ומעשה שהיה כך היה :
יש לי חבר המתגורר ברחוב בני ברקי טיפוסי ועקב זאת שאשתו עובדת במשרדי ש"ס היה עליה לעשות מנוי ל"יום ליום" אך במשך כמה חודשים העיתון לא מגיע . חברי מתקשר למערכת ההפצה והם מוסרים לו שהם כן הניחו וכו' וכך היה במשך כמה חודשים עד שביום חמישי האחרון חזר חברי מהתפילה לביתו ואז הוא קולט את שכנו הליטאי בן 45 לערך מוציא מתיבת הדואר של חברי את העיתון וזורקו לתוך פח האשפה.
וכאן אני שואל מה הייתם עושים לאדם הזה????
מה שעשה חברי אכתוב לכשייסתיימו התגובות כאן.
נשלח ב-30/12/2006 21:06
[בטח הוא הראה לו את הכוון...]
אומנם לדעתי שישאל אותו מה הוא הרגיש כשחסידי גור זרקו את היתד מתיבות הדואר באותם ימים
נשלח ב-30/12/2006 21:07
נועם, עזוב אל תמתח אותנו כתוב לנו מה הוא עשה.
ואחר כך נגיב על מעשיו....
נשלח ב-30/12/2006 21:12
הוא אמר לו: בבקשה, אתה יכול להמשיך לזרוק לפח מצידי. רק אל תגלה בסמינר שלא יזרקו את הבת שלי.
נשלח ב-30/12/2006 21:41
זה אינו שונה מיתר גלויי השנאה האחרים המופנים כלפי שס ומנהיגה ועדות המזרח. מאי נפקא מינה אם זה השלכת עיתון או השלכת הבת מהסמינר הכל מטרה אחת לסלק את הספרדים מהסביבה שלהם, אם זה בית כנסת או כולל או ישיבה או סמינר. ולשכן האומלל הזה שמעדיף לאבד את עולמו העיקר לשנוא יהודים לומר לו שבפעם הבאה הוא יתבע אותו לדין תורה.
נשלח ב-30/12/2006 21:45
אשדוטוב
תשובה חזקה שהעלתה חיוך על פניי
אני הייתי קוצץ לו את הזקן והאות למען יראו ויראו
נשלח ב-30/12/2006 21:48
ואם אני לא רוצה כאלו דברים בבנין שלי? ואם הייתם שמים ידיעות אחרונות או גלובס בתיבת הדואר של הבניין?
נשלח ב-30/12/2006 21:51
אתה משווה ידיעות ליום ליום???
אגב אם אתה לא רוצה דברים כאלה בבניין שלך
תעבור דירה לא צריך ליגזול
נשלח ב-30/12/2006 21:53
לא ברור שזה גזל להחביא את זה [כל עוד זה לא נכנס לתיבה שאז זה קונה מטעם קניין כלי]
נשלח ב-30/12/2006 21:59
מיסטר דקלבוים
ראשית זה היה מהתיבה כפי שנכתב למעלה
שנית אתה מעלה נושא חמוד לדיון
שלישית, הוא ודאי גורם הפסד למערכת העיתון ולפחות מהם הוא גוזל