורכבים. אני גיליתי את זה אחרי טיפולי שיניים שעשיתי ותוך כדי שיחה נעימה עם הרופא. חיפשתי מרפאת שיניים בכפר סבא הרבה זמן ואני באמת שמחה שהגעתי אליהם.