הייתי שמח לו אתם בתור תושבים מקומיים הייתם יכולים לעזור לי ברכישת דירה בעירכם, ובפרט באזור החרדי בהדר.
באיזה רחובות בשכונת הדר אתם ממליצים לקנות?
באלו רחובות אתם ממליצים לא לקנות שם?
האם ההתחרדות הולכת ומתרחבת ומתפשטת לאיזורים נוספים בהדר, או שההתחרדות נעצרה?
בכמה ניתן לשכור דירה 3 חד' ו2 חד'?
הציעו לי מספר דירות ברחוב ארלוזורוב, עד איזה מספר רחוב ארלוזורב הינו מאוכלס בחרדים? כמה השכירות שם?
תודה רבה מראש
תזכו למצוות.
נשלח ב-7/1/2012 22:54
העיצה הכי גדולה שאני יכול לתת לך זה לא להאמין לאף אחד! לא למתווכים שגודלים כמו פטריות ומנפחים מחירים ולא למשקיעים חלטוריסטים שמנפחים את המטרים בדירה לפעמים פי שניים בכל מיני שקרים על אנשים תמימים שלא חושבים לבדוק. ולא להאמין שברזילי והרצל מתחרד. אין דבר כזה רחובות מתחרדים בחיפה כבר! אין!!! מה שלא מלא בחרדים לא ייתחרד בחיים
נשלח ב-14/2/2012 00:47
למה שלא יתחרד בעתיד? וכי כבר לא באים חרדים נוספים לחיפה? אני אישית מכיר שתי אברכים שקנו דירות ובאו לגור בשכונת הדר, לא ברחובות החרדיים ממש, אלא במה שנקרא "מתחרד". ובעוד 5 שנים למשל, לא יבאו עוד ועוד חרדים?
נשלח ב-15/2/2012 19:47
כדאי לקחת ברצינות את העצות של יעקב. מי שקונה דירה ברחובות המכונים ע"י המתווכים "מתחרדים" עושה עיסקה גרועה.
בחיפה אין ולא יהיה דבר כזה של רחובות "מתחרדים" כפי שיש בבני ברק ובירושלים.
נשלח ב-16/3/2012 10:58
העצה הכי טובה זה רק לבוא לחיפה כמה זמן שזה ייקח יום יומיים שלוש ולהסתובב בעצמך בסופו של דבר אתה לא קונה גרביים....
נשלח ב-16/3/2012 11:02
העצה הכי טובה זה לבוא לחיפה בעצמך ולהסתובב יום יומיים שלוש כמה שזה ייקח ולבדוק בשטח בסופו של דבר אתה הרי לא קונה גרביים זה מניסיון!!!
נשלח ב-17/3/2012 23:03
העצה הכי טובה זה לבוא לחיפה בעצמך ולהסתובב יום יומיים שלוש כמה שזה ייקח ולבדוק בשטח בסופו של דבר אתה הרי לא קונה גרביים זה מניסיון!!!