| נשלח ב-14/1/2006 19:09 |
|
| |
הרב רפאל מאמו המקובל מקריית אתא מכירים?
קבלתי פניות רבות לביטול משחקים בשבת"
המקובל מקרית אתא, הרב רפאל מאמו, אומר ל'ספורטליין' כי פורם הכדורגל שהקים, לטובת ביטול משחקים בשבת, זוכה להד גדול ולתמיכה רבה. עוזרו, משה שהרבני, ייפגש בקרוב עם גאידמק ולבייב
הרב המקובל מקרית אתא, רפאל מאמו, זוכה להענות גדולה מצד עסקנים ושחקני כדורגל, לאחר שהתפרסם ב'ידיעות אחרונות' כי הוא הקים פורום, המורכב מאנשי כדורגל, שכל מטרתו העברת המשחקים משבת לימי חו"ל.
הרב מאמו סיפר ל'ספורטליין' מדוע החליט להכנס לתחום: "אני לא איש של כדורגל ולמעשה לא עוסק כלל בתחום. זה החל כאשר הגיע אליי שחקן צעיר, שהתלבט קשות וממש בכה איתי יחד על כך שאינו יכול לשחקן בשבתות כי הוא שומר על מסורת ישראל ומנגד הוא בבעייה קשה שכן מדובר בכשרון בתחום. פנינו לשחקנים בכירים, הקמנו את הפורום וברוך השם קבלתי פניות רבות ונוספות לביטול משחקים בשבת וההענות מעודדת".
"אני שמח כי חשבתי שבעיקר יפנו שחקנים מעדות המזרח, שהמסורת חשובה להם אבל פנו לא מעט שחקנים מעדות אשכנז שמעדיפים שלא לשחק בשבתות וחגים", סיכם הרב המקובל.
עוזרו של הרב, משה שהרבני, ייפגש בקרוב עם המיליארדר לב לבייב, שגם מעוניין להזיז את המשחקים משבת וכן עם עמיתו מירושלים, ארקדי גאידמק, שצפוי לתמוך במהלך. בראש הפורום עומד שחקנה של מכבי חיפה, אלון חרזי
http://www.sportline.co.il/Article.asp?newsid=18366
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2006 19:14 |
|
| |
אחרי שיפגש עם גידמק אנו בטח נשמע עליו
בנתיים הוא בשבלנו סתם עסקן טוב, מאמו כזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2006 20:42 |
|
| |
למה אתה מתכוין בשאלה?
אני אישית מכירו מלפני הרב הרבה שנים, כשהיה לומד בישיבה גדולה מפורסמת בירושלים.
אז היה בחור עם המון "מעוף" וידע בהרבה תחומים.... (תורניים וכד') בחור שמח... ועם ראש על הכתפיים.
זכורני גם שגמע כמה מסכתות בש"ס.
בקיצור בחור ששאף להצליח.....
מה איתו היום? לא יודע! רק שומע עליו מהתקשורת!
ב"קבלה" אני ממש ממש (עדיין) לא מבין!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2006 20:53 |
|
| |
טוב, לפחות הוא התחיל טוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2006 17:12 |
|
| |
רב ענק, ביקרתי אצלו מספר פעמים,
תמיד קבלני בסבר פנים יפות.
ברכותיו עזרו לי- מדבר עם האנשים בגובה העיניים
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2009 18:38 |
|
| |
לכל מי שעדיין לא שמע על המקובל הרב רפאל מאמו ,מוזר שיש כאלה שלא שמעו, הרב מאמו למד בפורת יוסף והיה תלמידו של הרב בן ציון אבא שאול זצ"ל יש לו ישיבה גדולה מאוד בקרית אתא, הוא נחשב היום בין גדולי המקובלים של דורנו, היה קשור מאוד לרב כדורי זצ"ל ואף קיבל ממנו מכתב ברכה והמלצה לברך אנשים, הוא נחשב לתלמיד ככם גדול ועצום בתורה ובתורת הסוד, ואף כתב המון ספרים,הרב מאמו מקבל קהל של למעלה מאלף איש בשבוע, ולא זה לא עולה אצלו כסף להתקבל, רק מה שמחכים שעות רבות בתור. הרב מאמו מקבל קהל בקרית אתא בישיבה שלו,בתל אביב ,באשדוד ושמעתי שבקרוב בירושלים,רבים טוענים היום שהוא היורש האמתי של הרב כדורי זצ"ל.יצא לי לקרוא ספר פרושים שהוא כתב על מסכת קידושין ממש פירושים מדהימים. הוא לא סתם בבא זה בטוח ושמעתי שכותבים עליו הרבה בתקשורת. שמעתי גם סיפורי ניסים רבים עליו. אז בבקשה נא היזהרו בכבודם של תלמידי חכמים. מי שרוצה עוד פרטים ירשום הרב רפאל מאמו באינטרנט ויפתע מכמות המידע שיש עליו
תוקן על ידי דייוד ב- 05/10/2009 18:43:52
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2009 07:45 |
|
| |
חאלאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חבר'ה לא נמאס להתעסק בבאבות האלה שכל מה שבאו לעולם זה להעסיק משועממים ולעשות כסף מאנשים תמימים? לא מקבל כסף? פפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פעם זה עמוס גואטה מנתניה שפתאום "אברכים" שלו רוצחים "אברך" פעם זה מאמו שמעמיס אוטובוסים של מאמיניו ונוסעים לקברים כשכתוב במודעה: "נא להביא תופים ודרבוקות" זה כתוב בקבלה????
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2009 10:08 |
|
| |
אורן, מקבל כסף או לא מקבל?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2009 16:04 |
|
| |
לרבי תל אביבי שליט"א
"טלית הברכה" ו"פדיון נפש" ע" דמים כמו שמפורש באתר שאתה כתבת את הקישור אליו, הם בחינם????
מקבל כסף או לא מקבל כסף????????????????????????????????????????????
למוסדות, נכון?????????????????????????????????????????????
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2009 20:44 |
|
| |
מה קרה ניזכרתם באשכול העתיק הזה??
למרות שליפני ראש השנה ראיתי תמונות שלו בוואן שהוא מברך כדורגלנים
תוקן על ידי האיש_החושש ב- 08/10/2009 20:44:53
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2009 11:46 |
|
| |
אני לא מכיר אותו ולא הבעתי דעה עליו.
הבאתי קישור לאתר שלו כדי שמי שירצה לחקור ולדעת יוכל ללמוד מעט מהאתר שלו.
שאלתי האם מקובל או לא, כי באמת איני יודע ולא בדקתי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2009 09:26 |
|
| |
אני פשוט לא מבין את כל אלה שאומרים כסף?????????????? וכו' אומרים לכם פשוט שהוא לא לוקח כסף תנסו ותיווכחו אני הלכתי אליו ולא בקשו כסף אפי' לא דברו איתי על זה שאלתי בכוונה כמה כסף צריך לתת ואמרו לי שפה זה לא עובד כך מי שרוצה לתרום זה בחירתו האישית ואני תרמתי כמו שראיתי לנכון לתרום אנימעיד שפשוט לא מבקשים ולא דורשים כסף לפי דעתי אותם אלה שכותבים כסף???????? סתם משועממים שאין להם מה לעשות אחרי שתנסו תדברו שוב אני אומר זה מה שאני עשיתי וזו המציות
יום טוב שיהיה לכווווווווווווווווללללללללללללםםםםםםםםםםםם
|
|
|
|
|