קיבלתי במייל, חשוב מאד, נא להפיץ
טיפים כיצד לעבור את שפעת החזירים מפי ד"ר אריה אבני שהינו גם הומאופט,
מהי השפעת?
השפעת היא מחלה הנגרמת ע"י נגיף, זהה בכל האנשים בפרק זמן נתון, המוגדר כמגיפה קטנה או גדולה .
אם הנגיף זהה לחלוטין עד כי בא לבכות, מדוע ורד מתה ובעלה שהיה איתה בחייה, עדיין בחיים?
אם הנגיף זהה וה- outcome (התוצאה הסופית) שונה לחלוטין (האחד מת והאחר חי), ברור שמשהו חייב להיות שונה.
השוני הוא במצב החיסוני בקולט הנגיף.
בטרם נחשוב על החיסון או תרופה שמציעים בעלי מפעלים לייצור של חומרים עוברים לסוחר ברפואה, כדאי לשאול
מה עושים כולנו לחיזוק המערכת החשובה המגנה מפני עלינו מכל אויב וצר.
מספר מילים על המחלה עצמה. השפעת מתפתחת בתהליך. הנגיף נקלט. הנגיף מתמקם, הנגיף משתולל,
החיסון קולט אויב, החיסון תוקף. המחלה מתבטאת בתחילה במשהו קטן, אי נוחות, אחר כך הוא מתפרצת.
מה יש לנו? סמפטומים ותלונות: חום, תחושת קור וצמרמורת, תשישות, כאב ראש, כאבים ב- שרירים, פרקים,
עצמות, כאב גרון, נזלת , דמעת, שיעול. משפעת מת רק מי שמצבו החיסוני על הפנים.
ימותו יותר בסתיו ובחורף, יען כי יש פחות שמש ורמת ויטמין D יורדת, ועם הירידה, יורדת רמת החיסוניות.
אז מה עושים?
1) מעלים את החיסוניות בצמצום דרסטי בצריכת סוכר. כל כפית סוכר הורסת את הנויטרופילים, שהן כדוריות הדם הלבנות, הלוחמות כנגד פולשים ונוהגות כמו "שהידים"- תמות נפשי עם הוירוס. לכן ידידי הקוראים, בלי משקאות ממותקים!!
2) בלי מוצרי חלב! כל מי ששמע עלי ואותי(ד"ר אריה אבני), וקרא את "שוטי החלב", או את "עזוב את ה'עטינים שלי", יודע את דעתי על "הרוצח בלבן". מוצרי חלב פוגעים ᤞנושות בחיסוניות, ובלב לאחר דלקת בגרון.
אין דלקת גרון סטרפטוקוקלית ללא חשיפה מוקדמת למוצרי חלב. תשאלו את שחר מקציר.
3) אלו מצויים בשוק: שום (3-6 שיניים ביום), כרכום (כפית ביום), שמן קוקוס בתולי בסחיטה קרה ואורגני
(2 כפות בבקר ו 2 כפות בערב). (שמן קוקוס מחסל ללא רחם מספר נגיפים לא סמפטיים, כמו נגיפי שפעת ואיידס).
4) הקפידו לישון היטב. אל תבזבזו זמן על קריאת עיתון או צפייה בטלוויזיה, שאין לה כמעט כל ערך מוסף. סיבה יחידה לדחיית שינה היא החלטה להתייחד, וזה חייב לכלול מה שדורשות נשים נבונות, משחק מקדים. או כמו שכתבו מפגינות בשוק הכרמל: Play4 or 4Get למבינים בלבד.
5) רחצו ידיים. בסבון ומים. מוצרים יקרים השאירו לעשירים. ידיים הם אתר נחיתה של נגיפים וחיידקים לפני
חדירתם לגופנו.
6) מי חמצן. מה שקראתם! רוצו לבית מרקחת לקנות מי חמצן 3%, הכי פשוט, בבקבוק כהה, עד 10 שקלים, אני טוען שלא הפסדתם בקניה, אלא זכיתם, הרווחתם, במיוחד במפגשכם עם שפעת.
ישנן שתי גישות לשימוש במי חמצן, שעליהן משרד הבריאות לא ימליץ כי לא יהיה פה ביזנס או תזרים מזומנים שמעניין גדולים. לפני מסיבה רבת "שואפים ונושפים", או חתונה דחוסה, דחפו 3 טיפות לכל אוזן. טפטפו לימנית, מוטב בשכיבה,
חכו לחֵרשות קצרה, קולות בִעבוע, או שקט ואחרי דקה החליפו צד וטפטפו לאוזן השנייה. חכו 2 דקות ורוצו למפגש.
זו רפואה מונעת בטרם באה השפעת. אם השפעת בכ"ז באה ומרגישים חולשה, חום, כאב, תשישות, נזלת, ושיעול,
מתחילים ב-3-4 טיפות לאוזן, כל שעתיים, פעמיים או שלוש, אפשר להוסיף לאוזן המתלחלחת טיפת תמצית אכינציאה. טיפה כזו עשויה לעזור.
הטיפול במי חמצן הוא עתיק, הוצע כבר בשנת 1928על ידי ד"ר ריצרד סימונס. קמו לשיטה אוהדים רבים, כולל שרי בריאות שעשו לביתם ובעקבות לחץ המנכ"לים נמנעו מפרסום ההצלחות בטיפול בבני ביתם, קרוביהם, וידידיהם. ..
7) בסוף שנות השמונים, כששהיתי שנה במחלקה הכירורגית בצפת, כל הצוות היה על הפנים בהשפעת השפעת. מישהו הביא לימונים, נהגתי לסחוט לימון ולשתות עם כוס מים. אני נשבע שלא היה לי עיטוש, עלית חום, או שיעול.
8) אבץ. בקפסולות. 50 מ"ג למספר ימים. קפסולה אחת ביום, תמיד משפר את המצב החיסוני כי לרוב אין עודף. עור יבש או אי נוחות בטנית- סימן לרוויה באבץ.
9) אם אינכם יודעים את רמת ויטמין D שלכם, קחו 2000 יחידות כל יום מספר שבועות. אל תחששו. אני איתכם. עשו בדיקת דם כמה ויטמין D יש לכם בדם, מעניין אותי מאד. כדי שאוכל לכתוב על כך בעתיד.
10) טיפ אחרון בעשיריה ראשונה: וירוסים, כמו תאי סרטן, שונאים מצב בסיסי. ואוהבים חומציות. לכן מומלץ לשתות משקה מורכב מ- חצי כפית סודה לשתיה + כף חומץ תפוחי עץ (אורגני, בבקבוק זכוכית כהה) בתוספת מים.
לא. אל תאמרו לי תודה. עשיתי מה שהייתי חייב לעשות. עם משרד בריאות כמו שלנו, אנחנו בצרות. כדי לשמור על בריאותנו צריך להשקיע, התנהגותית. כלכלית וכספית במניעת מחלות שדורשות הוצאות זעירות אך פגיעתן רעה.
מי חמצן אמרנו.סודה לשתיה אמרנו.שמן קוקוס אמרנו.חומץ תפוחי עץ אמרנו, ויטמין D בטיפות אמרנו. אבץ גם.