בית פורומים א חרדים ספרדים

אייכלר ישדר מהיום קבוע ברדיו קול חי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/5/2005 17:33 לינק ישיר 
אייכלר ישדר מהיום קבוע ברדיו קול חי

מענין אם הדבר אומר שהרבי מבלז סומך את ידיו על שמיעת רדיו קול חי??
דבורה פרקש, מנהלת התוכניות של הרדיו, מאשרת בשמחה כי לוח השידורים יעבור שינוי: "אנחנו הולכים לקראת שינוי מרענן בלוח השידורים. במסגרתו, נקלוט כוכבים חדשים. יש תוכניות שאולי מיצו את עצמן וייתכן שירדו". בעניין המעבר לתוכניות מוזיקה אומרת פרקש כי "יש לעתים היסחפות של מלל, אני במגמה להכניס יותר מוזיקה לשידורי התחנה".

מי הכוכבים החדשים?
"כמובן שהעניין במשא ומתן ואני מנועה מלספר על כך. אני יכולה לומר שאחד מהם הוא ח"כ ישראל אייכלר".

מה עם הקיצוצים? שדרנים יעבדו בחינם?
"אני לא מתעסקת בנושאי שכר".

מעט אנשים ילכו הביתה

גורם בכיר בתחנה לא הופתע לשמוע על המעבר לתוכניות מוזיקה והקיצוצים: "אם אביצור יעבוד בצורה חכמה, לא תהיה לו בעיה להגדיל הכנסות. יש כוח אדם מיותר ברדיו, ויש תוכניות שטותניקיות מדי. הטוק-שואו נותן לרדיו כמות קטנה של מאזינים צעירים וסהרורים ומאבד כמות גדולה של מאזינים בוגרים ורציניים. התחנה צריכה לוותר על מנחם טוקר או על אריאל ברמן". הגורם התייחס לשמועה על הדרישה משדרנים מסויימים לוותר על שכרם: "שמעתי על כך ואני מתנגד לכך. רדיו זה לא ארגון צדקה. אם אתה מחזיק שדרן – שלם לו. אין כזה דבר לשדר חינם".

מנכ"ל התחנה, מנחם אביצור, מזים את השמועות בנחרצות: "אף אחד לא ישדר חינם. בכוונתי לשמור על כל הכוכבים. אני מודע שיש חרושת שמועות, אבל אף אחד לא יידרש לשדר חינם".

יורדו תוכניות?
"אני עובד על לוח שידורים חדש. יתכן שיש יותר מדי מלל. בלוח החדש יהיה קצת יותר מוזיקה. המצעד החסידי יורחב. אני רוצה להדגיש שכל התוכניות בתחנה מושלמות ואיכותיות".

פיטורים?
הרדיו מאוזן מבחינה כלכלית. לאחר השקת לוח השידורים מעט אנשים ילכו הביתה. אחרים יבואו במקומם. וזה לא נובע מקיצוצים, הלוח החדש יעלה יותר כסף".

מנחם טוקר, מגיש התוכנית בעלת נתוני ההאזנה הגבוהים ביותר ברדיו, מסכים עם אביצור בסוגיית המעבר לתוכניות מוזיקה: "אם יהיה יותר מוזיקה על חשבון מלל אני אקליט יותר את התוכניות. אני מאוד אוהב מוזיקה. מוזיקה זה רייטינג. חזרתי משבוע חופש בניו-יורק ושם, אתה פותח רדיו ויש הרבה יותר מוזיקה. מוזיקה זה רייטינג".

אז מה אתם מעדיפים שילך טוקר או ברמן?
אולי כדאי ששניהם ילכו...

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2005 23:04 לינק ישיר 

"קול-חי"
תעשו לי טובה רק תשמרו חזק על
מוטי לביא
אין עליו

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > אייכלר ישדר מהיום קבוע ברדיו קול חי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext