בית פורומים א חרדים ספרדים

ממליצה להעמיד לדין את יאיר פרץ מש''ס

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/1/2006 17:29 לינק ישיר 
ממליצה להעמיד לדין את יאיר פרץ מש''ס

המשטרה ממליצה להעמיד לדין את ח''כ יאיר פרץ מש''ס, לאחר שנמצאה תשתית ראייתית נגדו. חומר החקירה הועבר לעיון פרקליטות מחוז ירושלים. במסגרת החקירה נבדקה מערכת הקשרים בינו לבין בעליהן של שתי חברות כוח-אדם המתמחות בהעסקת עובדים זרים.

היחידה הארצית לחקירות הונאה הודיעה כי סיימה את חקירתה בעניינו של ח"כ יאיר פרץ. במסגרת החקירה נבדקה מערכת
''90% מעתיקים, אז מה?''
ח''כ יאיר פרץ הודה במסגרת עסקת טיעון שהגיש עבודת גמר שלא הוא כתב כדי לקבל תואר

הקשרים בין ח"כ יאיר פרץ לבין בעליהן של שתי חברות כוח אדם, המתמחות בהעסקת עובדים זרים.

באותה תקופה היה ח"כ פרץ חבר בוועדה במיוחדת לנושא בעיית העובדים הזרים בכנסת, ובחלק מהזמן כיהן גם כיו"ר זמני של הוועדה.

החקירה התמקדה במערכת הקשרים בין פרץ לבין חיים שוורץ, המנכ"ל והבעלים של חברת עמית, המתמחה בעובדים זרים לענפי חקלאות. על פי החשד, לח''כ פרץ היו קשרים רצופים והדוקים עם שוורץ, ומעורבות עמוקה בפעילות החברה שבבעלותו.

החקירה העלתה גם כי במקביל הועברו טובות הנאה משוורץ לפרץ. חומר החקירה הועבר בימים אלה לעיון פרקליטות מחוז ירושלים, לצורך בחינת חומר הראיות וגיבוש המלצותיה.

תוקן על ידי - טסדיק - 17/01/2006 17:43:22

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2006 17:39 לינק ישיר 

נו מה נעשה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2006 18:08 לינק ישיר 

חבר הכנסת יאיר פרץ (ש"ס) טען כי אינו מכיר את המלצת המשטרה להעמידו לדין. זאת בחשד לקבלת טובות הנאה מבעלי חברות כוח אדם שהעסיקו עובדים זרים.

"אני לא מכיר המלצה כזו, ואגיב רק כאשר אקבל אינפורמציה נוספת מהמשטרה", אמר פרץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2006 19:42 לינק ישיר 

כולם מעתיקים
גם אני העתקתי במבחנים מודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2006 23:56 לינק ישיר 

כן, אבל לא העתקת מבנות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2006 23:58 לינק ישיר 

מושחתים
אני לא מאמין במערכת המישפט
הוא זכאי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > ממליצה להעמיד לדין את יאיר פרץ מש''ס
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext