בית פורומים א חרדים ספרדים

מה ההשתכנזות הזאת?! - נתן אנשין במדורו השבוע.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/6/2006 21:04 לינק ישיר 
מה ההשתכנזות הזאת?! - נתן אנשין במדורו השבוע.
מצורף קובץ

מה דעתכם על זה?

האם הוא צודק בטענתו?

באחד מהשורות הוא מאשים באחריות לגזענות הזו את הספרדים "נדמה שלא רק המפלים והגזענים הם האחראים, אלא גם המופלים נותנים יד לתהליך המביש הזה".
מוצדק?!

הנה הקטע מעיתון 'משפחה':

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2006 01:36 לינק ישיר 

נראה שעשר שנות מגורים בארץ הספיקו לבאר מה שקורה שם..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2006 19:55 לינק ישיר 

וקודם כל אשכנזים- זה רק יהודי מערב אירופה. ואתם מומנים לקורא על זה פה -

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A9%D7%9B%D7%A0%D7%96%D7%99%D7%9D\

דבר שני. אין לכם הוחכה אחת לאפלייה כנגד מזרחים עם יש לכם תביאו לי. אולי יש כאלו אפליות אבל רק במגזר החרדי. כי אצלנו במגזר החילוני המודרני כל בני האדם שווים. ללא קשר לעדה שלהם, וכל דבר אחר. ועובדה שאין שום אפלייה אחת במגזר החילוני.

ההפליייה האמיתית במדינה היא כנגד רוסים ורק רוסים. אתם לא רואים את זה. כי אתם לא לומדים בבתי ספר ששם הרוב הוא מרוקאים ככה זה כמעט בכל בית ספר חילוני נורמלי. אני עברתי כבר איזה 10 בתי ספר בכל החיים שלי. עברתי הרבה דירה. ואני רק בן 14. ובכל מקום שהייתי בו שונאים רוסים מתעללים בילדים העולים הרוסים בכל מקום. כל המרוקאים וכל השאר. אני מתקשה להאמין שזה ככה סתם. זה חינוך מהבית חינוך גזעני מגעיל אצלכם שצריך לשנוא רוסים. 

הרי ברור שיש שהמדינה הפכה למזרחית לגמרי. בסיבה פשוטה שרוב היהודים הם מארצות המזרח אחרי השואה לפני השואה היו הרבה יותר יהודים באירופה.

ועובדה שהתרבות האירופאית כבר אינה קיימת בארץ כל משפחה אשכנזית אוכלת ג'חנון,מלאווח,  זו עובדה כבר שהמזרחים מחקו לגמרי את התרבות האירופאית מהמדינה.

ושואמרים שהפלו את המזרחים זה שקר. כי זו לא הייתה אפליה מכוונת. וגם היא לא הייתה מצד האשכנזים היא הייתה מצד הצברים אנשי הישוב היהודי שנולדו בארץ.

אולי האשכנזים קיבלו יחס טוב יותר אבל זה אשמתם? אם בן אדם בא ומביא לך 200 שקל ולחבר שלך 5 שקל זה אשמתך שהוא הביא דווקא לך יותר?

נקודה למחשבה....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > מה ההשתכנזות הזאת?! - נתן אנשין במדורו השבוע.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext