|
|
| נשלח ב-5/1/2006 01:47 |
|
| |
הרב עובדיה, הרב עמר, הכותל, תפילות שרון
כן הרב עובדיה נשא תפילה לשלומו היום, כך מסר אלי למזכיר שרון
הרב עמר קרא להתפלל לשלומו
וכם כעת נערכת תפילה בכותל לשלומו
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2006 01:49 |
|
| |
כעת גם הרב מצגר קורא לומר תהילים עליו, על פי בקשתם של אנשי שרון שמודאגים מהמצב
כעת הוא מקריא פרק תהילים בתקשורת
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2006 14:16 |
|
| |
לאחר התפילה בכותל המערבי הלילה הרב הראשי הספרדי שלמה עמאר קורא להמשיך ולהתפלל למען רפואתו של ראש הממשלה אריאל שרון. הרב ממליץ לקרוא את פרקי התהילים הבאים: ו, כ, ,קכא, קל, קמב. לדברי הרב עמאר עדיף לקיים את התפילות ברבים ולא להסתפק בתפילת יחיד. הרב הראשי ישתתף היום בכנס של דיני בתי הדין הרבנים ויערוך עמם בצהריים תפילה מיוחדת למען בריאותו של ראש הממשלה.
יו"ר ש"ס,
ח"כ אלי ישי, שוחח עם מזכיר הממשלה ואמר לו שהרב עובדיה יוסף התפלל להחלמתו המהירה של ראש הממשלה. "הרב קורא לכל הציבור בישראל להתפלל להחלמתו ולומר פרקי תהילים", אמר.
גם בארגון רבני צהר מתפללים לשלומו של ראש הממשלה ולהחלמתו המהירה. "בשעה קשה זו מתעלה החברה הישראלית מעל מחלוקות אידיאולוגיות ופוליטיות מתוך הכרה בחשיבות הלכידות והערבות חברתית בארץ".
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2006 07:11 |
|
| |
בחדרי חרדים יש הכחשה היום ולפיה מרן לא התפלל על אריאל שרון
ובכן, מידיעה אישית שלי, הוא כן קרא להתפלל לשלומו וזה היה אחר תפילת שחרית ביום שישי והוא ביקש שזה יהיה בבהדלקת נרות, והמקורות של דוד10 הם טעות הפעם כנראה
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2006 07:31 |
|
| |
דווקא ביום שישי הייתי בברית בה הרב עובדיה היה סנדק
ושאלתי מישהו אם הרב אמר משהו על אריק
אמרו לי שלא
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2006 07:33 |
|
| |
אני קבלתי מכלי ראשון את המלל המדוייק
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2006 12:02 |
|
| |
לא רק בישראל התפללו בסוף השבוע למען "אריאל בן ורה", גם בבתי כנסת בחו"ל נערכו תפילות מיוחדות לשלומו של ראש ממשלת ישראל. אחד האירועים הגדולים נערך בבית כנסת המרכזי בפריז, בראשות הרב הראשי של צרפת, יוסף סיטרוק, שגם הוא עבר אירוע מוחי קשה לפני שנתיים והצליח להחלים ממנו.
סוף עידן: סיקור מיוחד על מצבו של שרון ב-NRG מעריב
"הרב סיטרוק דיבר על האהבה של הקהילה היהודית בצרפת לראש הממשלה שרון. לתפילה הגיעו כל נציגי הקהילה, ללא יוצאי דופן - וכל תחנות הטלוויזיה בצרפת שידרו מבית הכנסת", סיפר דוד ראש, ראש משלחת הסוכנות לצרפת
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2006 17:00 |
|
| |
אני מתנצל בזאת, כעת קבלתי שהמלל שקבלתי קודם היה רק מכלי שני, וממילא הכל יתכן.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2006 17:06 |
|
| |
tcyhj
בחייך
אתה מאמין להם ???
אני מיתפלא עליך.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2006 18:07 |
|
| |
לא. אני לא מאמין להם .
יש לי את המקורות שלי,
רק שאליהם אינני יכול להביא לינק...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2006 21:09 |
|
| |
אל תעשו מאלי כזה גרע, כל זמן שאינכם יודעים שמחליפו טוב ממנו...
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|