|
|
| נשלח ב-6/8/2006 12:33 |
|
| |
"אני משה בן מימון הספרדי" מחזור כ"ד
בס"ד מחר יום שני יג' מנ"א מתקיים סיום הרמב"ם מחזור כ"ד ע"פ תקנתו של כ"ק האדמו"ר מלובאוויטש ללמוד כל יום 3 פרקים מספר משנה תורה. הסיום המרכזי על ציון הרמב"ם בטברי'. וכן בכל רחבי העולם גם בברצלונה שבספרד ארץ הולדת הרמב"ם (בעיר קורדובה). "ויהי' חיבור זה מקבץ לתורה שבע"פ כולה" (מתוך הקדמת הרמב"ם) עצום לדעתי!!! מה דעתכם?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2006 02:46 |
|
| |
אם הוא היה בעד הוא היה מצהיר זאת ברמה
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2006 07:43 |
|
| |
שידור יש לך בארכיון וידיאו?? שחרר לנו טוטח מה הכוונה להיות בסדר עם חברים? אולי גם הוא סובר שמותר ליסוע בשבת אבל הוא לא אומר כדי להיות בסדר עם חברים
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2006 17:10 |
|
| |
ומהדף היומי אי אפשר לפסוק? אני בטוח ששום חבדניק לא פוסק מהרמב"ם. (אם כך א"א ללמוד כלום. עם ישראל לא בורים ויודעים להבדיל) המטרה היא ידע מקיף של כל הלכות התורה. (חוץ ממה שגדולי ישראל אמרו שזה מביא יראת שמים וכו')
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2006 19:39 |
|
| |
מר שידור, אתה טועה.
הוידיאו במקרה שייך אלינו - COL.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2006 19:54 |
|
| |
אני מריח משהו??
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2006 20:17 |
|
| |
שידור? שלך או לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2006 00:32 |
|
| |
מנחם הסופר .................
התרגלנו שהכל שיייך כבר לחב"ד . 
לי יש עותק מקורי שנערך אצלנו בסטודיו מהכנס ביד אליהו . בכל מקרה הויכוח הוא לא רלוונטי ןאתה מוזמן להעלות את החומר לטובת החברים והעניין. תודה .
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|