בית פורומים א חרדים ספרדים

מחדל : יום ליום - פרסום לא כשר וידיעות של מקומון ..

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/5/2006 12:52 לינק ישיר 
מחדל : יום ליום - פרסום לא כשר וידיעות של מקומון ..

בכל שבוע אני פותח את עיתון יום ליום להתעדכן במה שקורה , בעבר הגבתי על מחדלים שנעשו לדעתי בכדי אולי להשפיע על דרכי התנהלות העיתון , אולם לא עלה בידי , קצת נמאס לי ויצאתי להפסקה , כנראה שם למעלה יושב עורך מקצועי שדעתו הכי חשובה בעיניו ולא מעוניין להשכיל מכל מלמדיו, נו ניחא...אבל השבוע שמתי לב שטור בעיתון הינו שלוחא של מקומון בשם אפעפי שחר של קובי לוי אשר  טורו השבועי מצוטט מילה במילה ביום ליום...זו רמה של עיתון ? להכניס כתבת מקומון מוכשר ככל שיהיה?  ועוד בעיתון המתיימר להיקרא מכובד ?. זה אולי כמו שיביאו בעיתון משפחה או בקהילה את הטור המקומי של נניח אשר מדינה או קובי אריאלי שמתפרסם בעיתון אחר , זה ממש צחוק מהעבודה יותר נכון צחוק מהקוראים.

יום ליום כידוע לכולם מנסה להתיימר במיקצועיותו ובהשתפרותו ומעל הכל ברמת הצנזורה הרוחנית , אולם דא עקא כל פעם מחדש יש איזה כתם שחייב להשחיר את פניו. הפעם נעשה מחדל חמור שכל בן תורה חייב לשאול את עצמו האם יש ועדה רוחנית ראויה לעיתון. השבוע מי ששם לב התפרסמה בעמוד האחורי פרסומת של מחסני חשמל ובפנים טמבלוויזיה היפר באנד משוכללת (תומכת בכבלים) 
ואני שואל.  האם הכסף מעוור את עיני ההנהלה (החילונית), כולנו בבודאי יודעים שביום ליום לא מפרסמים טלפונים ניידים שאינם כשרים , האם הטלוויזיה עברה כשרות של הוועדה הרוחנית לענייני תקשורת , מסופקני.

כרגיל אחרי מה שאני כותב ההתקפות אינם ענייניות ומופנות נגדי במקום לכתובת הראויה לא נורא ככה באמת יודעים שצדקתי.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2006 12:59 לינק ישיר 

זה דבר שקורה לפעמים בכל עיתון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2006 14:00 לינק ישיר 

אתה יכול להציג תגובה אחת שלהם על תלונה שהגשת?
אני חושב שהם כן רגישים לתגובות הקוראים כי לא יתכן שהעורך ירגיש בטוח במידה והוא פועל לא נכון הרי יש מעליו את מרן שליטא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2006 17:46 לינק ישיר 

יורה דעה
אם תפסיק לחשוב שעיתון יום ליום הוא אכן עיתון חרדי תפסיק לבקר אותו.

עיתון יום ליום זהו עיתון לאנשים שאין יכולים לחשוב גם לאחר מאמץ רב...

המאמרים הם ברמה של פרלמנט שכונתי. הביטויים שבעיתון לעיתים קרובות אינן מקובלים בעולם החרדי.

כמו כן לעיתים נדמה שאת העיתון עורכים וכותבים תלמידים בכיתה ה' בבית ספר לקשיי למידה.

פעמים רבות מביא העיתון פרסומים שהוא מקבל מיחצנים שונים כגון ביגוד, הנעלה והלבשה שאינם מתאימות לממטליות הספרדית ולחינוך אשר אנו מנסים להקנות לילדינו כמו כן רמת המחירים במודעות אלו אינה מתאימה לקורא יום ליום ממוצע...

באיזה עיתון חרדי מפרסמים טלוויזיה ?! באיזה עיתון חרדי מפרסמים את אורן זריף כפי שהוא נראה...
כל עיתון מייצג את המגזר שאליו הוא שייך אם הציבור הספרדי הוא כפני העיתון אז אני לא שייך !

מדוע בעיתון השייך למיגזר הספרדי רוב הכותבים אשכנזים גם אם אלו שמות עט בלבד...

אני מתבייש בעיתון זה אילולי הייתי מקבלו בחינם לא הייתי מכניסו לביתי.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2006 18:38 לינק ישיר 

דניס10

אכן ניכרים דברי אמת.

בימים אלו מתארגנת קבוצה אשר תיזום מספר מהלכים בנדון אני מקווה מאוד שהמצב שם יתעורר לטובה.

תמהני ותכפיל זאת במאה כיצד אין מישהו בעל שכל ותבונה ביום ליום המבין את הטעון שיפור בעיתון. אולי חוץ ממדור וכמה כתבות אין מה לקרוא . איני יודע אם העורך אשם אבל בהחלט ידו בעניין כך בכל אופן אני שומע ממקורות בתוך העתון. דיברת על כתבים..זה צורם שבעיתון ספרדי ואמור לייצג את הציבור הספרדי רוב הכותבים הם אשכנזיים לדעתי אולי הכשלון נובע בגלל הגאווה הספרדית שירדה לרמת העורך. אני לא מתאר לעצמי  שבעיתון יתד לא נאמן  יתנו לספרדי ליכתוב עם שם משפחה צורם בעל משפחה מזרחית.

אולי המנכל פרץ רונן  שבא לתקן יצא מקלקל...חבל הכסף זה לא הכל בחיים יש גם עקרונות שעליהם צריך להילחם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2006 19:47 לינק ישיר 

יורה דעה

משום 'אל תמנע טוב מבעליו' עליי לציין שעונג שבת הוא ברמה סבירה ולעיתים אף יותר מכך אם כי לאחרונה נכרת מעט ירידה וחבל.

השבוע היה מאוד צורם לראות את ארבע 'שרינו' כאשר הם מנופפים בכוסית כולם מדושני עונג מהשררה.
האם זהו מה שעיתון חרדי אמור להראות ? האם אנו לא מחנכים את ילדנו לצניעות ולאהבת התורה ? כואב הלב!! הביקורת נכתבת מלב אוהב, כיוון שאני רוצה עיתון שמייצג אותי ואותנו יהיה ברמה סבירה כדי שיוכל להעלות את קרנה של יהדות ספרד המעטירה.

אולם לענ"ד המצב לא ישתפר. וזאת משום שיש בי תחושה לכאורה שבש"ס אוהבים להנציח את הקיים את הסטראוטיפ של הספרדי המצוי כדי שיוכלו להמשיך ולשלוט בציבור העממי. יש בהם מן החשש שאם הציבור הספרדי 'יפתח את העינים' וידע להבדיל בין טוב לרע  יפסיק הוא אולילתמוך בתנועה...

אנשים מוכשרים רבים עוזבים את התנועה ואת המערכות שלה או שלא נכנסים אליה מלכתחילה כיוון שהם מרגישים לא רצויים ולא נח להם בחברתם של הנמצאים כעת בראש התנועה ובמוסדותיה, הן מבחינה תרבותית והן מבחינה ערכית וכו' והדברים ידועים.

למרות כל ביקורתי על התנועה עדיין אני מתומכיה ומסייע בהצלחתה כל אימת שאני יכול כיוון שאין לנו תנועה אחרת וכבר אמרו "מבשרך אל תתעלם" אולם מבקש אני שבשל כך לא ישקטו על השמרים ויעשו בדק בית ויעלו את קרנה של יהדות ספרד. אני רוצה לפתוח את העיתון ולראות מאמרים פובליציסטיים ברמה ולא רק ברמת גן.. אני רוצה שהעיתון שלי יכתוב בשפה שלי ולא בשפה שאיננה שלי בלשון המעטה... אני רוצה להפסיק ולעבור על העיתון ולצנזר אותו כדי שחלילה ילדיי לא יראו או יקראו בדברים שאינו מוסף לחינוכם ואולי אף גרוע מכך. אני רוצה שהעיתון שלי יטפטף תמיד אהבת תורה ויראת שמים ועם כל הכבוד לפוליטיקאים הצדיקים שלנו כבודם במקומם מונח...
אין צורך להביא 400 תמונות של היו"ר ו40,000 מילים על השגיו הרבים במשך שבוע אחד בלבד לעיתים נדמה לי שאני קורא את עיתון ערבי 
שתבין אין לי דבר וחצי דבר נגד היו"ר אולם העיתון צריך להבין ש'השלוחי דרבנן' ככל שיהיו חשובים אברך שעמל בתורה או ילד ברשת המעיין שווים וחשובים הרבה יותר          

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2006 21:50 לינק ישיר 

מי באמת האשכנזים ביום ליום?
נדמה שרוב השמות שם הם מזרחיים

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > מחדל : יום ליום - פרסום לא כשר וידיעות של מקומון ..
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext