בית פורומים א חרדים ספרדים

חב"ד בארה"ב מעניקים רוח גבית לישו?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/9/2005 16:13 לינק ישיר 
חב"ד בארה"ב מעניקים רוח גבית לישו?

"הרס בתי הכנסת - אנטישמיות"

לקול מחיאות כפיים, נאם בוש בפני הקהילה היהודית, וציין כי ארה"ב מחויבת לשמור על ביטחון ישראל

טל שניידר, וושינגטון
21/9/2005 20:53

"הריסת בתי הכנסת ברצועת עזה על-ידי הפלשתינים היא התנהגות אנטישמית" - כך אמר נשיא ארה"ב, ג'ורג' בוש, בנאום בפני איגוד היהודים הרפובליקנים, והוסיף כי ארה"ב מגויסת למלחמה באנטישמיות בכל העולם.

זו הפעם השנייה השבוע שבוש מפנה זמן להיפגש עם נציגי הקהילה היהודית. לפני כחמישה ימים ביקר בבית כנסת ונאם בפני קהל יהודי לרגל חגיגות 350 שנה לראשית ההתיישבות היהודית בארה"ב. היום נאם בארוחת פאר לרגל 20 שנה לייסוד איגוד היהודים הרפובליקנים, וזכה לפרגון רב ותשואות רמות.

בוש שב וציין כי אריאל שרון הוא מנהיג אמיץ וכי הוא קיבל החלטה קשה ואמיצה למען השלום בין ישראל לפלשתינים.

במקביל סיפר לנוכחים כיצד בשנת 98', בעודו מכהן כמושל טקסס, לקח אותו אריאל שרון, אז חבר כנסת מהאופוזיציה, לסיור במסוק מעל שמי ישראל. "ראיתי אז כמה ישראל פגיעה, וכמה היא קטנה. התרשמתי גם מחוזקם של האנשים, ומכמה שהם אוהבים את הדמוקרטיה", אמר וזכה למחיאות כפיים.

הרבי הלא נכון

בוש ציין כי יש להתגייס למען הפלשתינים ולעזור להם למסד דמוקרטיה. "ארה"ב מחויבת להגן על ביטחונה ושלומה של חברתנו ישראל", אמר והוסיף כי הוא מקווה שיום אחד יחיו שתי המדינות הדמוקרטיות – ישראל ופלשתין – זו לצד זו. "כעת יש לפלשתינים הזדמנות להראות שהם מסוגלים לקיים שלום שקט בין המדינות", אמר.

יחד עם זאת, את עיקר דבריו הקדיש לאסון קתרינה, וציין כי האומה האמריקנית הפכה מאוחדת יוצר בעקבות מאמצי ההצלה. הוא אף סיפר אנקדוטה קטנה על רבי מבית כנסת מבאטון רוג' בלואיזיאנה, שהציל ילדה שחורה מהשיטפונות. כשהצליח לאתר את הוריה היא קראה בהתרגשות: "תודה, ישו". "היא הודתה לרבי הלא נכון", אמר בוש, והצליח לגרום לקהל לפרוץ בצחוק

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2005 16:30 לינק ישיר 

לא הבנתי את כותרת האשכול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2005 16:46 לינק ישיר 

תקרא את זה, מדובר שם בחבד:
הוא אף סיפר אנקדוטה קטנה על רבי מבית כנסת מבאטון רוג' בלואיזיאנה, שהציל ילדה שחורה מהשיטפונות. כשהצליח לאתר את הוריה היא קראה בהתרגשות: "תודה, ישו". "היא הודתה לרבי הלא נכון", אמר בוש, והצליח לגרום לקהל לפרוץ בצחוק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2005 16:47 לינק ישיר 

אני הבנתי והיא נראית לי מטעה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2005 16:49 לינק ישיר 

למה מטעה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2005 18:52 לינק ישיר 

מה שתגידו על חב"ד
הם עושים עבודת קודש
היום בן דוד שלי חזר מחו"ל ( עבודה בשגרירות )
שיצא מהארץ לא היה שומר תורה ומצוות
היום שהזמנתי אותו אלי לארוחת שבת
אמר לי שהוא שומר שבת ולא נוסע
היצטמררתי
שאלתי אותו מאיפה זה התחיל ואז סיפר לי על השליח של חב"ד
שמלמד אתו ו"כו
ברוך השם אפשר להגיד על עוד מישהו מהמישפחה שלי שחוזר ביתשובה
ביזכות השליח של חב"ד
אז לא צריך סתאם ללכלך הם עושים עבודת קודש אשריהם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2005 14:22 לינק ישיר 

מטעה בגלל שזו בסך הכל בדיחה טפלה של בוש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2005 14:23 לינק ישיר 

טפלה או לא אבל משקפת את המציאות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2005 02:16 לינק ישיר 

או שלא שראיתם או שלא הבנתם את דברי בוש. הוא סיפר שתי סיפורים. אחד על שליח חב"ד שלא ברח אלא נשאר ועזר לאנשים במזון כשר וכו', וסיפור שני על "רב" רפורמי שעזר לבחורה שחורה למצוא את הוריה והיא זו שאמרה לו (לרב הרפורמי) "תודה ישו". אז הכותרת בהחלט מוטעית ומטעה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2005 02:18 לינק ישיר 

אתה בטוח שהוא התכוון לרפורמי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2005 13:31 לינק ישיר 

המציאות היחידה שמשתקפת לה היא
שחב"ד היא כת מסוכנת מאוד. די עם השכל, שהם מציגים כהיחידים שמבינים כיום בעניני האלוקות הנסתריפ (שכל אחד מהם לומדם)
מה רע בימי התמימות שידענו
אנחנו זקוקים להם שוב בעקבות כל ה"תגליות מדעיות" ו"פתויי הרחוב" שילוב מסוכן הרה אסון שמעולם לא היה כה משמעותי בחיינו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2005 13:51 לינק ישיר 

הכותרת הזאת היא ברמה של צהובון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2005 13:53 לינק ישיר 

המציאות כואבת, אה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2005 14:12 לינק ישיר 

אשדוטוב

אם יש לך בעיות עם חב"ד - ספר לנו
ואל תמרח אותנו עם המציאות קדימה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2005 19:10 לינק ישיר 

חב"ד הם אנשים מקסימים, ואהבת ישראל שלהם היא מדהימה.

אז נכון שכמה מאלו שחזרו בתשובה דרך חב"ד נפלו עכשיו לטעויות נורא קשות, אז צריך לחשוב איך לתקן את הטעויות הללו.

כי החב"דניקים הם אנשים כל כך טובים וכל כך עוזרים לכל עם ישראל, אז מן הראוי שגם עם ישראל יעזור להם!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2005 19:12 לינק ישיר 

אני בתקופה האחרונה מעריץ יותר ויותר את חב"ד

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > חב"ד בארה"ב מעניקים רוח גבית לישו?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext