ותקראו את ודויו של דוד10 עורך המוסף קולות ועתיר הפעלים בפורומים החרדיים:
אני, גליציאני בן גליאציאני 400 שנה, עומד להצביע ש"ס.
אני לא משלם יותר על העתיד, אלא רק על העבר. כמו בעסקים. קיבלתי סחורה - משלם עליה.
המפלגה היחידה שלא נתנה ידה לגירוש הייתה ש"ס. ממש לא משנה לי מאילו מניעים.
אני בוחן רק את התוצאה.
הרב עובדיה היה היחידי שראה נכוחה את הדברים, התנגד בעקביות לגזירת הגירוש והעקירה והשתתף בעצמו בתפילת הזעקה.
מגיע לו לקבל את הקול שלי.
צודק בכל מילה!
תוקן על ידי - ac22 - 20/08/2005 21:17:06
נשלח ב-19/8/2005 17:28
מה המישפחה שלו זה 10?
נשלח ב-19/8/2005 17:32
אני מתחילה להעריך את האיש דוד, למרות הכל יודע להודות על האמת במקום הנכון...
תוקן על ידי - דנה777 - 19/08/2005 17:42:33
נשלח ב-19/8/2005 17:33
אל תתלהב. בהגיע יום פקודה, כל החבדניקים מצביעים האיחוד הלאומי או מרזל או ימפלגת ימין קיצונית אחרת, לא ש"ס ולא בטיח.
הרבי אמר להם להצביע למפלגה החרדית ביותר ומבחינתם מי שיותר ימין קיצוני, הוא החרדי האמיתי.
הם תמיד זורקים את הקול שלהם לזבל. פעם זה עם מזרחי, פעם עם נץ - מרזל ובבחירות הבאות, יוכלו סוף סוף להשפיע כאשר יבחרו בליברמן. הוא באמת יעבור את אחוז החסימה ואפילו יקבל 4-5 מנדטים ויותר. סוף סוף החבניקים לא יזרקו קול לפח.
אבל לשס אין שום סיגוי שיצביעו. גם לא דוד 100 ולא לא דוד אלף. אל תשגו כאן באשליות.
דרך ארגב - ליברמן הוא חרדי. כך שלא תהיה להם בעייה להצביע עבורו ולקיים את דברי הרבי שליט"א.
נשלח ב-19/8/2005 17:43
דרך ארגב - ליברמן הוא חרדי. כך שלא תהיה להם בעייה להצביע עבורו ולקיים את דברי הרבי שליט"א.
העניין הוא שמפלגות הקיקיון של הימין הקיצוני הוכיחו כבר את אפסיותם, רק שס הצליחה בעיקביותה [הפעם לפחות]
נשלח ב-19/8/2005 17:53
אני לא מבין מה ההיתלהמות אז עוד איזה אחד אמר שיצביע ש"ס...
ומה עם אלה שהצביעו ש"ס ועכשיו נישבעים שלא יצביעו ש"ס בחיים יותר אלא אם כן.. וכ"ו..
אם מזה אתם מיתלהבים זה רק מראה על המצב הקשה בו נימצאת ש"ס...
נכון שאלי ישי קנה נקודות זכות בלחימה שלו
אבל לא נישכח את כל המפלות שהיו לו...
תוקן על ידי - האיש_החושש - 20/08/2005 22:18:16
נשלח ב-19/8/2005 17:58
אנחנו מבינים חושש, אתה מתגעגע לדרעי, מה לעשות כל עם ישראל מתרפק על ההיסטוריה אך היא שייכת להיסטוריה ותו לא.
נשלח ב-19/8/2005 18:19
אני לא מיתגעגע לדרעי אני מיתגעגע לימים בהם ש"ס היתה על הגובה עם הרבה תקציבים והצלחה מסחררת
איפה הימים..
יש מושג של היסטוריה חוזרת...
נשלח ב-19/8/2005 18:54
האיש
על איזו תקופה אתה מדבר? על התקופה שהיתה עוד נער צעיר?
מה אתה זוכר מאז?
שתבין המצב והתנאים אז היו שונים מהיום. היום גם דרעי לא היה מצליח יותר מאלי ישי, ואז אלי ישי היה מצליח אולי אפי' יותר מדרעי.
נכון שיש לדרעי יתרונות שאין לישי, אבל גם לישי יש יתרונות שאין לדרעי, כך שהמצב מאוזן.
נשלח ב-19/8/2005 18:56
אלי ישי יודע לציית לגדולי תורה וזה דבר גדול.
נשלח ב-20/8/2005 20:17
נתן31
המצב לא מאוזן בן דרעי לאלי ראינו את פועלו של זה ואת פועלו של זה...
לך תדע אם ש"ס היו מקבלים יותר מנדטים אולי לא היתה היתנתקות ביכלל..
נשלח ב-20/8/2005 21:21
כל הוידוי שלו, כחב"דניק, בלתי אמין לחלוטין !!!
מרבית החב"דניקים הצביעו ע"פ הוראת משיח השקר שניתנה לאחר שנטמן עמוק באדמת נכר בארון, עבור שרון כראש ממשלה ועבור מפלגת האיחוד הלאומי שרוב מנהיגיה כלל אינם דתיים, וכיום מנסים לסלף את העובדות כאשר נוכחו לדעת כי משיח השקר שבשמו הם פועלים אכזב אותם קשות.
ראו את סיפור אליהו הנביא ונביאי הבעל בהר הכרמל....
נשלח ב-20/8/2005 21:40
לא חסר מה ליכתוב על דוד 10 אבל למה לרדת לרמה הזאת???
אמר שיצביע..
ניראה...
עד הבחירות הוא ימצא תירוץ להצביע האיחוד הלאומי..
תוקן על ידי - ac22 - 20/08/2005 21:48:37
נשלח ב-20/8/2005 22:37
מי שירד ברמה הם אלו מהחוג שאליו משתייךף המדובר הפוטנציאלי שעל שכמותם נאמר
תלמוד בבלי מסכת סוטה דף כב/ב
אמר לה ינאי מלכא לדביתיה אל תתיראי מן הפרושין ולא ממי שאינן פרושין אלא מן הצבועין שדומין לפרושין שמעשיהן כמעשה זמרי ומבקשין שכר כפנחס
שהם משתחוים להבל ולריק ומתפללים לרבי לא יושיע.
ואנחנו כורעים ומשתחוים ומודים לפני מלך מלכי המלכים הקב"ה...
שאלה קטנה לגבי אותו חוג.
הכיצד מתיישבת העובדה שלאחר שאומרים ( ככל הנראה מן השפה ולחוץ בלבד) את תפילת עלינו לשבח בה ממליכים את רבש"ע כשליט יחד כל יכול ומנהיג העולם על כל יושבי תבל ועל כל הנברא. ומיד לאחר מכן סותרים זאת בקריאת ,יחי אדוננו'' ???