בית פורומים א חרדים ספרדים

ש"ס - טלו קורה מבין עיניכם !

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/1/2006 18:43 לינק ישיר 
ש"ס - טלו קורה מבין עיניכם !

http://www.nrg.co.il/online/11/ART1/039/638.htm

על שולחן הקמפיינרים של ש"ס מונחות סקיצות לשלושה סטיקרים חדשים שלא מותירים ספקות: ש"ס שואפת לעורר שוב את העניין העדתי, אולי במטרה להעיר תאים שחורים רדומים.

הסטיקרים בצבעי שחור-לבן ובעיצוב המזכיר מודעת אבל. על שניים מהם נכתב: "עוני - המגפה השחורה 2006" ו"עוני - מחלה עם צבע ומראה". בש "ס הסבירו כי הסטיקרים נועדו להבהיר כי העוני הוא המגפה השחורה היום בישראל וגם שהעוני במדינה פוגע בעיקר בשחורים, היינו באלו שאינם אשכנזים ותיקים. בכיר בש"ס בחר לנסח זאת כך: "העוני בישראל הוא גזרה גנטית". על סטיקר שלישי כתוב: "עני ואתה נש"סה את העולם", פרפראזה על שירו האופטימי של אריק איינשטיין, וסוג של ניסוח אחר לסיסמת ש"ס הישנה "נחזיר עטרה ליושנה".

גם התגובות הרשמיות שפרסמה ש"ס על ההרכבים של רשימות העבודה בראשות עמיר פרץ ושל הליכוד עם סילבן שלום ומשה כחלון בשלישייה הראשונה, הציפו את הנושא העדתי. ההרכב של הליכוד הוגדר כ"רשימה דלמטית-הרוב לבן עם מעט נקודות שחורות". העבודה זכתה לכינוי "רשימת גפילטע פיש" ובתגובת ש"ס הודגש כי "מפלגת העבודה עשתה התנתקות לעדות המזרח. מי שציפה לקבל רשימה

שדרותית קיבל רשימה סביונית. היום ברור לכל מצביעי מפלגת העבודה מהו הצבע הנכון לקבל פנקס מפא"י ומי שלא בצבע הזה לא קיים".

הבעיה הקשה של ש"ס לקראת מערכת הבחירות היא שהמפלגה מתקשה למצוא אויב אטרקטיבי, כזה שתוכל לשסות בו את מצביעיה הפוטנציאלים ולבנות עליו קמפיין. בתנועה מיהרו לחגוג את קריסתה של שינוי ושל היריב המר טומי לפיד, אבל היום הם חשים יותר מכל אחד אחר בחסרונו של הפוליטיקאי שהולך הביתה, אף על פי שהצליח יותר מכל אחד אחר להגשים את מצע מפלגתו והחליש את החרדים בישראל בצורה דרמטית.

יוסי שריד ושולמית אלוני, סמלי ה"סיטרא אחרא" מהעבר הרחוק, כבר לא במשחק. עמיר פרץ לא מספיק אטרקטיבי לבנות עליו קמפיין שלילי, וממילא הוא לא באמת גונב לש"ס ערימות של קולות. "כנראה נלך נגד נתניהו והליכוד", העריכו השבוע בכירים מיואשים בש"ס, "ננסה לרסק את הליכוד ל-12 מנדטים ולגנוב אותם אלינו". שיהיה ברור, להתעסק עם אהוד אולמרט ועם קדימה - בש"ס פשוט חוששים. הספיקו להם השנים באופוזיציה והם משתוקקים לשמור על אפשרות להיות שותפים בקואליציה הבאה. הסתייגות: לא בטוח שהרב עובדיה יצליח להתאפק.

חוצפה מדהימה !!! מפלגה שהיא על טהרת העדתיות באה בטענות למלפגה אחרת למה אין אצלם שיויון ? הרי בש"ס אין אשכנזי אחד לרפואה !

אז מה פתאום הם באים בטענות למפלגות אחרות על זה שאין אצלם מספיק ספרדים ???

חצופים וצבועים.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2006 18:50 לינק ישיר 

בבא
ש"ס חוצפנים וצבועים מסיבות אחרות לגמרי
אבל אתה אל תיתנהג כמו תינוק קטן בן יומו
ש"ס היא מיפלגה עדתית ספרדית לא יהיה בה אשכנזי לעולם ( בעזרת השם נקווה שלא יתקלקלו )
אבל שאר המיפלגות כמו הליכוד ומיפלגות אחרות הם לא מיפלגות עדתיות אשכנזיות ובכל זאת אין בהם ספרדים
פשוט ש"ס מדגישים את זה כי הם רוצים שספרדים יצביעו להם ולא למיפלגות אחרות זה קמפיין ליגיטימי
הרי זה הפוליטיקה כולם צבועים שקרנים גנבים ורמאים
גם המיפלגה שאתה מצביע לה הם מושחתים ואת זה אני אומר בלי לדעת למי אתה מצביע
אז אל תהיה ילד ותגיד ש"ס מושחתים
גם החברה שלכם
בקיצור

טול קיסם מבין שינך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2006 18:57 לינק ישיר 

דבר ראשון, אני לא מצביע לאף אחד !

"בשלטון הכופרים והשוטים בובות המשחק של ארה"ב אין אנו מאמינים...".

זה פרסט אוף אול.

בכל מה שאמרת לא סתרת את דבריי, ש"ס צבועים בדיוק בגלל הסיבה הזאת שהם תוקפים אחרים על "חסרון" [לשיטתם בוודאי] שקיים אצלם במידה רבה אף יותר, זה צביעות.

ולא כל כך מעניין אותי אם יהיה אשכנזי במפלגה שלהם או לא, מה שמעניין אותי זה לראות אותם עוברים מן העולם בב"א.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2006 19:01 לינק ישיר 

זה שאתה מצפה על אנשים שיעברו מהעולם אתה באמת בבעיה לא רוצה אל תצביע בבחירות אתה לא חייב אם אתה רוצה אתה יכל גם לרדת מהארץ אף אחד לא יפריע לך
אבל ש"ס בקטע הזה הם לא צבועים משאר המיפלגות כל מיפלגה מנהלת קמפיין של צביעות
אז למה בכותרת האשכול רשמת
ש"ס וכ"ו וכ"ו
היית רושם אגודה וכ"ו
או מפדל וכ"ו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2006 19:04 לינק ישיר 

גם לו נניח שמפלגות אחרות הם גם צבועות, האם זה סותר את העובדה שש"ס צבועים ? לא.

ההבדל הוא שאגודת עוכרי ישראל והמפלגה דבוקה לכסא, לא יוצאות בהתקפות כאלה על מפלגות אחרות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2006 19:05 לינק ישיר 

זכותם לצאת לכל קמפיין שהם רוצים כל עוד הם חושבים שזה יביא להם קולות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2006 23:27 לינק ישיר 

על אפליה מתקנת לא שמעת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2006 23:54 לינק ישיר 

הבאבא_תור:

ש"ס רואה עצמה כמתקנת אפלייה מחזירה עטרה ליושנה.
תיקון שכזה נעשה בין השאר ע"י אפלייה מתקנת.

האיש_החושש

"חוששני" שש"ס תיפתח לאשכנזים, הרשה לי להעריך שאפילו עד הבחירות זה די סביר.
ואני שמח שכך.
ש"ס ממצבת את עצמה כלוחמת למען בני-התורה ולמען העשוקים והעניים,  אף א' מהם מאלו אינו נמצא בעדות המזרח בלבד, זה יתבטא בייצוג כאשר יהיו מספיק אשכנזים שיכפפו את ראשם למרותה של "מועצת החכמים" בראשות מרן שליט"א וזה קורה תאמין לי.

לא מאמין?
גזור ושמור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2006 00:13 לינק ישיר 

מדוע שיכפפו את עצמם למשל לרב מאיה, מה יש להם איתו?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > ש"ס - טלו קורה מבין עיניכם !
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext