אם הם ירו על אלטלנה, הם מסוגלים לירות גם על המפגינים ותושבי גוש קטיף.....
"רק אין יראת אלקים במקום הזה והרגוני".....
נשלח ב-31/7/2005 10:15
אה, למה נתנו להם רובים..
וברצינות- צריך להביא את זה בחשבון, למרות שזה נראה לי די דחוק היות וחלפו ימי מפא"י העליזים והיום הכל מודלף מיד לתקשורת
נשלח ב-31/7/2005 10:20
אין להם שום בעיה עם התקשורת, במיוחד כשהתשקורת לצדם..
נשלח ב-31/7/2005 10:23
התשקורת היא כבר לא התקשורת היחידה, יש עוד אמצעים להדליף מה קורה-
אינטרנט הוא רק אחד מהם
נשלח ב-31/7/2005 10:24
אם הם רצחו את רבין את הקדוש י.י. דהאן וכיו"ב חוששני כי מזרע עשו הם ולא בני יעקב....
נשלח ב-31/7/2005 10:25
לא משנה עד כמה זרע עשיו הם- הם לא יכולים לעשות כלום כל עוד הציבור יודע
לא יתנו להם
ושוב צר לי לחלוק על התואר "קדוש" שהענקת, אבל לא נריב על זה..
נשלח ב-31/7/2005 10:38
גם בית המשפט לצידם, כך שימצאו את הפרשנות המשפטית בשם האקטיביזים השיפטי המורחב מבית מדרשו של אהרן ברק, שלמען הדמוקרטיה ובשמה יש לפרש בצורה מורחבת ולא מופשטת את הנאמר במקורות המשפט העיברי, הקם להורגך השכם והורגו, וזה לא נאמר רק במובן הצר של המושג דהינו חיי אדם כפשוטם אלא גם לגבי הדמוקרטיה, שקדושת הדמוקרטיה גוברת על קדושת האדם. ולמען שמירת הדמוקרטיה יש להגביל את הדמוקרטיה עד ליצירת אוירת אלטלנה, המהווה יסוד ונידבך לשמירת ערך הדמוקרטיה המקודש....
נשלח ב-31/7/2005 10:50
דלת אחורית !!!
הקדוש י.י. דהאן נרצח בשל היותו משתייך למגזר החרדי לאחר ש,גילה' את הצביעות הציונית !!!
כל מה שנטען על ,סטיותיו' כביכול נועד רק בכדי ליצור דעת קהל עוינת כנגדו !!!
כל העול שלו היה כי הגיע להסדר עם המלך עבדאללה על דו-קיום בשלום בין ערבים ליהודים ( כדרך אגב גם עבדאללה נרצח בשל אותן סיבות אך ע"י קיצונים מוסלמים).
אותם גורמי שמאל העושים כל שביכולתם לקעקע ולעקור את יסודות ועקרונות היהדות ( מישהו זוכר מדוע חוגגים את חנוכה ??? או את פורים או את פסח ???) הם היום הדוגלים בזכויותיהם של הסוטים בפועל ובשלום מדומה עם הישמעאלים.
אך כאמור, בשל היותו חרדי שפרש מהמחנה הציוני ניתנה פקודה ע"י יצחק בן צבי הנשיא השני לאחר מכן לרצוח את דהאן הי"ד !!!
כד"א. באם על יגאל עמיר הטילו האשמה על רצח רבין מה בן צבי יותר טוב ממנו ???
באם שוחרי השלום המדומה תבעו למחות את שמו של ברוך גולדשטיין מחברון, מה יצחק בן צבי יותר טוב ממנו ???
אין שום ספק שהם רוצים לחסל את המתנחלים אתה שכחת שיש לך עסק אם קבוצה שרוצה לחסל ולטרנספר את המתנחלים. והם הולכים לסגור את כל הדרום ולא לתת להגיע. רק למי שגר בדרום ורשום בתעודת זהות
הסנדיי טיימס חושף כי מסתערבים וצלפים של חיילי דובדבן יופעלו כדי להרוג . חייל דובדבן אומר לעתון: "אימנו אותנו להרוג מחבלים ואני לא יודע אם נצליח לעשות זאת גם לאחינו".
לפי הדיווח בעתון עולה כי בימים אלה מתאמנים חיילי דובדבן, חיילי היחידה המיוחדת ללוחמה בטרור, באימונים לקראת עקירתם של מתיישבי גוש קטיף. האימונים נערכים בהתנחלות דמה ב'מדבר'. אחד מחיילי דובדבן אמר לעתון כי מפקדיהם שאלו אותם אם הם מוכנים לקחת חלק בפינוי המתנחלים "כמובן שלא סירבנו כי אנחנו מתנדבים,
. 'אלו שיסרבו יפונו בכוח, יועלו על אוטובוסים ויוסעו מחוץ לעזה'. לפי הערכת גורמי בטחון קיים גרעין קשה של כ 200 מתנחלים ש'עלול לפעול באלימות נגד המפנים'. נגדם מכינים את קומנדו דובדבן.
הכוח העיקרי שיוכן למשימה הוא של צלפים, אומר חייל דובדבן. "כללי המשחק" לגבי המתנחלים שונים מאלו שמופעלים כלפי המחבלים, אומר החייל. ההוראות קובעות כי תחילה יש לירות על ידו של המתנחל ורק אם זה לא מועיל, יש לירות "כדי להרוג." חיילי דובדבן יופעלו גם כמסתערבים בקרב המתנחלים. לבושים בלבוש אזרחי עוטי כיפות וזקנים יתבקשו החיילים לזהות את 'הגורמים המתסיסים' ו'להוציאם מהמערכה'.
"נאמר לנו שהמשימה שהוטלה עלינו היא חשובה כמו המלחמה במחבלים",
נשלח ב-31/7/2005 17:41
חחחחחחחחחחח
רבין הקדוש ה"יד
מה נאמר על שימעון פרס איש אלוהים?
ועל ביילין נביא אמת??
האדם הזה נירצח על ידי השמאל וחבר מרעיו
רק כדי להאדיר את כוחם בציבור
זה סופו של מחזיר שטחים
אריק היזהר
נשלח ב-31/7/2005 20:30
זאטוט,
אתה לא יכול להוכיח את צדקתך בדיוק כמו שאני לא יכולה להוכיח את צדקתי, מהסיבה הפשוטה:
מסתבר שאתה קראת ספרים שמחבריהם חרדים, דעתם של מחברים אלו משוחדת כלפי דה האן בדיוק כפי שדעתם של הדוקטורים שאת מחקריהם קראתי משוחדת כלפיו. כל אחד וסיבתו הוא:
חרדים- לעולם לא יודו בהאשמה כה חמורה מאחר והאיש הוערך ע"י ר' יוסף חיים זוננפלד והציבור החרדי בכללותו
חילונים- הינם בעלי אינטרס מובהק להכפיש את שמו מאחר ולא רק ערק מהצד החילוני-ציוני לצד החרדי-אנטי ציוני אלא אף סייע בעד היהדות החרדית לבטא את דעותיה ע"י מאמרים שכתב, ופעל גם במישור המעשי למימוש השקפות היהדות החרדית הלכה למעשה (ע"ע הפגישה עם האמיר עבדללה)
כיוון שהכל נגועים בענין- מסתבר שהספק הוא הנכון ביותר בענין זה
נשלח ב-31/7/2005 20:36
דלת_אחורית
מידברייך מובן שללא ספק הוא היה צדיק שאם לא כן איך היה מוערך על ידי ר חיים זוננפלד???
נשלח ב-31/7/2005 20:40
יתכן ובאמת הקפיד על קיום תורה ומצוות קלה כבחמורה ודוקא בזה נכשל
נשלח ב-31/7/2005 21:43
דלת אחורית !!!
נניח את נושא דהאן כרגע בצד. ולהוכיח לך מה היא ה,אמת הציונית', מציב בפניך אתגר.
איפה נמצא קברו של אליעזר בן-יהודה ???
לי התשובה ידועה. אך הממסד מעלים זאת מידיעת הציבור.
נשלח ב-31/7/2005 21:53
מסתבר שבחוץ לארץ..
גם אפרים קישון "דוש" הציוני הידוע עשה את שארית ימיו בשויץ- הציונות החילונית בשלבי גסיסה וזה ידוע
מה אני אמורה להבין מזה?