| נשלח ב-9/1/2006 12:33 |
|
| |
זמר בית חדש בג'ינגל של ש"ס
אבנר שם-טוב גבר על יהודה סעדו ובני אלבז ומככב בג'ינגל החדש של ש"ס. "כל מי ששומע אותו כבר מתחיל לזמזם", מתגאה שם טוב
ש"ס פירסמה היום את זמריר (ג'ינגל) הבחירות הנוכחי שלה, בביצועו של הפייטן אבנר שם-טוב. בניגוד למערכת הבחירות הקודמת בה ביצע הזמר בני אלבז גרסה "פופ-לטינית" הפעם חוזרים במפלגה לסגנון המזרחי המוכר.
בג'ינגל, שנפתח בתרועת חצוצרה וקהל שמשיב ב"הולה", שר שם-טוב: "ש"ס למען תורתנו, למען ילדנו, למען עתידנו. את היחידה שנשארת נאמנה לעם ולמדינה".
בראיון לגלי צה"ל אמר שם-טוב, כי "בזמן שהכנו את השיר ראינו שזה פשוט מקפיץ את האנשים. התכוונתי לעשות את זה כסקיצה אבל אמרו לי שזה נשמע מצויין וככה זה יהיה. אני שמח שזה נקלט. מי ששומע אותו כבר מתחיל לזמזם אותו".
הרבה זמרים ביקשו לשיר את הג'ינגל הנוכחי, כולל הכוכב הנולד, יהודה סעדו, אולם בסוף בחר יו"ר ש"ס, ח"כ אלי ישי, את שם טוב.
במהלך תשדירי הבחירות הקרובים ידגישו בש"ס את היותם מחוץ לקואליציה לאורך כל הקדנציה הנוכחית, יתנו במה לקיצוצים בשכבות החלשות. בעוד שבועיים תיערך בבנייני האומה בירושלים עצרת גדולה של ש"ס לקראת הבחירות, ושם ייכנס הרב עובדיה יוסף לקול צלילי השיר החדש
מישהו מכיר??
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2006 15:49 |
|
| |
עדיין מחכים להפתעה האמיתית של דרעי, כעת יש סיכוי סביר שדרעי משתלב עם אלי ישי בברכת הרב עובדיה.
אפשרות זו נוצרה עקב המצב החדש המתרקם בימים אלו בו שרון לא ינהיג יותר את מפלגת קדימה, כך שהקולות הספרדים של קדימה יעברו לשס בתנאי שיהיה האיש המתאים שיביא להם סיבה לעבור לשס.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2006 19:13 |
|
| |
מישהו שמע אותו פעם?
איך הוא?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2006 00:41 |
|
| |
הג'ינגל של אבנר שם טוב לא מתקרב בכלל לא ללחן, לא לשירה, לא במילים ולא בקול, של דודו דרעי.
ומן הסתם ש"ס תבחר בשם טוב, כי חייבים לבחור בהכי לא מוצלח....
אגב, מה קרה עם בני אלבז? מישהו יכול לעדכן?(אני ממש לא מתגעגע אליו...)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2006 01:30 |
|
| |
רוצים סעדוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2006 14:29 |
|
| |
אני מפתיע את עצמי, אבל מסתבר שאכן יש סיכוי שסעדו יבצע משהו מוצלח יותר משני אלה
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2006 14:33 |
|
| |
חסל, הזמריר של הבחירות זה דבר חשוב
צריך להסביר לאלי שבזה לא חוסכים
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2006 14:57 |
|
| |
ובטח שלא דואגים לקרובים לצלחת.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2006 22:05 |
|
| |
מעניין, היום בש"ס בחרו את הג'ינגל של אבנר שם טוב,ולא את המרענן של דודו דרעי.
טוב שם- משמן טוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2006 22:37 |
|
| |
שידרו את זה בחדשות ערוץ1 , מגעיל.
|
|
|