בית פורומים א חרדים ספרדים

הרב עמאר : צריך לחזור ולצעוק צעקה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/5/2006 01:21 לינק ישיר 
הרב עמאר : צריך לחזור ולצעוק צעקה

הרשל"צ הרב עמאר אמר במשאו ביום ירושלים: 
 "אין כוח בעולם שיכול לעצור תפילה שבורה". "כשמתבוננים מה עובר עלינו בשנה האחרונה ועוברים מחיל אל חיל לראות פני אלוקים בישועה וברחמים פתאום נסוגונו אחור. מכה כזאת שלא ציפינו ולא עלתה על ליבנו. פתאום כל הבכיות ומסירות הנפש של האנשים שהלכו בגופם ובממונם ולא הועיל לנו. ואנו תוהים על מה עשה לנו השם ככה? ועוד זה מדבר וזה בא... צריך לחזור ולצעוק צעקה, נאקה אמיתית מקירות הלב כדי לקרב את הגאולה ולהביא אותה הלכה למעשה".

הרב שלמה עמר אמר כי ניתן ביום זה לחוש במעט ולשער כיצד יהיה יום הגאולה ו"אף אחד לא ימנע מהתפילה הזאת שתהיה בבחינת נאקה ויהיה בה שמחה". "יש לי הרגשה שאנחנו זוכרים את מלחמת ששת הימים, אלה שהיו וחוו את החוויות האלה מכירים את הניסים והנפלאות שלא היו כמותם, וזוכרים גם את הפחד הגדול והנורא שקדם למלחמה, השבועות והימים הקשים נדמה לי שלא היה כמוהם. לא זכור לי פחד כזה וזו היתה מלחמה לפני מלחמה, ויכול להיות, מי יודע, אולי שברון הלב שהיה לנו בגלל אותו פחד הוא שהביא את הישועה. אולי זה גרם שבאו ישועות כאלה נוראות והתגלות השם בצורה מוחשית כזאת דבר פלא בימים כאלה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2006 07:18 לינק ישיר 

ישנם גזרות שהם למעלה מתחום הבנתנו וקשה מאוד לבטלם ההתנתקות היא אחת מהן.
לפי כל הכללים, התפילות וגילויי האחדות והאמונה שהיו באותו זמן היו אמורים למנוע את ההתנתקות ואפילו בדרך ניסית,אך אין לדעת חשבונות שמים. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > הרב עמאר : צריך לחזור ולצעוק צעקה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext