| נשלח ב-3/2/2006 11:52 |
|
| |
למה אין פה אף הודעה על מה שקרה בגירוש עמונה ?
זה לא מעניין פה אף אחד ? או שמה זה בבחינת להזכיר את החבל בבית התלוי* ?
*הכוונה למפלגת ש"ס יש"ו שהביאה עלינו את אסון אוסלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2006 11:54 |
|
| |
שס הייתה מהיחידות שעמדו לימינם
ומרן היה הראשון להעניק להם כתף
חוצפן
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2006 12:19 |
|
| |
אני מקווה שאתם לא מאשימים את שס בגירוש...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2006 12:25 |
|
| |
אל תשכח שמרן קילל את שרון על מעשה הגירוש האכזריים שלו וקללתו התקיימה, שס התנגדה להתנתקות בריש גלי. הסכם אוסלו היה בתחילת הדרך שבה הודיע פרס במפורש שההסכם נועד למנוע שפיכות דמים וקץ הסכסוך וזו הזדמנות יחידה, למרות שמרן לא מאמין לערבים כמו פרס הסכים לקבל את התוכנית לא בלב שלם כדי ששס לא תואשם במחיר דמים, כשראה שהתוכנית מביאה את ההיפך מהשלום שלל מרן את ההסכם לחלוטין מכול וכול והתוצאה, שלפני ההתנתקות כשביקר אצל מרן מופז בכדי להסביר למרן את התועלת שבהתנתקות והסיבות הבטחוניות הגיב מרן לאחר הפגישה שהדברים שלו אינם מציאותיים והפיגועים ימשיכו למרות ההתנתקות, שס התנגדה בתוקף לכל מעשה הממשלה בראשות הצורר שרון.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2006 12:34 |
|
| |
לפי מה שזכור לי זה היה רק עניין של "קצת" דולרים ירוקים כדי שש"ס היתה מצטרפת לפושעי הגירוש...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2006 13:11 |
|
| |
כלל לא נכון, שס התפטרה מהממשלה וגם פוטרה מהממשלה על עניינים לטובת הכלל.
באתר שס מוצגת מודעה זו "בעקבות האירועים האלימים שהתרחשו אתמול במהלך פינוי מאחז עמונה. הגישה סיעת ש"ס בקשה לקיום דיון מיוחד. יו"ר הכנסת ריבלין הודיע כי ישיבת הפגרה המיוחדת תתקיים במליאת הכנסת במהלך השבוע הבא"
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2006 13:18 |
|
| |
בבא, יש לך זיכרון שממוקד במה שאתה רוצה
אגב אם שס רצתה כסף, היה זה עבור עניים או חינוך שזה לא פחות חשוב מההינתקות
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2006 12:19 |
|
| |
בבא_תור,
הגישה שלך לא נכונה.
תראה בבא_תור, אין מושלם בעולם הזה, וכל אדם ממוצע שתיקח, וכל ארגון ממוצע שתיקח, אם תתאמץ מספיק ודאי תצליח למצוא מה להעיר לו, ויש גם אנשים שמתמחים בביקורת (מה שנקרא, "משרד מבקר המדינה"), אבל כדי שביקורת תהיה הוגנת, צריך שיתקיימו שני תנאים: א. שהביקורת תהיה עניינית - מה שלא נכון במקרה דלהלן. ב. שהביקורת תופנה ישירות למי שיכול לתקן אותה.
לדוגמא, אני מרגישה שיש יותר מדי אנשים ספרדים חרדים ששונאים אותי, רק בגלל שאני ממוצא אשכנזי. אז כתבתי כאן בפורום הודעה על כך, ואם הייתי מרגישה שיש אדם ספציפי שאחראי לשנאה הזו, הייתי כותבת לו מכתב על כך ישירות, ואומרת לו שזה לא יפה ככה לעשות לשנוא בן אדם ככה סתם שהוא יהודי רק בגלל איפה שנולדו הסבים שלו. וכך הייתי מקיימת מצווה של "הוכח תוכיח", במקום לעשות עבירה של לשון הרע.
אבל מה שאתה אומר? נו, באמת. הרי הרב עובדיה יוסף שליט"א היה מגדולי הלוחמים נגד ההתנתקות כי הוא הבין כמה זו תכנית מטומטמת, ועכשיו כולם רואים כמה שהוא צדק, כי בעקבות זה עלה החמאס, ועלה האיום האיראני, ועכשיו החמאס ואיראן עובדים ביחד ואנחנו שה' ישמור עלינו.
ואיך אתה בכלל מעלה על דעתך שהיה כאן איזשהו שיקול של "כסף"? נראה לך שזה מה שעניין את כבוד הרב? הרי מדובר באחד מגדולי הדור. באדם שהוא משכמו ומעלה. לא באדם שמתעניין בכמה גרושים!
ולכן גם כשמותחים ביקורת צריך לדעת איך למתוח אותה ובטח לא לקלל חס ושלום כי ש"ס עשתה המון דברים חיוביים והחזירה מאות אלפי יהודים בתשובה וקירבה אותם לאבינו שבשמים. אז נכון שיכולה להיות לך ביקורת על דברים אלו ואחרים - אבל גם ביקורת צריך לדעת איך מותחים.
ואתה יודע מה, בבא_תור, בוא תשמע את הדרשה הבאה של הרב עובדיה יוסף שליט"א: כנס כאן, http://maran1.com/daat.php לדרשה על מעלת התוכחה. הרב מסביר שם איך צריך להוכיח. איזו תוכחה מתקבלת ואיזו תוכחה לא מתקבלת. וזה בהחלט מומלץ לכולנו.
תוקן על ידי - אלעדית - 05/02/2006 12:24:27
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2006 12:24 |
|
| |
אלעדית, אף אחד לא שונא אותך
צאי מיזה
אולי יש משהו ששונא את הממסד האזכנזי בגלל הוול שהוא עולל למזרחיים.
לא אותך באופן אישי.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2006 19:53 |
|
| |
אלעדית
אני לא יכול לענות לך, היראת שמיים שלך זה משהוא מדהים, הלוואי ואזכה ללמוד ממך.
קשה לי להאמין שמישהוא פה ישנא אותך ח"ו.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2006 07:30 |
|
| |
בבא אם אתה רוצה להיכנס בש"ס יש לך המון נושאים רק לא בהיתנתקות כי שם אלי ישי יצא גדול לא כמו כל החכי"ם החרדים שלא היה איכפת להם תימצא משהו אחר אלעדית לא ניראה לי שיש מישהו ששונא אותך כי את אשכנזיה אין ספרדי ששונא אשכנזים רק ביגלל שהם אשכנזים ( אבל יש אשכנזים ששונאים ספרדים כי הם ספרדים אבל זה נושא אחר ) למה את חושבת ששונאים אותך?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2006 08:24 |
|
| |
יש אנשים שאוהבים להרגיש מסכנים
|
|
|
|